2015 Nisan Anneleri

kızlar günaydınnn
benim sat 29 haziran .hcg dün 1282 idi.dr keseyi göremedi ama ikiz olabilir dedi.sizlerin hcg kaç

benm de bugun bakıldı tekrar sat 28 haziran hcg 2880 miş canım keseyi gördük 4 milim olmuş bebişim inşallah sn de görürsün minişini

Kızlar ben 5+2 yim midem bulanmiyor ama ağzımda kötü bir tat var.goguslerim çok ağrıyor ve cok uykum var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba Kızlar...Allah nasip ederse ben de Nisan annelerinden olacağım..Ben tüp bebekle anne olacaklardanım. 15 temmuzda transfer yapıldı ve transferin 10. gün bhcg 442 transferin 14. günü ( 3 gün önce) bhcg 2578 cıktı.Doktorum 15 gün sonra bi kadın doğumcuya gidebilirsin dedi...Allahım insallah hepimize nasip eder...

ikizmi bebekleriniz acaba beta hcg çok yüksek çıkmış

tam 8 yıl oldu 8 yıldan beri her ay, bu ay gelmiştir inş mucizem diye dua ediyorum ama gelmiyo sonra yıl geçiyo bu yıl anne olmayı nasip et Allahım diyorum yine olmuyo:KK14: ve umudumu yitirmeden bekliyorum...
zaman ne de çabuk geçmiş :KK5:inş daha fazla bekletmeden gelir meleğim:KK16::KK16:
inş bi mucize olur ve 2015 nisan annesi olabilirim:KK16:

Selamlar,

Ben 5 Haftalık hamileyim
Bir türlü hamile kalamamanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tüm forum sitelerinde bilgilerimi paylaşmaya karar verdim.

Önemli bir hastalığınız yoksa yani kist gibi ya da tüplerin tıkalı olması gibi, bence hemen bir rahim filmi(HSG) çektirin bunun için en doğru adres İstanbul'da Radyotom Görüntüleme Merkezidir/Fındıkzade ŞB. 03.06.2014 tarihinde inanılmaz korkarak gittim ama zerre hissetmedim bundan hiç şüpheniz olmasın, hiç korkmayın. Ben gitmeden bir sürü şey okudum, boşu boşuna çok korkmuşum. Kimisi adet sancısı gibi diyor ama inanın bana onu bile hissetmiyorsunuz.

Rahim filmim iyi çıktı zaten amacım bir şey var mı değil, olabilecek tıkanıklara karşı rahim filmindeki sıvının iyi geldiğini duyduğum için çektirdim.
Benim prolaktin hormonum(süt hormonu) yüksek çıkmıştı değeri 49 du. Haziran ayında sadece 0,5mg'lık iki adet dostinex içtim(akşam yatmadan önce için) prolaktinim ilaçtan hemen sonra 7'ye düştü.
Fakat Temmuz ayında yumurtlama tarihimin başında tekrar ölçtürdüm 25'e çıkmış çok üzüldüm hep ilaç kullanacağım sandım ama Temmuz ayında hamile kaldım.

Benim tavsiyem bu iki önemli şeydir, birincisi rahim filmi ikincisi prolaktin değerdir.

Ben 31 yaşında 7 senedir evliyim, gerçi son 1 senedir korunmayı bıraktım bebek istedim.
üstelik çok da kafaya takmıştım bir sene boyunca tüm mevzum bu konuydu her an nasıl anne olabilirim diye düşünüp araştırma yapıyordum. Öyle saçma ve gereksiz yorum yapan insanlar var ki, ne olur onları kafanıza takmayın umarım benim bu yazdıklarım doğru yere ulaşır.
Ayrıca şunu belirtmeden de geçemeyeceğim bu konuyu kafaya taktığımız için çevremizdeki herkes bize uyarıda bulunuyor ya "yok sen çok kafaya takıyorsun ondan olmuyor" diye, valla takmadığım bir an bile olmadı ama başardım yani. bence bu kafaya takma mevzunu kafaya takmayın bu şekilde daha çok strese giriyor insan kendinizi sınırlamayın sakın, tabi ki kafaya takacaksınız takmazsanız tuhaflık vardır bence.
Allah bana nasip etti, isteyen herkese de nasip etsin inşallah tek dileğim budur.

Sevgiler

ARKADAŞLAR
YENİ ANNE ADAYLARI OLARAK SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR HAMİLELİK DÖNEMİ GEÇİRMEYİ DİLİYORUM. HEPİMİZİN BEBEKLERİ HAYIRLI OLSUN.ALLAH SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN :KK49::nazar::nazar::nazar::nazar:

7 haftalıkken kendi aracımızla 8 saatlik bi yola gitmeyi planlıyorum tatıle gıdecek olan varmı yada ıkıncı kez anne olanlar ne tavsıye edersınız. arkada ayaklarımı uzatıp yatarım dr ızın verırmı

canım benm de sat 28 haziran ve bugun hcg değerim 2880 cıktı yoksa çoğul gebelik mi:KK52:

oyyyyyyyyy eşim söyledi sonucu telde yanlış mı okudu diycem ama .dış gebeliktede yükseliyordu değil mi arkadaşlar böyle umarım öyle bişey değildir.oğlumdan önceki bebeklerim ikizdi erken doğumla kaybettik.doktor olabilir demişti ama ben çok korkuyorum.doktorada ancak ayın 11 ine randevu alabildim:KK43:

gebeliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum, sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyrum. Bend ekısmetse 2. kez tüp bebekle anneliği tadacağım 16 aylık bir oğlum var dilerim sağlıkla doğması nasip olur hepimizin.

canım benm de sat 28 haziran ve bugun hcg değerim 2880 cıktı yoksa çoğul gebelik mi:KK52:

haftasına göre normaldir sanırım değeriniz, fakat 2 gün sonrası çok fazla artıyorsa o zman ikiz gebelik vardır denebilir.

gebeliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum, sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyrum. Bend ekısmetse 2. kez tüp bebekle anneliği tadacağım 16 aylık bir oğlum var dilerim sağlıkla doğması nasip olur hepimizin.

haftasına göre normaldir sanırım değeriniz, fakat 2 gün sonrası çok fazla artıyorsa o zman ikiz gebelik vardır denebilir.

benm tek zaten kesemizi gördük bugun ben arkadasa sormuştum satlarmız aynı değeri cok yüksek ikiz olabilir mi diye canım sağol yine yorumun için :)

haftasına göre normaldir sanırım değeriniz, fakat 2 gün sonrası çok fazla artıyorsa o zman ikiz gebelik vardır denebilir.[/

teşekkür ederim .çok korkuyorum ikiz gebelikten de dış gebelikten de .Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini...çok heyecanlı bir süreç

oyyyyyyyyy eşim söyledi sonucu telde yanlış mı okudu diycem ama .dış gebeliktede yükseliyordu değil mi arkadaşlar böyle umarım öyle bişey değildir.oğlumdan önceki bebeklerim ikizdi erken doğumla kaybettik.doktor olabilir demişti ama ben çok korkuyorum.doktorada ancak ayın 11 ine randevu alabildim:KK43:

canım baska doktora git baktır bence görünür bu kadar yüksekse betan ama içini ferah tut ilki ikizdiyse olması muhtemeldir tekrar:KK34:

Hanimlat doktora ne zaman gittiniz ben henuz beta hcg testi yaptirmadim evdeki tekrarladim testte pozitif cıkti onceki gebeligimde cok acele ettim adetimin gectigi ilk gun test yaptirmistim nisanda 4lerimi dusurdum doktora haftaya gitsem gecmi olur doktorum pazartesi gunu izinden donucekmis bende persembe gitsem diye dusunuyorum ama kararsiz kaldim 6-7haftaya kadar beklesemmi diyorum sonra ha kese vardi yolk olustu olusmadi kalp sesi var yok derken panik oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X