2015 Nisan Anneleri

Cevap yazmasınıda beceremedim telden tüm yeni hamişlere sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar ben de katıldım aranıza son adet tarihim 09.07.2014 pazartesi günü yani adetimin 27. günü kan testi 161 çıktı bugün yine kan verdim öğleden sonra alacam sonucu inşallah düzenli artmıştır

Hoşgeldin cnmmmm Hayırlı olsun :emir_bebek::nazar:

Bende cumartsi kan testi için gidicem kendi doktorumdan 6eylül için randevu aldım hem kalp sesini tam duyarız ozaman
Bugün tam 3+5 im
Şaşkınım biraz aslında erken öğrendim bebişimi 2gün önce test yaptım ben rüyamda gördüm diye❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin cnm Sanada hayırlı olsun :) :nazar::emir_bebek:

Amin cnm benm 26 temmuz bat günümdü idrar testi yaptım silik çıktı sonra 29 unda hcg yaptırdım 900 çıktı sata göre 6+0 günlüğüz cnm değer yüksek diye test yaptırmadım tekrar direk doktoruma gidicem bakalım inş. kalp atışlarını duymak nasip olur

Cok guzel nazar degmesin..ben de su sureci hayrlsyla atlatsam rahatlycam belki..boyle bir agri olunca hele de uykudan uyandrinca neyse allaha sukur herhangi bir kanama yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip bebeklerimize kavuşuruz

Cok guzel nazar degmesin..ben de su sureci hayrlsyla atlatsam rahatlycam belki..boyle bir agri olunca hele de uykudan uyandrinca neyse allaha sukur herhangi bir kanama yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm zaten kanama olmadığı sürece sorun yok o ağrılarda bebiş ben burdayım diye bizi uyarıyo öyle düşün ve rahatla cnm :KK9:

Cnm zaten kanama olmadığı sürece sorun yok o ağrılarda bebiş ben burdayım diye bizi uyarıyo öyle düşün ve rahatla cnm :KK9:

Selam kızlar bende akşam kan verdim ve bhcg 157, 5 Çıktı. Adete beş gün kala silik idrar ve üç gun kala kan testinde öğrendim. Sat 11 temmuz beklenen doğumundan üç yaşında hatta üç bucuk yaşında bi kızım var bu ikinci.ilki normal di.bakalim hayırlısı. Elli beş kilo ile hamile kaldım. Iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum Dr a

Arkadaşlar kabızlık problemi yaşayanınız varmı ve bir de önerileriniz...

Selam kızlar bende akşam kan verdim ve bhcg 157, 5 Çıktı. Adete beş gün kala silik idrar ve üç gun kala kan testinde öğrendim. Sat 11 temmuz beklenen doğumundan üç yaşında hatta üç bucuk yaşında bi kızım var bu ikinci.ilki normal di.bakalim hayırlısı. Elli beş kilo ile hamile kaldım. Iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum Dr a

Hayırlı olsun cnm negüzel adetten önce öğrenmişsin :KK16: İnş. sağ salim kucağına almak nasip olur :nazar::emir_bebek:

Arkadaşlar kabızlık problemi yaşayanınız varmı ve bir de önerileriniz...

Cnm ben yaşadım Allahtan 2 gündür yok şimdi de neden se ishal gibi oldum valla şaşırdım ben kabızlıkta sabahları sıcak süt içtim öyle geçti artı kuru kayısı iyi geliyomuş ama ben yemedim sevmediğim için

Canım bende dün akşam aldım sonucumu çok şükür 2161 olmuş şu anda herşey yolunda görünüyor inşallah ctesi keseyide görürüm içim rahatlar :KK16::KK16: Maşallah senin değerinde gayet iyi çıkmış yarında keseyi görürsen tamamdır inşallahh:KK16::KK16::KK16:

canım benim masallah sübhanallah cok sevindim gülüm.bende persembe gidicem bakalım insallah minişimiz iyidir canım.haber ederim yine durumu canım ALLAHA SÜKÜR:)))
Günaydın kızlar nasılsınız benim akşamları karnımın alt kısmınnda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sizde de oluyo mu?:KK16:
CANIM SLM HAYIRLI OLSUN BENİMDE KARIN ALT TARAFIMDA AGRIM VAR AMA ESKİYE GÖRE AZALDI BAZEN ARTIYOR BENİMDE.CANIM BENDE DÜN İSHAL OLDUM BUGÜN GECTİ.SANIRIM ALISMAYA CALISIYO VÜCUDUMUZ

merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamişimm:KK49:çok mutluyum.rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah.yalnız dün akşam kasık ağrım oldu.sabahta oldu kramp gibi bu normalmi bilemiyorum.bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim:KK34:
o agrı bendede var canım kremp tarzında adet agrısı gibi bebeiş yerlesiyo masallahhhh

X