2015 Nisan Anneleri

yya bizim kızın bacakları çok parantez bol bol güneşe çıkarıyorum inşallah düzelir. tam bir yengeç. bide sandalet alan varmı? igor sandaletler çok güzel. ama olmadı belize yanları dar geldi ayakları tombul oldugu için. adidas un sandalfun var onu denicez bakalım.havalar cok sıcak ayakkabıyla terlıyo. igor olsa süper olcaktı. zayıf ayaklara tavsiye ederim

sağol canım takipteyim neden olduğuna bakıyorum.gün yumurta yedırdım kızarıklıklar arttı.her gün dışarda eve girdiği yokki:KK43:
Canım sürekli yediği bi besine karşı sonradan da alerji olabilir demişti dr. Bence bi süre yumurta verme belki ondandır

Canım sürekli yediği bi besine karşı sonradan da alerji olabilir demişti dr. Bence bi süre yumurta verme belki ondandır
Doğru söylüyorsun bugün yumurta vermedim yanaklarının kızarıklığı gitti kesin yumurtadan anladım canım çok sağol ilgilendgn için

Slm kızlar. Benm kizmda daha yürümedi ama surekli ayakts elini bırakıp denemeler yapiyo artk. Yürümesi yakin sanirim. Ama onu cok dert etmjyorm... Benim derdimde baska:KK43:
kizm 28 nisan doğumlu. Birkaç oyun dışında hiç oynmakTan anlamıyor. Doldur boşalt yapamiyo. Bultak i cozemedi. Kule yapamiyo. Bozmaya daha cok meyilli. Bu normal mi cok üzülüyorm. basit komutlari anlıyor. Taklit tarzı davranışı da var. ama oyun Acısından uzuluyirnn. Henuz pek kelimede söyleyemiyor.
Sana birşey söylücem ama samimiyim umarım yanlış anlamlar çıkmaz . Oğlumda mayıs annesiydim dediğin gibi sürekli yaşıtına göre yapabildiklerine bakıyordum ve çoğunu yapamadığı için çok üzülüyordum . Sonuç ne oldu peki oğlum 4 yaşında yapamadıklarını Zaman'ından çok sonra yaptı fakat şuan yaşıtlarını yakaladı hatta daha iyi olduğu olduğu oluyor . Gelelim kızıma inan hiç ama hiç uğraşmıyorum bırakıyorum kendi haline ne yaparsa . Uzaktan takip ediyorum sadece ve şunu farkettim oğluma defalarca yapmadı için gösterdiğim şeyleri kendi kendine yapıyor . Ortam hazırlayıp bırakacaksın o kadar başka hiçbirşeye gerek yok bence . Çoçuklar sandığınızdan çok farklılar . Bunuda yaşamadan bilemiyoruz .

Sana birşey söylücem ama samimiyim umarım yanlış anlamlar çıkmaz . Oğlumda mayıs annesiydim dediğin gibi sürekli yaşıtına göre yapabildiklerine bakıyordum ve çoğunu yapamadığı için çok üzülüyordum . Sonuç ne oldu peki oğlum 4 yaşında yapamadıklarını Zaman'ından çok sonra yaptı fakat şuan yaşıtlarını yakaladı hatta daha iyi olduğu olduğu oluyor . Gelelim kızıma inan hiç ama hiç uğraşmıyorum bırakıyorum kendi haline ne yaparsa . Uzaktan takip ediyorum sadece ve şunu farkettim oğluma defalarca yapmadı için gösterdiğim şeyleri kendi kendine yapıyor . Ortam hazırlıyor bırakacaksın o kadar başka hiçbirşeye gerek yok bence . Çoçuklar sandığınızdan çok farklılar . Bunuda yaşamadan bilemiyoruz .
canım aslında abisinin meryeme katkısıda küçümsenemez. çünkü çocuk cocuktan öğrenirmiş der annem cok haklı bence. benim kardeşim beni takip ederek çok erken konuşmuş ve çok erken bezi bırakmış. aramızda 1.5 yaş var bende bebekmişim yani o doğduğunda.
diğer bi konuda bende pek illede öğrensin diye zorlamıyorum sana katılıyorum.zaten öğrenecek zamanla. zaten hayatı boyunca renkler şekiller sayılarla uğraşacak. bırakalım bari bebekliğinde rahat etsinler. şimdi 1 sene anaokuluna giden cocuk herşeyi öğreniyor. ama annelik işte birisi benim cocugum şöyle yapıyo dediği zaman hemen kendimizi eksik hissediyoruz kıyaslamaya başlıyoruz. boşuna kendimizide cocuguda strese sokuyoruz.

image.jpeg
yya bizim kızın bacakları çok parantez bol bol güneşe çıkarıyorum inşallah düzelir. tam bir yengeç. bide sandalet alan varmı? igor sandaletler çok güzel. ama olmadı belize yanları dar geldi ayakları tombul oldugu için. adidas un sandalfun var onu denicez bakalım.havalar cok sıcak ayakkabıyla terlıyo. igor olsa süper olcaktı. zayıf ayaklara tavsiye ederim
Sandelet değilde dün yaz için ayakkabı aldım kızıma , Türkiye'ye geldiğimizde giysin diye . Burda şuan kış yaşıyoruz da . Anan bu ülkenin soğuğu bizi bezdirdi . Neyse ayakkabıların resmini de koyalım .teyzeleri bakalım beğenecek mi .

Eki Görüntüle 1841295
Sandelet değilde dün yaz için ayakkabı aldım kızıma , Türkiye'ye geldiğimizde giysin diye . Burda şuan kış yaşıyoruz da . Anan bu ülkenin soğuğu bizi bezdirdi . Neyse ayakkabıların resmini de koyalım .teyzeleri bakalım beğenecek mi .
çok güzel ama bizim kız daha tam yürüyemediği için önü açık istemiyorum. parmaalrını oraya buraya vurabilirm. mothercare sanırım dimi orada çok ucuzdur

igor.jpg
bunu denendik ayağı tombul oldugu için yanlardan sıktı cok guzel bişey olana tavsiye ederim içi terletmiyo 75 tl igor
adidas.jpg
bide bu var numarası yoktu bundan alıcam sanırım en rahatı bu olacak.

çok güzel ama bizim kız daha tam yürüyemediği için önü açık istemiyorum. parmaalrını oraya buraya vurabilirm. mothercare sanırım dimi orada çok ucuzdur
Evet istediğin birşey olursa söyle alırım kuzuna inan hiç sorun olmaz . Hatta herkese söylüyorum kızlar temmuzda tr ye gelicem inş . Varsa burda düşündüğünüz istediğiniz birşey mutlaka yazın getiririm . Avent , mother care ve bir çok marka burda daha ucuz .

Eki Görüntüle 1841297 bunu denendik ayağı tombul oldugu için yanlardan sıktı cok guzel bişey olana tavsiye ederim içi terletmiyo 75 tl igor
Eki Görüntüle 1841298 bide bu var numarası yoktu bundan alıcam sanırım en rahatı bu olacak.
Evt ikinci daha rahat gibi gözüküyor . Meryem valla maşallah artık her yere yürüyor bu yüzden heves ettim aldım ayakkabı . Zaten yürüyeceği ne ki onların çoğunu pushchair de geçiriyorlar .

Eki Görüntüle 1841295
Cok guzel, Meryem'e de cok yakisir eminim.
Guzel gunlerde giysin.

Evet istediğin birşey olursa söyle alırım kuzuna inan hiç sorun olmaz . Hatta herkese söylüyorum kızlar temmuzda tr ye gelicem inş . Varsa burda düşündüğünüz istediğiniz birşey mutlaka yazın getiririm . Avent , mother care ve bir çok marka burda daha ucuz .
canımmm olursa söylerim gerçekten

Mrb kizlar. Uzun zamandir giremiyodum. 3 cocukla anca oluyo. Sizlere bir sorum olacak. Bebislerinize kahvaltida neler veriyorsunuz yada söyle sorayim nasil hazirliyorsunuz. Ben daha ekmegine biseyler sürüp vermedim. Abilerinden bir parca alip veriyorum ama yemiyor. Daha mama sekli yediriyorum. Herseyden birer parca katiyorum mesela peynir ekmek yumurta falan bazen pekmez bazen meyve püresi katiyorum. Dönüsümlü olarak degisiyo ama iyice eziyorum. Anca öyle yiyor oda müzikle. Müzik yoksa yemekte yok. 1 hafta sonra 14 aylik olacak ve kilosu 9.200 . Tutunarak cok güzel yürüyo ama yalniz olunca en fazla 5 adim atiyo sonra oturuyo. Yürümesini pek fazla kafama takmiyorum ama zayif olmasi beni cok üzüyor. Disardanda bu cocuk zayif dediklerinde bogasim geliyo resmen. Oyun konusunda hic israrci degilim. Kendi kendine oyunlar oynuyo ama cogunlukla benimle oynamayi tercih ediyo. Kizimin şu huyunu cok seviyorum. Mutfak dolaplarimda ne varsa bosaltiyor oynuyor biseyler yapiyor kendince amaaa daha sonra hepsinide aldigi yerine yeniden koyuyor. Tabi aldigi gibi düzenli olmuyor o ayri bir konu ama beni sevindiriyor.

Ya kizlar bebegim dunden beri kusuyo b9yle bir durumla karsilasan var mi. Disari ciktik donerken otobuste kucagimda uyudu klimalar acikti uyuyana kadar buz gibi oldu cocuk uyur uyumaz arabasina tekrar koydum ama yinede buz gibiydi yuzu eve geldik gece uyandi ictigi sutu oldugu gibi kustu gunduzde 1 2 kistu aksam cok iyiydi birsuru yemek yedi meyvesini yedi yatirdim ve gece 3 gibi yine oldugu gibi sut kustu yemek kusmuyor sadece suyu ve sutu sizce endiselenmelimiyim. Dun gunduz biraz halsizdi ama Ates halsizlik yok aksam keyfi gayet yerindeydi

Ya kizlar bebegim dunden beri kusuyo b9yle bir durumla karsilasan var mi. Disari ciktik donerken otobuste kucagimda uyudu klimalar acikti uyuyana kadar buz gibi oldu cocuk uyur uyumaz arabasina tekrar koydum ama yinede buz gibiydi yuzu eve geldik gece uyandi ictigi sutu oldugu gibi kustu gunduzde 1 2 kistu aksam cok iyiydi birsuru yemek yedi meyvesini yedi yatirdim ve gece 3 gibi yine oldugu gibi sut kustu yemek kusmuyor sadece suyu ve sutu sizce endiselenmelimiyim. Dun gunduz biraz halsizdi ama Ates halsizlik yok aksam keyfi gayet yerindeydi
klima dokunmuş olabilir. sıcak geçmişte olabilir annesi kusma artarsa bi dr a götür bence

Mrb kizlar. Uzun zamandir giremiyodum. 3 cocukla anca oluyo. Sizlere bir sorum olacak. Bebislerinize kahvaltida neler veriyorsunuz yada söyle sorayim nasil hazirliyorsunuz. Ben daha ekmegine biseyler sürüp vermedim. Abilerinden bir parca alip veriyorum ama yemiyor. Daha mama sekli yediriyorum. Herseyden birer parca katiyorum mesela peynir ekmek yumurta falan bazen pekmez bazen meyve püresi katiyorum. Dönüsümlü olarak degisiyo ama iyice eziyorum. Anca öyle yiyor oda müzikle. Müzik yoksa yemekte yok. 1 hafta sonra 14 aylik olacak ve kilosu 9.200 . Tutunarak cok güzel yürüyo ama yalniz olunca en fazla 5 adim atiyo sonra oturuyo. Yürümesini pek fazla kafama takmiyorum ama zayif olmasi beni cok üzüyor. Disardanda bu cocuk zayif dediklerinde bogasim geliyo resmen. Oyun konusunda hic israrci degilim. Kendi kendine oyunlar oynuyo ama cogunlukla benimle oynamayi tercih ediyo. Kizimin şu huyunu cok seviyorum. Mutfak dolaplarimda ne varsa bosaltiyor oynuyor biseyler yapiyor kendince amaaa daha sonra hepsinide aldigi yerine yeniden koyuyor. Tabi aldigi gibi düzenli olmuyor o ayri bir konu ama beni sevindiriyor.
baştan beri hiç karıştırmadan verdim herşeyi. şu ara peynir yemiyor . 1 yumurta haşlanmış yada omlet, zeytin,domates salatalık,pekmez. başak bişey yemiyo bende zorlamıyorum bide kefiri çok seviyo. yumurtayı ben yediriyorum gerisini kendi yiyor. pekmezide kendi yiyo çünkü ben verince yemiyo. heryer çok pisleniyo ama sinir harbi yaşamaktan iyi. ben zorluyorum o ağzını açmıyo sinirleniyorum. koyuyorum önüne ne yerse yesin . bence sende öyle dene inana bak çok hoşuna gidecek

klima dokunmuş olabilir. sıcak geçmişte olabilir annesi kusma artarsa bi dr a götür bence
Arttigini nasil tayin edicem peki :KK43: simdi uyandi ustunu degistirdim emzirdim bir iki yudum su icirdim durumu iyi gorunuyor nesesi yerinde cok sukur biraz gecsin yemek yediricem insallah kusmaz dr demek kan idrar belki serum demek.

Arttigini nasil tayin edicem peki :KK43: simdi uyandi ustunu degistirdim emzirdim bir iki yudum su icirdim durumu iyi gorunuyor nesesi yerinde cok sukur biraz gecsin yemek yediricem insallah kusmaz dr demek kan idrar belki serum demek.
yani kusma günde 3 ü geçiyorsa fazla bence bizim yaştaki çocuklar için. evet bende sırf bu yüzden mecbur kalmadıkça goturmuyorum dr a. takip et kakasını ateşini . çok geçmiş olsun inşallah kusma bi daha

Ben hic karistirip vermedim.
Bulamac gibi seyleri ben de yemem sahsen dusununce, o yuzden kizima da vermedim.

Bence sen de artik karistirmadan ve ezmeden vermelisin canim.
Mesela ilk once beyaz peynirle basla, yumusak oldugu icin agizda kolay dagilir.
Yumurta ver rafadan, o da yumusak oldugu icin kolay yer.
Salataligi kabugunu soyup eline ver, emin ol bayilicaktir.
İlk 1-2 gun zorlanir belki ama gun gectikce alisicaktir.
Zamanla ekmek filan da verirsin.

X