Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende mavi olandan kullanıyorum hespi buradadan alıyorum 6 lı paket 19 tl tanesi 3.1 e geliyo. prima mega box plus alıyorum 127 adet, aptamil 1200 gr aylık olarak sipariş veriyorum hepsini hepsiburadadan. dışarıdan karlı oluyorKızlar günaydın unibaby ıslak mendil kullanan varsa marketpaketi diye site var çok uygun fiyat tanesi 2.97 ye gelio haberiniz olsun
İnternetten alınanlar zaten hep daha karlı oluyo takip edince epey farkediyo dışarıyla sanırım uniwipes olanı kullanıosun canım benim dediğim sensitive olan sarı paket normal fiyatına göre yarıya yakın ucuz mavi olanlar normalde de biraz daha ucuz sanırımbende mavi olandan kullanıyorum hespi buradadan alıyorum 6 lı paket 19 tl tanesi 3.1 e geliyo. prima mega box plus alıyorum 127 adet, aptamil 1200 gr aylık olarak sipariş veriyorum hepsini hepsiburadadan. dışarıdan karlı oluyor
Masallah cnm yaa, benim kizim 13 aylik oldu üc adim atiyo duruyo yada düsüyo ama pes etmiyo. Böyle böyle yürüyecek iste :)Belli olmuyor canım bigün bakmısın pat diye yürüyor .benim oğlan aceleci 10.5 aylıkken adım attı 11 aylıkken yürüdü şimdi koştıruyo :)
porsiyonlar küçüldü ama çok şükür yeme problemi yok bu ara. yürümeyede başladı az az. hemen tutacak yer arıyo yada benı baston gibi kullanıyo heryere elımı tutuyo benıde goturuyo.çok tatlı ballım ya aşkım cok sevıyorum onu. ama cok yoruyo beni bazen cıldırıyorum. artık 1 dk durmuyo hep dışarıyı istiyo.bende bu ara yorgunum hergun eve gıdıp bıyerı temızlıyorum yarın tatıl halılarım yıkamadan gelcek ev temızlıcem. haftasonuna iş kalmasın diye. öyle işteKızlar slm nasılsınız. Bebislerinizin iştahı nasil. Benimki hala yemiyor.. henuz yurumuyor da. Cesareti yok. Nasil teşvik edebilirim
günü gününe tutmuyor bigün güzelce yiyor öbür gün sadece emiyor bizimkide hala yürüme diKızlar slm nasılsınız. Bebislerinizin iştahı nasil. Benimki hala yemiyor.. henuz yurumuyor da. Cesareti yok. Nasil teşvik edebilirim
Canim kiz senden ayrı kalabiliyor mu? ağlamaz mi durabilir mi?şaşırdım:) ben de haziranda ise baslayacam diye 10 gündür sabahtan anneme gidiyoruz çocuk alissin diye.ne annemde uyuyor nede bensiz duruyor aksine iyice bana bağımlı oldu gelip gelip üstümu acıyor emmek için. zaten kapıdan dışarı ciktigimi görmesin agliyor hemen.nasıl yapıcam bilmiyorum nasıl olacak nasıl düzelecek bu durum?kızlar annem 15 temmuz gibi bayram sonrası köye gitmek istiyor sivasta evimiz var babam gitti babam bostan filan ekti. belizide götürmek istiyo ben calısıyorum yıllık iznim agustos 20 si gibi. babamda belızı cok ıstıyor. orda tavuklar dogal ortam fala super . ben %90 gondermek istemiyorum. çünkü 1 gün degıl 1 hafta değil 1 ay en az nası dayancam. burdada kalsa bıraz sefil olacak bakacak kimse yok. orda burda kalacak. cok arada kaldım ne olursa olsun aksamları benımle olacak. siz olsanız gonderırmıydınız? ben yapamıcam galiba 1-2 hafta olsa belki ama o kadarına dayanamıcam sanırım.
tabi ben beliz 6 aylıkken işe başladım emmeyide bıraktı. annemlede çok iyi anlşaşıyolar. durur beliz aglamaz alışkın oldugu herkesle duruyo.babasıyla, teyzemle, kuzenimle, kızkardeşimle. sabah goturup ananesine bırakıyorum hadi akşam görüşürüz seni seviyorum diyorum el sallıyo yani bu durum bazıları tarafından 'hiç umrunda değilsin belizin' gibi algılansa da . ben aramızda oluşan güvenli bağlanmadan kaynaklandığını düşünüyorum. baştan beri hep annecim ben akşam gelicem annecim suraya gidiyorum 2 saat sonra gelicem diye hep söyledim. cuma günleri yarın tatil biliyomusun 2 gün evdeyim diye konuştum. şimdi seninki sana iyice alıştı . büyüdükçe alışması zorlaşıyor. ama alışır merak etme . ama oraya gitmek yerine . onları yalnız bırakmayı dene. mesela ilk gün 15 dk yalnız bırak.ertesi gün 30 dakika giderek süreyi arttır.günü gününe tutmuyor bigün güzelce yiyor öbür gün sadece emiyor bizimkide hala yürüme di
Canim kiz senden ayrı kalabiliyor mu? ağlamaz mi durabilir mi?şaşırdım:) ben de haziranda ise baslayacam diye 10 gündür sabahtan anneme gidiyoruz çocuk alissin diye.ne annemde uyuyor nede bensiz duruyor aksine iyice bana bağımlı oldu gelip gelip üstümu acıyor emmek için. zaten kapıdan dışarı ciktigimi görmesin agliyor hemen.nasıl yapıcam bilmiyorum nasıl olacak nasıl düzelecek bu durum?
bu arada canim ben olsam gondermezdim 1 ay çok fazla. ama kim bakacak çocuğa o da var?
Aynen Can'ım ya bırakma bence çok uzun bi süre.seni çok özler daha çok küçükler.kızlar annem 15 temmuz gibi bayram sonrası köye gitmek istiyor sivasta evimiz var babam gitti babam bostan filan ekti. belizide götürmek istiyo ben calısıyorum yıllık iznim agustos 20 si gibi. babamda belızı cok ıstıyor. orda tavuklar dogal ortam fala super . ben %90 gondermek istemiyorum. çünkü 1 gün degıl 1 hafta değil 1 ay en az nası dayancam. burdada kalsa bıraz sefil olacak bakacak kimse yok. orda burda kalacak. cok arada kaldım ne olursa olsun aksamları benımle olacak. siz olsanız gonderırmıydınız? ben yapamıcam galiba 1-2 hafta olsa belki ama o kadarına dayanamıcam sanırım.
Bende temmuzda başlıcam işe ve oğluma bakıcı bakacak.şimdiden strese girdim geceleri uykularım kaçıyo.anneleri bakanlar çok şanslı.nasıl alışıcam bilmiyorum.çok alıştım oğluma o da bana çok alıştı,ona daha zor olacakmış gibime geliyo çünkü bütün gün dibimden ayrılmıyor.tuvalete bile gitsem kapıda bekliyor.inşallah güvenilir bi bakıcı bulabilirim ve oğlum bensiZliğe çabuk alışır.offf çok zor yaa çalışan anne olmak.oğlumun her anında yanında olmak isterdim.kendimi çok kötü hissediyorum sanki onu yarı yolda bırakıyormuş gibi.inşallah alışırım Zaman'la.günü gününe tutmuyor bigün güzelce yiyor öbür gün sadece emiyor bizimkide hala yürüme di
Canim kiz senden ayrı kalabiliyor mu? ağlamaz mi durabilir mi?şaşırdım:) ben de haziranda ise baslayacam diye 10 gündür sabahtan anneme gidiyoruz çocuk alissin diye.ne annemde uyuyor nede bensiz duruyor aksine iyice bana bağımlı oldu gelip gelip üstümu acıyor emmek için. zaten kapıdan dışarı ciktigimi görmesin agliyor hemen.nasıl yapıcam bilmiyorum nasıl olacak nasıl düzelecek bu durum?
bu arada canim ben olsam gondermezdim 1 ay çok fazla. ama kim bakacak çocuğa o da var?
Canım bence de uzun bi süre...hem sen dayanamazsın hem de kızın seni özler, benim kızım da anneannesine giderken benim yüzüme bile bakmıyor güle güle deyip gidiyorlar ama aksam eve dönünce hem bana sarılıyor yani her ne kadar onları sevse ler bizi aaramıyormuş gibi görünseler de bizi arıyorlar, ozluyorlarkızlar annem 15 temmuz gibi bayram sonrası köye gitmek istiyor sivasta evimiz var babam gitti babam bostan filan ekti. belizide götürmek istiyo ben calısıyorum yıllık iznim agustos 20 si gibi. babamda belızı cok ıstıyor. orda tavuklar dogal ortam fala super . ben %90 gondermek istemiyorum. çünkü 1 gün degıl 1 hafta değil 1 ay en az nası dayancam. burdada kalsa bıraz sefil olacak bakacak kimse yok. orda burda kalacak. cok arada kaldım ne olursa olsun aksamları benımle olacak. siz olsanız gonderırmıydınız? ben yapamıcam galiba 1-2 hafta olsa belki ama o kadarına dayanamıcam sanırım.
Ben yollayamazdim canim. 1 ayi gec 1 gun bile ayri kalabilecegimi sanmiyorum. Allah kimseyi mecbur birakmasin.kızlar annem 15 temmuz gibi bayram sonrası köye gitmek istiyor sivasta evimiz var babam gitti babam bostan filan ekti. belizide götürmek istiyo ben calısıyorum yıllık iznim agustos 20 si gibi. babamda belızı cok ıstıyor. orda tavuklar dogal ortam fala super . ben %90 gondermek istemiyorum. çünkü 1 gün degıl 1 hafta değil 1 ay en az nası dayancam. burdada kalsa bıraz sefil olacak bakacak kimse yok. orda burda kalacak. cok arada kaldım ne olursa olsun aksamları benımle olacak. siz olsanız gonderırmıydınız? ben yapamıcam galiba 1-2 hafta olsa belki ama o kadarına dayanamıcam sanırım.
Canım bencede çok uzun bir süre ben olsamda gönderemezdim zaten her ne kadar çok sewsede onları yinede belizde biryerden sonra özler seni ister daha çok küçükler çünkükızlar annem 15 temmuz gibi bayram sonrası köye gitmek istiyor sivasta evimiz var babam gitti babam bostan filan ekti. belizide götürmek istiyo ben calısıyorum yıllık iznim agustos 20 si gibi. babamda belızı cok ıstıyor. orda tavuklar dogal ortam fala super . ben %90 gondermek istemiyorum. çünkü 1 gün degıl 1 hafta değil 1 ay en az nası dayancam. burdada kalsa bıraz sefil olacak bakacak kimse yok. orda burda kalacak. cok arada kaldım ne olursa olsun aksamları benımle olacak. siz olsanız gonderırmıydınız? ben yapamıcam galiba 1-2 hafta olsa belki ama o kadarına dayanamıcam sanırım.
önceden bende söyleyip gidiyordum bir yerlere ama şimdi kapıdan ciktigimi görse agliyor gercekten büyüyünce daha zor alistirmak.dediğini yapıcam bu hafta canim:)tabi ben beliz 6 aylıkken işe başladım emmeyide bıraktı. annemlede çok iyi anlşaşıyolar. durur beliz aglamaz alışkın oldugu herkesle duruyo.babasıyla, teyzemle, kuzenimle, kızkardeşimle. sabah goturup ananesine bırakıyorum hadi akşam görüşürüz seni seviyorum diyorum el sallıyo yani bu durum bazıları tarafından 'hiç umrunda değilsin belizin' gibi algılansa da . ben aramızda oluşan güvenli bağlanmadan kaynaklandığını düşünüyorum. baştan beri hep annecim ben akşam gelicem annecim suraya gidiyorum 2 saat sonra gelicem diye hep söyledim. cuma günleri yarın tatil biliyomusun 2 gün evdeyim diye konuştum. şimdi seninki sana iyice alıştı . büyüdükçe alışması zorlaşıyor. ama alışır merak etme . ama oraya gitmek yerine . onları yalnız bırakmayı dene. mesela ilk gün 15 dk yalnız bırak.ertesi gün 30 dakika giderek süreyi arttır.
evet bende bırakamıcam galiba kız kardeşim yaz okuluna kalmazsa inşallah o bakıcak artık.
sorma benimde uykularim kaçıyor duygusala bagladim abartıyormuyum ne:)Bende temmuzda başlıcam işe ve oğluma bakıcı bakacak.şimdiden strese girdim geceleri uykularım kaçıyo.anneleri bakanlar çok şanslı.nasıl alışıcam bilmiyorum.çok alıştım oğluma o da bana çok alıştı,ona daha zor olacakmış gibime geliyo çünkü bütün gün dibimden ayrılmıyor.tuvalete bile gitsem kapıda bekliyor.inşallah güvenilir bi bakıcı bulabilirim ve oğlum bensiZliğe çabuk alışır.offf çok zor yaa çalışan anne olmak.oğlumun her anında yanında olmak isterdim.kendimi çok kötü hissediyorum sanki onu yarı yolda bırakıyormuş gibi.inşallah alışırım Zaman'la.
Demek ki Can'ım yaşadığımız duygular normal.ben de acaba ben mi abartıyorum diyodum.eşime kalsa o çok rahat.nasıl olsa alışacak diyor ama bakalım Nasıl atlatıcaz bu süreci.benimki de meme bağımlısı resmen.hatta emerek uyuyo.o konuda kafamı kurcalıyor.ben işteyken Nasıl uyuyacak diye.inşallah kolay alışır yavrularönceden bende söyleyip gidiyordum bir yerlere ama şimdi kapıdan ciktigimi görse agliyor gercekten büyüyünce daha zor alistirmak.dediğini yapıcam bu hafta canim:)
sorma benimde uykularim kaçıyor duygusala bagladim abartıyormuyum ne:)
aynı dediğin gibi bizimkide sürekli peşimde çocuklar 1 senedir sabahtan akşama kadar bizimle onlar da haklı. ise bir başlasak alisacazda öncesi korkutuyor işte insanı. anne sütü alması da alışma sürecini zora sokuyor
mutlaka dene çünkü bende evdeyken bana yapışıyo beliz. kimseye gitmiyo ama ben yokken herkesle duruyo.önceden bende söyleyip gidiyordum bir yerlere ama şimdi kapıdan ciktigimi görse agliyor gercekten büyüyünce daha zor alistirmak.dediğini yapıcam bu hafta canim:)
sorma benimde uykularim kaçıyor duygusala bagladim abartıyormuyum ne:)
aynı dediğin gibi bizimkide sürekli peşimde çocuklar 1 senedir sabahtan akşama kadar bizimle onlar da haklı. ise bir başlasak alisacazda öncesi korkutuyor işte insanı. anne sütü alması da alışma sürecini zora sokuyor