2015 Nisan Anneleri

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz için hayırlı olsun inşallah.biz henüz söylemedik oğluma.Daha doktora gitmedik kalp atışını filan duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum:)

günaydın arkadaşlar .henüz doktora gitmedim ben doktor seçiminin çok önemli olduğunu ilk gebeliğimden dolayı biliyorum ve çok önemsiyorum.İlk gebeliğim ikizdi benim ve doktorun ilgisizliği yüzünden 7 aylık erken doğumla kaybettik.Küçük bir ilde yaşıyorum .gebeliğim başladığı andan itibaren gideceğim doktoru kafamda belirlemiştim.ama şimdi randevu için aradım 22 ağustosa kadar doluymuş çok canım sıkıldı ne yapacağımı bilemiyorum:KK43:

kızlar günaydınnn
benim sat 29 haziran .hcg dün 1282 idi.dr keseyi göremedi ama ikiz olabilir dedi.sizlerin hcg kaç

kızlar kafam karıştı çok dün beta hcg yaptırdım 76,02 çıktı sat 02/07/2014 bat 29/07/2014 azmı acaba normalmi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi acaba

bak benim de kafam karıştı.sen doktorunla konuştun mu..değerler için ne diyo.

haftaya cuma benim randevum bana zaten ozaman gel demişti.yani 10. gün adetten sonra ben dayanamadım kendim yaptırdım.gerçi cumaya kadar gün aşırı yaptırcam ama senin değerin çok fazla yüksek çıkmış ondan kafam karıştı.

bak benim de kafam karıştı.sen doktorunla konuştun mu..değerler için ne diyo.

3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 – 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 – 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7-12 hf gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 – 290,000

değerler bu aralıklarda oluyo ay kafam çok karıştı.

Merhabalar 2015nisan anneleri daha cok yeniyiz sat 1temmuz 4+3olduk hayirlisi bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ilk kontrolüme gittim.keseyi göremedi doktor.kan verdim 2 gibi çıkacak sonucum.5 haftalıktan kese görülmesi gerekmez mi?dış gebelikten çok korkuyorum:KK43:

çok korkuyorum bişey olacak diye hanımlar siz calısıyomusunuz? ben tup bebekten sonra sonucu ogrenene kdr calısmadım dun basladım ıse 4+1 im. sekreterım kosturmalı bı ısım yok ama yınede korkuyorum

Bugün ilk kontrolüme gittim.keseyi göremedi doktor.kan verdim 2 gibi çıkacak sonucum.5 haftalıktan kese görülmesi gerekmez mi?dış gebelikten çok korkuyorum:KK43:

Canim benim keseyi 4+3 te alttan bakarak gördü doktorum.dunde doktora gittim 5+1 de karında ultrasonla gorduler çok sukur

Canim benim keseyi 4+3 te alttan bakarak gördü doktorum.dunde doktora gittim 5+1 de karında ultrasonla gorduler çok sukur

Napıcam bilmiyorum.devlet hastanesine gitmiştim.acaba yarında özel hastaneye mi gitsem birde orda mı baktırsam acaba.alttan bakılması yasakmış sanırım devlette bakmadı off:KK43:

ayrıca ben tatlıya karsı sogudum tatlı yıyemıyorum tuzlu acı eksı soguk seyler yemek ıstıyorum hep. yaglı seylerde yıyemıyorum ki midem hıc hassas degıldır ne bulursam yıyen bı tıptım. tavuk yıyemıyorum tıksındım. bu kadar erken ken bunların olması ne tuhaf :KK70: gogus uclarım kocaman oldu. allahım ne mucizevi bişey bu :nazar::nazar::nazar:

Napıcam bilmiyorum.devlet hastanesine gitmiştim.acaba yarında özel hastaneye mi gitsem birde orda mı baktırsam acaba.alttan bakılması yasakmış sanırım devlette bakmadı off:KK43:

Hemen panik yapma yumurtlama zamanın geçse göremeyebilir bakalım betahcg kaç çıkacak ona göre belli olur. Iyi düşün iyi olsun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X