Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben de katıldım aranıza son adet tarihim 09.07.2014 pazartesi günü yani adetimin 27. günü kan testi 161 çıktı bugün yine kan verdim öğleden sonra alacam sonucu inşallah düzenli artmıştır
Bende cumartsi kan testi için gidicem kendi doktorumdan 6eylül için randevu aldım hem kalp sesini tam duyarız ozaman
Bugün tam 3+5 im
Şaşkınım biraz aslında erken öğrendim bebişimi 2gün önce test yaptım ben rüyamda gördüm diye❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin cnm benm 26 temmuz bat günümdü idrar testi yaptım silik çıktı sonra 29 unda hcg yaptırdım 900 çıktı sata göre 6+0 günlüğüz cnm değer yüksek diye test yaptırmadım tekrar direk doktoruma gidicem bakalım inş. kalp atışlarını duymak nasip olur
Cok guzel nazar degmesin..ben de su sureci hayrlsyla atlatsam rahatlycam belki..boyle bir agri olunca hele de uykudan uyandrinca neyse allaha sukur herhangi bir kanama yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm zaten kanama olmadığı sürece sorun yok o ağrılarda bebiş ben burdayım diye bizi uyarıyo öyle düşün ve rahatla cnm
Cnm zaten kanama olmadığı sürece sorun yok o ağrılarda bebiş ben burdayım diye bizi uyarıyo öyle düşün ve rahatla cnm
Selam kızlar bende akşam kan verdim ve bhcg 157, 5 Çıktı. Adete beş gün kala silik idrar ve üç gun kala kan testinde öğrendim. Sat 11 temmuz beklenen doğumundan üç yaşında hatta üç bucuk yaşında bi kızım var bu ikinci.ilki normal di.bakalim hayırlısı. Elli beş kilo ile hamile kaldım. Iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum Dr a
Di misagol rahatlattigin icin herkesin gebeligi sorunsuz gecer insallah
Arkadaşlar kabızlık problemi yaşayanınız varmı ve bir de önerileriniz...
Hayırlı olsun cnm negüzel adetten önce öğrenmişsin İnş. sağ salim kucağına almak nasip olur
bence sen mart annesi olursun
bence sen mart annesi olursun
Orası belli olmaz cnm sağlıklı olsunda ya önce gelir yada sonra
Ayin 28 ine Dr dan randevu aldik.bakalum hepimiz sağlıkla alalım ins.on bir haftalık dusuk te yaşadım çok acı.cok istedik Rabbimde tek seferde nasip etti.darisi isteyen herkeseOrli olmaz cnm sağlıklı olsunda ya önce gelir yada sonra
Canım bende dün akşam aldım sonucumu çok şükür 2161 olmuş şu anda herşey yolunda görünüyor inşallah ctesi keseyide görürüm içim rahatlar Maşallah senin değerinde gayet iyi çıkmış yarında keseyi görürsen tamamdır inşallahh
CANIM SLM HAYIRLI OLSUN BENİMDE KARIN ALT TARAFIMDA AGRIM VAR AMA ESKİYE GÖRE AZALDI BAZEN ARTIYOR BENİMDE.CANIM BENDE DÜN İSHAL OLDUM BUGÜN GECTİ.SANIRIM ALISMAYA CALISIYO VÜCUDUMUZGünaydın kızlar nasılsınız benim akşamları karnımın alt kısmınnda adet ağrısı gibi ağrı oluyo sizde de oluyo mu?
o agrı bendede var canım kremp tarzında adet agrısı gibi bebeiş yerlesiyo masallahhhhmerhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamişimmçok mutluyum.rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah.yalnız dün akşam kasık ağrım oldu.sabahta oldu kramp gibi bu normalmi bilemiyorum.bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
Kizlar merhaba,dun gece adet sancisina benzer bir agri yasadim bacaklarima da vurdu cok korktum adet olurum diye sukur olmadim..sizde de adet sancisi,agrisi oluyor mu