hayırlı olsun bebeşin canım
sağolasın tatlım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun bebeşin canım
Benim bebisin kesesini gördük çok sukur kızlar 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun cnm bnmde silik çıktı batımı 26 temmuz du inş. 1 nisan annesi olacağım bayramdan sonra kanda baktırmayı düşünüyorum senin bat nezaman dıKizlar benim idrar testi silik cikti biraz ama nisan annesi olma ihtimalim var. Kesinlesirse haber veririm
Kızlar benim tsh değeri 4.49 çıktı perşembe günü dahiliyeye gidicem.2.50 olması gerekiyormus
Amin cnm Allah yavru nu sana bağışlasınMerhaba kizlar ben 2014 nisan annesi olarak hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum bekleyenlede de insallah bu ay olur diyorum nisan annesi olmak cok guzel kan artisinin iki kat artmasina takilmayin benim iki kat artmiyordu masallah suan oglu 4 ayluk allah isteyen herkese nasi etsin iyi bayramlar
Geçmiş olsun cnm düşürürsünüz inş. Görmüştüm cnm sen bebişini
Kesesini gördük canım kalp atışları için 9 unda gidicem insallah
Merhaba gunaydın kızlar
Benim koyu sarı akıntım var normaldir değilmi?
merhaba kızlar,bende nasipse nisan annesiyim.ikinci bebeğim olacak nasipse
Merhaba gunaydın kızlar
Benim koyu sarı akıntım var normaldir değilmi?
Tesekkur ederim. 9 ağustosa randevu aldım. Çok erkende gitmek istemedim.Günaydın :) koyu sarı akıntı normal diye biliyorum ama doktoruna sormanda fayda var enfeksiyonda olabilir.
Bende de akıntı var o normal diye biliyorum