Ay maşallah maşallah çok güzel haber canım allah tamamına erdirsin bize de umut oluyo tebrik ederimkızlaaar hamileyimmmmbhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... ilk tüp bebek denemem... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
Hadi gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin bol hamişli topiğimiz maşallah bize de nasip olsun inşallah :)Gunaydin arkadaslar bugun 12. Gunum testi tekrarladik degerim artmis 65.31 olmus, tebrik ederim hamilesin dedi doktorum :) insallah saglikla kucagima alirim, darisi tum isteyenlerin basina dualarimdasiniz :)
Hadi canım bi güzel haber de sen verkızlar kmseye söyleyemedim gttm kan verdim.bugün 9. günüm öğleden sonra çıkar ama iş yerinde bakamam.
amn canım inş çok gerginim anlatamam ALLH HAKKIMIZDA HAYRLISNI NASİP ETSİNHadi canım bi güzel haber de sen ver
ohh süper bir haber daha :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar dün idrar testi yapmistim negatifti bugün kanda 11. Gün degerim 388,41 Rabbim herkese bu mucizeyi yaşatsın:))
çok saol canım, darısı başına inşallahAy maşallah maşallah çok güzel haber canım allah tamamına erdirsin bize de umut oluyo tebrik ederim
birtane daha :) ne bereketli ay çok şükür rabbime.. hayırlısı olsunTest günüm yarını dayanamayıp bugün yaptırdım :) 11. Gün sonucu 161. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
yani bence evet hamilesinKIZLARRRR İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. HAMİLE MİYİM ŞİMDİİİİİİİ
Fotoğrafa bir bakın nolur
hic uzulme canim bu da bizin imtihanimiz dusucez ama hep daha iyi kalkicaz umudunu hic yitirme benim cikolata kistim var ve 28 yasimdayim 30dan sonra dahada zorlasiyomus cunku kistim yumurtanin kalitesini bozuo 1 asilalama 1 tup denedik olmadi. sonra 6 ay hic adet gormedim mikroenjeksiyon yapildi ve suan 5+3 gunluk hamileyim ve yine dondurulmusum yoktu. insallah darisi senin basina isteyen herkesin basina. allah dualarimizi kabul etsin.Hayır malesef dondurulmuşum yok5 tane embriyonun 2 tanesi sağlıklı demişlerdi diğerleri gelişmedi sanrm. tekrar aynı iğneler stres başa dönücek yani.
hadi hayirlisi canim idrar testine gore hamilesin :)günaydın kızlar, bugün 10.günüm... 3 gündür idrardan test yapıyorum, 8. ve 9. gün silik ikinci çizgi çıktı, bugün yani 10.gün de bayaa belirgindi... kan testi verdim biraz önce, bekliyorum sonucunu, dua edelim birbirimize
Hayırlı olsun canım Allahım tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallahTest günüm yarını dayanamayıp bugün yaptırdım :) 11. Gün sonucu 161. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Canım hayırlı olsun cok sevindimkızlaaar hamileyimmmmbhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... ilk tüp bebek denemem... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
saol canım, çok şükür kanda da çıktıhadi hayirlisi canim idrar testine gore hamilesin :)
hadi hayirlisi canim idrar thayırlı sonuç alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
çok saol canım, darısı başına inşallahCanım hayırlı olsun cok sevindim
gozun aydin canim allah tamamina erdirsin darisi isteyenlerin basinakızlaaar hamileyimmmmbhcg 125 çıktı.. 10.günüm bugün.. 3 tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti... ilk tüp bebek denemem... hepimiz bu güzel haberi alıp, sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah... Allah hepimize kucağımızda sevdirmeyi nasip eder inşallah
Canim bu degere gore hamilesin, kacinci gun embriyosuydu .MRB ARKADAŞLAR TRANSFERDEN SONRA BUGÜN 14.GÜN SABAH KAN VERDİM 26 ÇIKMIŞ SİZCE BU DEĞER NASIL BANA DÜŞÜK GELDİ AÇIKCASI NOLUR CEVAP YAZIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?