canım parol ve minoset günde 3-4 taneyi geçmeyecek şeklde içileblr die yazıoddu yumurta toplma işlmnden snraki ağrılar için ama sanırım şimdi de içilebilir zararı yok die bilyrm.Kizlar bisey diyin ya , bugun transferin 9 gunu parol ictim dun gece migrenim baslamisti cok canim sikkin icmeseyidm artacak ve midemi tamamen bosaltana kadar belkide buna ragmen gecmeyecekti
Cok Sağol canım içim rahatladı ;** bol bol dinleneyim ben o zamancnm birisi daha yazmıştı grip oldum ama bebeklerim tutundu diye. korkma Allahın izniyle inşallah bişi olmaz ama dikkat et kendine olur mu
Sağol canım benim dinleniyorum doktoru Aradım Ateş problem olur dedi rahatlıkla 8 saat ara ile parol alabilirsin dediCok gecmis olsun, atesin ve agrin varsa rahatlikla minoset icebilirsin, bebislerin iyidir, hic birsey olmaz merak etme.
Merhaba canım bende bugün grip oldum doktorumu Aradım ateşim var diye gribim diye doktorum bana 8 saat ara ile parol al Ateş'in çıkmasın dedi parol bir sorun yaratmasın bebekler için dedim hayır hiç bir sorun yaratmaz dedi gönlün rahat olsun canım benimKizlar bisey diyin ya , bugun transferin 9 gunu parol ictim dun gece migrenim baslamisti cok canim sikkin icmeseyidm artacak ve midemi tamamen bosaltana kadar belkide buna ragmen gecmeyecekti
Hayırlı olsun canım benim cok sevindimRapor Ver.Tar.:07.05.2015 13:03 BHCG (Y) * 74.16 µIU/mL
tebrikler, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımRapor Ver.Tar.:07.05.2015 13:03 BHCG (Y) * 74.16 µIU/mL
Hayırlı olsun canım benim cok sevindimRapor Ver.Tar.:07.05.2015 13:03 BHCG (Y) * 74.16 µIU/mL
hangi merkezde tedavi oldunuz ???Merhaba kızlar benimde 22 nisanda iki tane blast transferin olmuştu 5 Myis test sonucun 1287 yarın kese kontrolünü var inşallah bakalım tek mi çift mi
tebrikler, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
teşekkürler aynı gün aldık haberi daha sabah bana destek veriyordun canım :) aminnn
hangi merkezde tedavi oldunuz ???
hayırlı olsun... kaçıncı denemeni di ???Bahçeci fulya
çok teşkkr derim canım yaaaaaaaa :)Hayırlı olsun canım benim cok sevindim
hayırlı olsun... kaçıncı denemeni di ???
benimde iki tane dondurulmuşum var adeti bekliyorum hayırlısı artıkçok teşekkür ederim 3.denememdi ilki taze tek embriyo transfer negatif ikinci donmuslarla 10haftada kaybettik bbebeğimizi bu en sonda donmuslarla oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım çok sevindimmm Allahım hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhkızlarrrr yanlış görmüyorum dimi 74.16 yazıo o başındaki yıldız o değil dimi
Hayirlisiyka buyur inşallah canım yumiker benim de yarın transferim var bakalım hayırlısıcanlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........
EsEs50, Az önce Düzenle K.İ.B. Favorilere Ekle
Ben de de oluyordu arasıra yatıp yatıp kalkiyoz bi de birsürü hap kullaniyoz normaldir kanın da düşmüş olabilir pekmezli şu icArkadaşlar transfer sonrasında hiç baş Dönmesi yaşayan var mı ? Daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi acaba bu bir belirtimi yoksa ilaçların yan etkisimi hiç bilmiyorum ama ben tedirgin olmaya başladım
aynen kızlar maşallah nısan topıcınde hemen hemen herkes hamıle 1 yada 2 tane negatıf haberı okudum daha görulmus bırsey degıl her ay tum topıklerı kontrol ederm bukdar bereketlı ay gormedım keske bende bu aya yetısseydım kısmet olmadı demekkı mayıs ayına kısmet ınsallah hamıle arkdaslar hepınızın allah gönlüne göre saglıkla kucagına versın bebeklrınızı nısan ayını bırakıp onumuzdekı aylar ıcın dusunenlerıde bız beklrz buyrun bırlıkte devam edelım bu ayın bereketı bızım aylarada olsn ınsallah tedavıde yada trasnferde olan arkdaslar bız mayıs hazıran temmuz ayı ıcın burdayız http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bebek-dusunenler.813642/page-64#post-40853659Maşallah ya ne bereketli bir ay daha cok Hamile haberi duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?