- 12 Haziran 2012
- 80
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen panik yapma yumurtlama zamanın geçse göremeyebilir bakalım betahcg kaç çıkacak ona göre belli olur. Iyi düşün iyi olsun 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok fena moralim bozuldu gerçekten.ilk gebeliğimde 5 haftalıkken görmüştük keseyi.kalbi durmuştu bebeğimin 4 ay önce kürtaj oldum.kürtajın psikolojisini daha atlatamaıştımki hamile olduğumu öğrendim ve geçmişe dair herşeyi unuttum.bebeğimi düşündüm hep bu sefer olacak dedim.şimdi bu bebeğimdede böyle bir problem yaşarsam gerçekten mahvolurum
Merhabalar 2015nisan anneleri daha cok yeniyiz sat 1temmuz 4+3olduk hayirlisi bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok fena moralim bozuldu gerçekten.ilk gebeliğimde 5 haftalıkken görmüştük keseyi.kalbi durmuştu bebeğimin 4 ay önce kürtaj oldum.kürtajın psikolojisini daha atlatamaıştımki hamile olduğumu öğrendim ve geçmişe dair herşeyi unuttum.bebeğimi düşündüm hep bu sefer olacak dedim.şimdi bu bebeğimdede böyle bir problem yaşarsam gerçekten mahvolurum
benim 5.hafta zaten ama değerler benim yüksek dr ikiz olabilir dedi belki ondan yüksektir.seninde haftaya bayağı yükselir bence.3 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 10 50
4 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 5 425
5 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 20-7300
6 haftalık gebelikte Beta HCG Değeri: 1080- 56000
7-12 hf gebelikte Beta HCG Değeri : 7,650 290,000
değerler bu aralıklarda oluyo ay kafam çok karıştı.
bende dün gittim keseyi göremedi kan verdim aynı demekki.dış gebelik değildir bence..hcg sonucunu merak ettim yazarsın..Bugün ilk kontrolüme gittim.keseyi göremedi doktor.kan verdim 2 gibi çıkacak sonucum.5 haftalıktan kese görülmesi gerekmez mi?dış gebelikten çok korkuyorum
benim 5.hafta zaten ama değerler benim yüksek dr ikiz olabilir dedi belki ondan yüksektir.seninde haftaya bayağı yükselir bence.
haber veririm tabi.ama ikiz değildir inşallah.gerçi hayırlısı ama..bencede takip edelim..sen de haber ver hcg sonucunu..hayırlısı inşallah :) aramızda 3 gün var bende 4+2 yim sen 4+5 sindir tabi 1 gün bile çok fark ediyo ama işte insan tedirgin oluyo.eğer ikizseler haber ver çok sevinirim.takip edelim birbirimizi doğuma kadar inşallah
haber veririm tabi.ama ikiz değildir inşallah.gerçi hayırlısı ama..bencede takip edelim..sen de haber ver hcg sonucunu..
nisan 2015 anneleri durumlar ne beni çok tatlı uyku basıyo arada birde sanki sürekli otobüsle şehirler arası yolculuk yapıyomuşum gibiyim.nezaman incem bu otobüsten belli değil.sizler ne alemdesiniz
:) tabi kızına göre bayağı erken olmuş..kızın kaç yaşında..benim de 1 oğlum var 7 yaşında..tamam mutlaka haber vericem inşallah yükselsin hayırlısıyla.ay bukadar erken öğrenmek ne kötüymüş ben kızımda fark ettiğimde 8 haftalık olmuştum direk kalp atışını duydum hiç böyle stres yokdu.
:) tabi kızına göre bayağı erken olmuş..kızın kaç yaşında..benim de 1 oğlum var 7 yaşında..
çok güzel bir benzetme olmuş:)aynı durumdayım.mide bulantım da var benim.
bende henüz bulantı yok gibi çok acıkırsam oluyo ama midem hep karışık.birde çok sıcak basıyo beni ter boşalıyo sizdede oluyomu.canım bişeyler yemek istiyo ama yiyemiyorum.bugün öğlen karpuz peynir ekmek yedim.çalışıyorum ben bide şimdi kafam düşcek uyku bastı çok zor.
evet bu yüzden az azda olsa yemek lazım mideyi boş bırakmamak gerekiyor.Sağlık ocağındaki ebe bulantı için çubuk kraker yeme o daha da rttırabilir ,yatağının başına beyaz leblebi koy kalkmadan onu ye dedi.ben şu an evdeyim öğretmenim iyi denk geldi tam ilk aylara.Allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara ilk aylarda gerçekten zor oluyor.insan çok çabuk yoruluyor.
merhaba Kızlar...Allah nasip ederse ben de Nisan annelerinden olacağım..Ben tüp bebekle anne olacaklardanım. 15 temmuzda transfer yapıldı ve transferin 10. gün bhcg 442 transferin 14. günü ( 3 gün önce) bhcg 2578 cıktı.Doktorum 15 gün sonra bi kadın doğumcuya gidebilirsin dedi...Allahım insallah hepimize nasip eder...