2015 Nisan Anneleri

Benim bebisin kesesini gördük çok sukur kızlar 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim idrar testi silik cikti biraz ama nisan annesi olma ihtimalim var. Kesinlesirse haber veririm

Kizlar benim idrar testi silik cikti biraz ama nisan annesi olma ihtimalim var. Kesinlesirse haber veririm
Hayırlı olsun cnm bnmde silik çıktı batımı 26 temmuz du inş. 1 nisan annesi olacağım bayramdan sonra kanda baktırmayı düşünüyorum senin bat nezaman dı :KK16::KK16:

Kızlar benim tsh değeri 4.49 çıktı perşembe günü dahiliyeye gidicem.2.50 olması gerekiyormus

Merhaba kizlar ben 2014 nisan annesi olarak hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum bekleyenlede de insallah bu ay olur diyorum nisan annesi olmak cok guzel kan artisinin iki kat artmasina takilmayin benim iki kat artmiyordu masallah suan oglu 4 ayluk allah isteyen herkese nasi etsin iyi bayramlar

Merhaba kizlar ben 2014 nisan annesi olarak hamis arkadaslarimi tebrik ediyorum bekleyenlede de insallah bu ay olur diyorum nisan annesi olmak cok guzel kan artisinin iki kat artmasina takilmayin benim iki kat artmiyordu masallah suan oglu 4 ayluk allah isteyen herkese nasi etsin iyi bayramlar
Amin cnm Allah yavru nu sana bağışlasın

Teşekkürler inşallah sağlıkla kucağımiza alırız

X