2015 Nisan Anneleri

ben istiyoru ki sabah uyanınca toprak çiçekli meyveli sebzeli bahçesine uyansın . otelin taş duvarlarına değil. zaten o kdr bunalıyorumki istanbulda ev iş ev iş .tatilde beton görmek istemiyorum. her ne kadar mantıgım git bi hafta hersey dahile rahat et desede kalbim manyakmısın bahcesinde limon ağacı olan bi yer bul varsın azıcık rahatsız ol huzur bul diyor.
ve kalbimi dinleyeceğim sanırım.

kızlar yaz ttaili planlarınız neler. gecen sene tatıle gıtmedık bız.
her sene 2 ser gun kalır 4-5 yer gezerdık bu sene 2 yer belırlıcem 5 er gun kalmak ıcın ınsallah. ama napıcam bılemıyorum. cok cok luks bı yere gıdemem. orta hallı hersey dahıl otellere guvenmıyorum yemek konusunda sonucta cocuk var. aslında otele kapansın da ıstemıyorum. dogayla ıc ıce hemen denız kıyısında agaclı bıyer olsun ıstıyorum. aslında daha once oyle gıttıgımız yerler var mesela olimposta teyze aksam yemegını kendı yapardı mıs gıbı hergun tzaecık yemekler. ama denıze uzak. bide marmaris te orhanıyede kaldıgımız bı yer vardı orasıda cok guzel ama orasıda hastaneye uzak korkuyorum bısey olurda hastane uzagımızda kalır dıye. cunku en son hamıleyken tatıle gıttıgımızde kanamam olmustu ve hastane 30 km uzaktaydı . siz neler düşünüyosunuz
Canim geçen sene biz kizim 3 aylik ve 6 aylıkken 2 kere tatile gittik. denize bile sokmustum:)
ozaman sadece anne sutu verdigim icin yiyecek sikinti olmadi.ama bence hersey dahil ve denize sıfır olması önemli.çünkü odaya gidip gelmek gerekiyor tabi şimdi buyuduler ihtiyaçları değişti. biz o zaman yakın diye Belek ve side yi tercih etmiştik.
Bu sene de yurtdışına gidiyoruz yüksek ihtimal nasıl olacak bilmiyorum bir cesaret geldi bana:))

• Beğen
Reactions: nix
Banyoya çözüm bulamadım arkadaşlar kızım saçlarını yıkarken burnuna su kaçıyor diye korkuyor, son zamanlarda ben de sırılsıklam oluyorum babası zor tutuyor, duşakabine alsam yine aynısını yapar ne yapacağım bilemedim :/
Benimki de eskiden yikanirken mayisirdi, simdi ayni seninki gibi canim kafasina su degmesinden nefret ediyor. Nefes alamiyormus gibi hareketler yapiyor, oysa su sadece sacina degiyor. Ozellikle dikkat ediyorum burnuna gelmesin diye, eline oyuncak veriyorum, ilgisini cekecek sarkilar soyluyorum, bi iki kere de ben yikanirken yanima aldim filan ama yok, su sacina degdigi an basliyor cigliklara.

ben istiyoru ki sabah uyanınca toprak çiçekli meyveli sebzeli bahçesine uyansın . otelin taş duvarlarına değil. zaten o kdr bunalıyorumki istanbulda ev iş ev iş .tatilde beton görmek istemiyorum. her ne kadar mantıgım git bi hafta hersey dahile rahat et desede kalbim manyakmısın bahcesinde limon ağacı olan bi yer bul varsın azıcık rahatsız ol huzur bul diyor.

Biz yurtdisinda oldugumuz icin tatilde Tr'ye İst'a gidicez mecburen; 15 gun İst'da kalicaz ailelerimizin yaninda, 15 gun de bir tatil bolgesinde kalmayi dusunuyoruz ama neresi olduguna henuz karar vermedik.

Hersey dahil otelleri tercih ediyoruz cunku denizde zaten yorulucaz, bir de nerede yemek yiyelim diye dusunmek istemiyorum.

Otel tercih etmiyorsan tatil koyu tercih edebilirsin canim, o tarz yerler daha dogayla icice oluyor ve binalar da 2-3 katli bungalov tarzi oluyor.

Kizlar bu arada benim kizim hala yurumedi.
Tay tay duruyor, ilk adim arabasini itip yuruyor filan ama henuz kendi basina adim atmadi.
Sizlerde durumlar nasil?

Tay tay duruyor, ilk adim arabasini itip yuruyor filan ama henuz kendi basina adim atmadi.
Sizlerde durumlar nasil?
Belli olmuyor canım bigün bakmısın pat diye yürüyor .benim oğlan aceleci 10.5 aylıkken adım attı 11 aylıkken yürüdü şimdi koştıruyo :)

Hersey dahil olan otellerbdedigin gibi cok daha mantikli.onerebilecegin bi otel varmi canim.esimi ikna edebilirsem cok gitmek istiyorum.
Antalya civarındakiler daha büyük oluyo.ama Bodrum marmarıs gibi yerlerdeki oteller daha küçük alana kurulu yani Bebek arabası kullanmak zor olabilir.ben de internetten araştırmıştım en son Alva donna exclusive hotelde karar kıldık.daha önce gitmedik ama otel hakkındaki yorumlar çok iyi.özellikle çocuklu aileler çok güzel yorumlarda bulunmuş.çocuklar için normal havuzun yanı sıra bir de Deniz suyundan havuz var.bi de çocuklar için ayrı yemek büfesi var.park bile var.bu özellikleri çok hoşuma gitti.sen de bi bak istersen Can'ım.

Senin istediğin tarzda Marmaris civarında butik oteller var Can'ım ama fiyatları biraz yüksekti galiba.

Sizlerde durumlar nasil?
beliz tam 13,5 aylık . 1 haftadır biraz yürümeye başladı ama korkuyo hala elimi tutmadan gitmiyo bi yere. nereye gidicekse elimi tutup benide götürüyo. 1-2 haftaya kendi kendine yürür heralde

Canim cundayi bi arastir istersen..biz her sene oraya gideriz ve cok severiz. Oteller butik otel tarzinda bahceli..ama sadece oda kahvalti. Ben
Sizlerde durumlar nasil?
Canim benim oglumda henuz yurumuyor. Tay tay duruyor iki uc adim yuruyor sonra hemen oturuyor..sanirim az kaldi :)

Merhaba kızlar bazen sizi takip ediyorum. Mart annesiyim ben.
Elmayı ya da sert meyve sebzeyi nasıl veriyorsunuz. Ben ciğerine kaçacak diye korkuyorum eline veremiyorum.
Yöntemleri nizi öğrenmek istiyorum

Elmayı ya da sert meyve sebzeyi nasıl veriyorsunuz. Ben ciğerine kaçacak diye korkuyorum eline veremiyorum.
her bebeğin gelişimi farklı ama herşeyi eline veriyoruz artık 13.5 aylık. eriği bile eline veriyorum yiyip çekirdeğini atıyor.zeytinide aynı şekilde ama gözümü üstünden kesinlikle ayırmıyorum. eskisi gibi herşeyi ağzına sokma huyuda azaldı. bence sende korkma csaretli ol. youtube dan bebeklerde boğulma olursa nasıl davranmalı videoları var onları izle bilinçli olmamız gerekır allah korusun oyle bısey olursa diye. eline ver gözünü üstünden ayırma kocaman oldular artık annesi.

Sizlerde durumlar nasil?
Benim oğlum da daha yürümedi Can'ım.yaklaşık 4 aydır tutunarak yürüyo ve çok hızlı bi şekilde emekliyo .hızına yetişemiyorum artık.ama yürümeye hiç niyeti yok gibi.ne Zaman yürür bilmiyorum

Sizlerde durumlar nasil?
Meryem de yürüyemiyor tam olarak , son üç gündür canıma tak etti tek elinden tutup yürüyoruz . Baktım işe yarıyor . Çünkü Adım atmaya başladı . Sürekli ilerleme yok , atıyor kendini yada bir yere tutunuyor .

Ben eline veriyorum , yanından ayrılmıyorum . Benim kızın halan iki dişi var ona rağmen damağı ile ezerek yiyor . Koparmak içinde zavallı kızımın iki dişi yetiyor galiba .

Canım en başından beri kızım hep kendi yemek istedi biz verince azıcık yiyordu, ben de ne yiyecekse hep eline verip gözetim altında tuttum
Sizlerde durumlar nasil?
Bizim kız 10.Aya kadar hic emeklemedi oturarakpoposunun üstünde oraya buraya gitti, 11. Ay hem emekledi hem yürüdü :) simdi paytak paytak küçücük boyuyla koşturuyor maşallah :KK70:

Canim cundayi bi arastir istersen..biz her sene oraya gideriz ve cok severiz. Oteller butik otel tarzinda bahceli..ama sadece oda kahvalti. Ben

Canim benim oglumda henuz yurumuyor. Tay tay duruyor iki uc adim yuruyor sonra hemen oturuyor..sanirim az kaldi :)

Merhaba, cunda adasında kaldığınız ve beğendiğiniz butik otelin ismini verebilir misiniz?
reklama giriyor mu böyle şeyler bilemiyorum, söylenmesinde sakınca yoksa öğrenebilir miyim?
biz de cunda adasını düşünmüştük de bu yaz için kısmet olursa..
bir de muhtemelen ramazan bayramında daha pahalı olur değil mi?

Merhaba, cunda adasında kaldığınız ve beğendiğiniz butik otelin ismini verebilir misiniz?
reklama giriyor mu böyle şeyler bilemiyorum, söylenmesinde sakınca yoksa öğrenebilir miyim?
biz de cunda adasını düşünmüştük de bu yaz için kısmet olursa..
bir de muhtemelen ramazan bayramında daha pahalı olur değil mi?
Merhaba..cunda adasında en son siyah lale butik otelde kalmıştık. Ama bebeğimiz yoktu o zaman şu an çocuk kabul ediyorlar mi bilmiyorum. Ayrıca gecen aksam biraz baktim cunda da bu ay bile fiyatlar el yakıyor bu sene, bayramı dusunemiyorum:)

Merhaba..cunda adasında en son siyah lale butik otelde kalmıştık. Ama bebeğimiz yoktu o zaman şu an çocuk kabul ediyorlar mi bilmiyorum. Ayrıca gecen aksam biraz baktim cunda da bu ay bile fiyatlar el yakıyor bu sene, bayramı dusunemiyorum:)
bu sene cundaya gidilmez bence . kenan imirzalıoğlu sinem kobal orda evlendi ya havalarından geçilmez şimdi. her yer el yakar ve kalabalık olur

X