kızlar günaydınnn
benim sat 29 haziran .hcg dün 1282 idi.dr keseyi göremedi ama ikiz olabilir dedi.sizlerin hcg kaç
benm de bugun bakıldı tekrar sat 28 haziran hcg 2880 miş canım keseyi gördük 4 milim olmuş bebişim inşallah sn de görürsün minişini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydınnn
benim sat 29 haziran .hcg dün 1282 idi.dr keseyi göremedi ama ikiz olabilir dedi.sizlerin hcg kaç
merhaba Kızlar...Allah nasip ederse ben de Nisan annelerinden olacağım..Ben tüp bebekle anne olacaklardanım. 15 temmuzda transfer yapıldı ve transferin 10. gün bhcg 442 transferin 14. günü ( 3 gün önce) bhcg 2578 cıktı.Doktorum 15 gün sonra bi kadın doğumcuya gidebilirsin dedi...Allahım insallah hepimize nasip eder...
oh ne güzel darısı başıma ..ikiz değil dimi..benm de bugun bakıldı tekrar sat 28 haziran hcg 2880 miş canım keseyi gördük 4 milim olmuş bebişim inşallah sn de görürsün minişini
20316 mı çok yüksek çıkmış..dr ne dedi..hayırlı olsun bu aradaarkadaşlar kan testi sonucumu aldım 20316 .son adet tarihim 27 hazirandı
tam 8 yıl oldu 8 yıldan beri her ay, bu ay gelmiştir inş mucizem diye dua ediyorum ama gelmiyo sonra yıl geçiyo bu yıl anne olmayı nasip et Allahım diyorum yine olmuyo ve umudumu yitirmeden bekliyorum...
zaman ne de çabuk geçmiş inş daha fazla bekletmeden gelir meleğim
inş bi mucize olur ve 2015 nisan annesi olabilirim
oh ne güzel darısı başıma ..ikiz değil dimi..
arkadaşlar kan testi sonucumu aldım 20316 .son adet tarihim 27 hazirandı
hadi bakalım hayırlısı tatlım..bende haftaya gidicemyok canım yani baktı baya içeriyi aradı doktor tek kese gördük ama kese içinde tek mi olur çift mi bilmiyorum şimdilik :)
ikizmi bebekleriniz acaba beta hcg çok yüksek çıkmış
canım benm de sat 28 haziran ve bugun hcg değerim 2880 cıktı yoksa çoğul gebelik mi
canım benm de sat 28 haziran ve bugun hcg değerim 2880 cıktı yoksa çoğul gebelik mi
gebeliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum, sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyrum. Bend ekısmetse 2. kez tüp bebekle anneliği tadacağım 16 aylık bir oğlum var dilerim sağlıkla doğması nasip olur hepimizin.
haftasına göre normaldir sanırım değeriniz, fakat 2 gün sonrası çok fazla artıyorsa o zman ikiz gebelik vardır denebilir.
gebeliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum, sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyrum. Bend ekısmetse 2. kez tüp bebekle anneliği tadacağım 16 aylık bir oğlum var dilerim sağlıkla doğması nasip olur hepimizin.
haftasına göre normaldir sanırım değeriniz, fakat 2 gün sonrası çok fazla artıyorsa o zman ikiz gebelik vardır denebilir.[/
teşekkür ederim .çok korkuyorum ikiz gebelikten de dış gebelikten de .Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini...çok heyecanlı bir süreç
oyyyyyyyyy eşim söyledi sonucu telde yanlış mı okudu diycem ama .dış gebeliktede yükseliyordu değil mi arkadaşlar böyle umarım öyle bişey değildir.oğlumdan önceki bebeklerim ikizdi erken doğumla kaybettik.doktor olabilir demişti ama ben çok korkuyorum.doktorada ancak ayın 11 ine randevu alabildim