2015 Nisan Anneleri

yani kusma günde 3 ü geçiyorsa fazla bence bizim yaştaki çocuklar için. evet bende sırf bu yüzden mecbur kalmadıkça goturmuyorum dr a. takip et kakasını ateşini . çok geçmiş olsun inşallah kusma bi daha
Sabah uyandiktan sonra hic kusmadi cok sukur sevdigi seyleri istedigi kadar yediriyorum. Yemegi zorlamiyorum. Bu geceyi atlatirsak iyilesmis sayiliriz insallah

Cok gecmis olsun canim.
cok tesekkur ederim

• Beğen
Reactions: nix
Bu arada
baştan beri hiç karıştırmadan verdim herşeyi. şu ara peynir yemiyor . 1 yumurta haşlanmış yada omlet, zeytin,domates salatalık,pekmez. başak bişey yemiyo bende zorlamıyorum bide kefiri çok seviyo. yumurtayı ben yediriyorum gerisini kendi yiyor. pekmezide kendi yiyo çünkü ben verince yemiyo. heryer çok pisleniyo ama sinir harbi yaşamaktan iyi. ben zorluyorum o ağzını açmıyo sinirleniyorum. koyuyorum önüne ne yerse yesin . bence sende öyle dene inana bak çok hoşuna gidecek
Denemezmiyim. Tabagini aliyo yere atiyo. Icinde ne varsa hepsi yerde. Abileri gülüyo böyle yapinca. Bende napiyim hepsini karistirip kendim yediriyorum. Oglanlarda böyle degildi yaa önlerine koyardim ekmegide verirdim ellerine yemegin suyuna batira batira yerlerdi. Bu kiz beni cildirtiyor yaa. Diyorum 1 ay dahami böyle devam etsem. Bilmkyorum artik cok sasirdim offfffff

Ya kizlar bebegim dunden beri kusuyo b9yle bir durumla karsilasan var mi. Disari ciktik donerken otobuste kucagimda uyudu klimalar acikti uyuyana kadar buz gibi oldu cocuk uyur uyumaz arabasina tekrar koydum ama yinede buz gibiydi yuzu eve geldik gece uyandi ictigi sutu oldugu gibi kustu gunduzde 1 2 kistu aksam cok iyiydi birsuru yemek yedi meyvesini yedi yatirdim ve gece 3 gibi yine oldugu gibi sut kustu yemek kusmuyor sadece suyu ve sutu sizce endiselenmelimiyim. Dun gunduz biraz halsizdi ama Ates halsizlik yok aksam keyfi gayet yerindeydi
Canım bu ara salgın var sanırım çünkü tanıdığım bir kaç kişi bu şekilde rahatsızlandı. Geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun, nasıldı dun gece bebegin rahat uyudu mu?
Sıcaktan da olur üşümüş de olabilir...
Cok tesekkur ederim. Evet aksam 10 gibi uyudu gece 3 bucukta uyandi emzirdim ama hemen yatirmadim omuzumda dik uyuttum birsure ondan sonra yatirdim sabahta neseli uyandi cok sukur bugun hic kusmadi gecti insallah

Kızlar bugün oğluma sandalet aldım bizde nike çok tatlı ve yumusacık tavsiye ederim foto ekliyorumm:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 86
  • image.jpg
    image.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 87
Cok tesekkur ederim. Evet aksam 10 gibi uyudu gece 3 bucukta uyandi emzirdim ama hemen yatirmadim omuzumda dik uyuttum birsure ondan sonra yatirdim sabahta neseli uyandi cok sukur bugun hic kusmadi gecti insallah
Geçmiş olsun inş bir daha yaşanmaz . Klima bu yaştaki çoçuklar için çok kötü oluyor . Önümüzdeki sıcaklarda Nasıl olur kim bilir . Çok zor gerçekten .

Oy yerim ben minnak ayakları . Çok tatlı olmuş . Güle güle giyinsin paşam . Kaça aldın CNm .
Saol teyzesii 89 tl fiyatı benim indirim kodum vardı 55 e geldi:)
Valla ben sandaletten çok bacaklara takıldım ısırmalık bunlar ya çok güzel gülü güle giysin kuzu
Teyzesii saoll aynen insan dayanamıyor öpmeye doyamıyorum bacaklarıı :)

Geçmiş olsun inş bir daha yaşanmaz . Klima bu yaştaki çoçuklar için çok kötü oluyor . Önümüzdeki sıcaklarda Nasıl olur kim bilir . Çok zor gerçekten .
Cok tesekkur ederim. Hoc sorma ya bu hafta cok sukur hava serinledi ama sicaklar bastirdiginda napicaz bilmiyorum. Bide benim ki cok hassas sicakta koltuk alti boynu dik kapaklarinin arkasi hemen pisiyo surekli kremliyorum pudraliyorum ama cogu zaman %100 engel olamiyorum pisige

Kızlar oğlum emmeye çok düşkün sadece emerek uyuyo istediği zaman tşortümü çekiştirip açıyo 3-5 ay sonra bıraktırayım diyorum 2 yasına doğru ama nasıl olcak şimdiden onu düşünüyorum

Kızlar oğlum emmeye çok düşkün sadece emerek uyuyo istediği zaman tşortümü çekiştirip açıyo 3-5 ay sonra bıraktırayım diyorum 2 yasına doğru ama nasıl olcak şimdiden onu düşünüyorum
kademeli olarak bıraktırmak kolay olur canım. kendıne 1 ay süre ver. kademeli olarak azalt. önce gündüzleri sabah öğle akşam 3 e düşür. geceleri çok kalkıyosa sadece 1 kere emzir. ayy zor bi süreç. bazen bu süreci yaşamak zorunda kalmadıgım için seviniyorum. hatta bence şimdiden başla. azaltmaya.

kademeli olarak bıraktırmak kolay olur canım. kendıne 1 ay süre ver. kademeli olarak azalt. önce gündüzleri sabah öğle akşam 3 e düşür. geceleri çok kalkıyosa sadece 1 kere emzir. ayy zor bi süreç. bazen bu süreci yaşamak zorunda kalmadıgım için seviniyorum. hatta bence şimdiden başla. azaltmaya.
Onuda düşündüm aslında canım mesela oyun oynadıgımızda ya da dışarıda oldugumuzda aklıma gelmiyo ama en büyük sorun emerek uyuması baska türlü uyumuyo bu sefer uyku sıkıntısı olcak gece sürekli uyanıo emdiği anda geri uyuyo emzirmesem mümkün değil ağla ağla uyumuyo :KK43: gündüzleri biraz daha kolay olabilir çok yorgun düşünce arabasıyla gezerken uyuyakalıo ama akşam mümkün değil yerlerde sürünüo ama yinede uyumuo .evt bu süreç zorlu olcaka gibi

X