2015 Nisan Anneleri

Bende temmuzda başlıcam işe ve oğluma bakıcı bakacak.şimdiden strese girdim geceleri uykularım kaçıyo.anneleri bakanlar çok şanslı.nasıl alışıcam bilmiyorum.çok alıştım oğluma o da bana çok alıştı,ona daha zor olacakmış gibime geliyo çünkü bütün gün dibimden ayrılmıyor.tuvalete bile gitsem kapıda bekliyor.inşallah güvenilir bi bakıcı bulabilirim ve oğlum bensiZliğe çabuk alışır.offf çok zor yaa çalışan anne olmak.oğlumun her anında yanında olmak isterdim.kendimi çok kötü hissediyorum sanki onu yarı yolda bırakıyormuş gibi.inşallah alışırım Zaman'la.
ahh ahha benım karar verme aşamamda kafamda egzama cıkmıstı gece uyuyamıyordum. cok agladım belız 6a ylıktı basladıgımda ılk hafta cok zor geçti. sonra sonra alıştık. hala bazen zor geliyor. annem baktıgı halde. bazen vıcdan yapıyorum. bazende aman birgül ne güzel annen bakıyo çalış işte diyorum. zor çalışan anne olmak şöyle düşün evde olsakta bu cocuklar 3 yasında anaokuluna gıdıcek zaten gun boyu bızı goremıcekler. bende 2.5 yasında kreş düşünüyorum. napalım herşey onlar için. onların eğitimine sosyal yaşantısına katkı için. 2 türlü de zor. çalışan anne olup ayrı kalmakmı evde oturup imkanlarımızı kısıtlamakmı? cok zor bi dönem. umarım dilediğin gibi bi bakıcı bulursun. nerede otoruyorsun belki tanıdıgım birileri olur yönlendiririm

yok kızlar bende gönderemicem. ne olursa olsun yakınımda olsun. orda başına bişey gelirse kendimi affetmem

Antalya civarındakiler daha büyük oluyo.ama Bodrum marmarıs gibi yerlerdeki oteller daha küçük alana kurulu yani Bebek arabası kullanmak zor olabilir.ben de internetten araştırmıştım en son Alva donna exclusive hotelde karar kıldık.daha önce gitmedik ama otel hakkındaki yorumlar çok iyi.özellikle çocuklu aileler çok güzel yorumlarda bulunmuş.çocuklar için normal havuzun yanı sıra bir de Deniz suyundan havuz var.bi de çocuklar için ayrı yemek büfesi var.park bile var.bu özellikleri çok hoşuma gitti.sen de bi bak istersen Can'ım.
Tskr ederim önerin için canım.hemen bakıcam.

Kızlar slm herkese.dun oglumla doğa yürüyüşüne çıktık cokkk güzeldi yavrum hıc durmadı.çiçeklerle böceklerle oynadı.:)hıc durmuyor kesinlikle elini tutturmuyor dışarıda değişik ne gördüyse inceledi.aşırı zevk aldık annelik çok güzel.oglumun kendı basına yürümesi herseyle ilgilenmesi beni çok mutlu etti.bakalım dıger bebeğim nasıl olucak.burayada yaşamıyorum ama takıp ediyorum sızı.kaan tavuk.horoz.hindi.kedı.kopek hastası.ıyıkı doğmuş ıyıkı girdi hayatıma allahıma binlerce kez şükürler olsun.

Bide bı sorum olucaktı sizlere AVM filan gittiğinizde bebıslerınız nasıl tepkiler veriyor?oğlum benımleyken hıc bir sorun yok ama babasını gördüğünde ağlıyor.ben o agladıgında hiçbir istediğini yapmıyorum babasını kullanmayı seviyor.dışarıda ağladı yine babasını görünce aldım oğlumu ağlaması bitene kadar arabada oturdum agladıgın için burdayız dedim sustu tekrar AVM girdiğimizde aglamadı babasını gördüğü halde.herşeyi çok cabuk ogrenıyorlar

Selam kizlar. Herkes iyidir umarim:)
Ben bikac oneri isteyecegim sizden. Kizim yasina girdikten sonra istahi kapandi resmen. Ne versem once diliyle bakiyo bazen yiyo bazen hic istemiyo ama genelde yemiyo:KK43: Yasindan oncede cok istahli degildi zaten. Meme versem ama hic hayir demiyo surekli emer. Kendi yesin diye eline veriyorum onda da bazi seyleri yiyo bazilarini yemiyo. Siz nasil yediriyosunuz neler yapiyorsunuz merak ettim yemeyen cocuk cok cok zor gercekten

ahh ahha benım karar verme aşamamda kafamda egzama cıkmıstı gece uyuyamıyordum. cok agladım belız 6a ylıktı basladıgımda ılk hafta cok zor geçti. sonra sonra alıştık. hala bazen zor geliyor. annem baktıgı halde. bazen vıcdan yapıyorum. bazende aman birgül ne güzel annen bakıyo çalış işte diyorum. zor çalışan anne olmak şöyle düşün evde olsakta bu cocuklar 3 yasında anaokuluna gıdıcek zaten gun boyu bızı goremıcekler. bende 2.5 yasında kreş düşünüyorum. napalım herşey onlar için. onların eğitimine sosyal yaşantısına katkı için. 2 türlü de zor. çalışan anne olup ayrı kalmakmı evde oturup imkanlarımızı kısıtlamakmı? cok zor bi dönem. umarım dilediğin gibi bi bakıcı bulursun. nerede otoruyorsun belki tanıdıgım birileri olur yönlendiririm
İnşallah Can'ım.düşündükçe ağlayasım geliyo çünkü.ben Kocaeli Değirmendere de oturuyorum Can'ım.

• Beğen
Reactions: nix
Bide bı sorum olucaktı sizlere AVM filan gittiğinizde bebıslerınız nasıl tepkiler veriyor?oğlum benımleyken hıc bir sorun yok ama babasını gördüğünde ağlıyor.ben o agladıgında hiçbir istediğini yapmıyorum babasını kullanmayı seviyor.dışarıda ağladı yine babasını görünce aldım oğlumu ağlaması bitene kadar arabada oturdum agladıgın için burdayız dedim sustu tekrar AVM girdiğimizde aglamadı babasını gördüğü halde.herşeyi çok cabuk ogrenıyorlar
Benim oğlum pek avm sevmiyo ne Zaman gitsek arabasında kesinlikle oturmak istemiyo illa kucak istiyo.kendini resmen arabadan atıyo.açık havada ama sorun yok etrafa baka baka gezmeyi seviyo arabasında.

avm cok zor arabasında sıkılıyo yuruyup ordan oraya gıtmek ıstıyo. bence pek avm sevmem işimiz olmadıkca gıtmıyoruz.

bizim kız yine çıldırışlarda. yine bol bol geniz ve burun akıntısı başka hiçbişey yok. ve huysuzluk. haftasonu yapıştı resmen bana. kollarım tutmuyor. iştah desen yok. dün hatrı sayılır hiçbişey yemedi. sadece mama içti. hangi diş çıkacaksa çıksın artık.

bizim kız yine çıldırışlarda. yine bol bol geniz ve burun akıntısı başka hiçbişey yok. ve huysuzluk. haftasonu yapıştı resmen bana. kollarım tutmuyor. iştah desen yok. dün hatrı sayılır hiçbişey yemedi. sadece mama içti. hangi diş çıkacaksa çıksın artık.
Canım allah sabır versin.bende aynıydım iki gün önce oğlumun agxının içine baktım aynı anda 6 dışı patlamış azı dişler on dişlerin yanları yavrum çok bağırdı ama su iki gündür iyi senin kuzunda biran önce patlatır inşallah.

Allah yardimcimiz olsun..benim kizimda aynii. Gecekacdefa kalkiyorum bilmiuorum..bi ara iki uc defa kalkiyor yatiyordu hemen..dun gece berbattii. Ciksin Artk Su disler hakkaten :KK43: Bizim daha 4 disli. Ust yanlar geliyo sismis.

Benim kiz dusariyi cok seviyor kapi acildi mi basliyor cigliKlaraa. Belli bir sure sonra bunaliyo ama eline yiyecek oyuncak verdm mi Bu sure uzuyor. Ustu basi ck feci oluyor bazen her gecen kizima bakiyor ama napayim :KK66:

inek sutu icirmeyi basaran var mi acaba. Ben cesitli yollarla deniyorum ama yok almiyor. Pipetle bir yudum icince hemen yuzunu burusturuyo. Bardaktam koku aLdi mi hemen ittiriyo zaten.
Birse atma huyundan vazgecmedi bir turlu. Elindekinden sıkildı mi hop asagi atiyo. Normal mI Bu.hayir desem de yapiyor.
Cok uzun oldu ama gelisimiyle olgili cok merak ediyorum. Bultak oyubunu hala anlamis degil. Bloklari ust uste koyma yapamiyor. Hep bozma yikma agza goturme eylemi IciNDe. sizinkiler yapiyor mu.
Ama nesnelerin yerini gosteriyor. Lamba balon balik kitap gibi Seylero sorunca hemen gosteriyor masallaH. Baliklsr cupcup yuzuyorlar diye taklot yapiyorum o da ellerini cirpiyor falan:) Kulagin nerds diyince bizimkini gostrriyor:)

Benim kiz dusariyi cok seviyor kapi acildi mi basliyor cigliKlaraa. Belli bir sure sonra bunaliyo ama eline yiyecek oyuncak verdm mi Bu sure uzuyor. Ustu basi ck feci oluyor bazen her gecen kizima bakiyor ama napayim :KK66:

inek sutu icirmeyi basaran var mi acaba. Ben cesitli yollarla deniyorum ama yok almiyor. Pipetle bir yudum icince hemen yuzunu burusturuyo. Bardaktam koku aLdi mi hemen ittiriyo zaten.
Birse atma huyundan vazgecmedi bir turlu. Elindekinden sıkildı mi hop asagi atiyo. Normal mI Bu.hayir desem de yapiyor.
Cok uzun oldu ama gelisimiyle olgili cok merak ediyorum. Bultak oyubunu hala anlamis degil. Bloklari ust uste koyma yapamiyor. Hep bozma yikma agza goturme eylemi IciNDe. sizinkiler yapiyor mu.
Ama nesnelerin yerini gosteriyor. Lamba balon balik kitap gibi Seylero sorunca hemen gosteriyor masallaH. Baliklsr cupcup yuzuyorlar diye taklot yapiyorum o da ellerini cirpiyor falan:) Kulagin nerds diyince bizimkini gostrriyor:)
gecenlerde bi kere muzlu süt aldım hazır içti. dün biberona koydum içmedi gerçi dün hiç iştahı yoktu. bizimkide dışarı delisi. elimi tutup kapıya götürüyo bay bay yapıyo. dün istanbul cok soğuktu aksam 7 de deli gibi sokakta kedi köpek kovalıyoduk. etkinlik hiççç yapamıyoruz. dün oyun hamuruyla bısey yapalım dedim parça pincik edip agzına attı. boyama yapalım dıyorum kalemı ya fırlatıyo ya agzına sokuyo. bende sınırlenıyorum kaldırıyorum herşeyi. hadı gel kitap okuyalım dıyorum kıtabı elımden alıp fırlatıyo :KK70: varsa yoksa nerde yasak seyler var onları gıdıp ındırmek ıstıyo. mutfak dolapları cekemceler coraplar. tam bir kuduruk

aynı yaş grubu cocuklarla uyum saglayamıyor. yüz mıncıklama saç çekme huyu var. geçen gün annemlerin komşusunun torunun burnunu tırmalamış. bi çocuk görse hemen yüzüne uzanıyo niye böyle yapıyo anlamıyorum. ekimde oyun grubuna göndericem haftada 1 kez. hem çocuklarla bir arada olmaya alışır. hemde iyi geleceğine inanıyorum.

Oğlumda dışarıyı seviyo hemen ayaklarını uzatıyor ayakkabı giydirim çıkalım diye eve gelincede mızmızlanıyo.
İnek sütünü birkaç kez smoothe yaptım kavaltıda öyle içti ama ıhlamuru daha çok seviyo bende emdiği için çok vermiyorum .
Bultak oyununu seviyo 3-4 şeklin yerini bilip kendi atıyo halkaları üst üste geçiriyo küpleri flnda takıyo ama çabuk sıkılıyor maalsef oğlumunda atma huyu var özellikle yemek yedirirken eline bişey versem bir ısırıp sora yere atıyo.herşeyin ne oldugunu biliyo artık top fil kedi aslan ne sölesem getiriyo oyuncaklarından

• Beğen
Reactions: nix
X