2015 Nisan Anneleri

Dun okuyup ogrendigim bilgileri sizinle de paylasmak istedim kizlar. Biz vitamin olarak Acd3 kan damlasi olarak da eczacinin tavsiyesi ve dr onayi ile ferrum kullaniyorduk. Dun ogrendim ki ferrumun icinde paraben yani kanserojen madde varmis direk kestim vermeyi. Onun yerine nette arastirip ferromixin diye bi damla varmis onu buldum. 1 yasindan sonrada farkli bi kan damlasi var ama ismi simdi aklima gelmiyor. Ayrica prospektuse baktigimda icinde seker oldugunu da okudum. Acd3 icinde de potasyum sorbat yani koruyucu varmis yogurtlarda da kullanilan. Devit 3 icinde de ethanol yani alkol varmis. Peki biz ne kullanicaz sastim kaldim acikcasi ama bugun acd3 verdim. Sizde mutlaka bakin kullandiginiz ilaclarin prospektusune. Herseyden kiymetlilerimize zehir vermeyelim alternatifler varken. Sizinlede paylasmak istedim bence cok onemli bi konu bu. Isin en kotu yanida bakanlik bu zehirlere nasil izin veriyor anlamak mumkun degil

Son düzenleme:
Dun okuyup ogrendigim bilgileri sizinle de paylasmak istedim kizlar. Biz vitamin olarak Acd3 kan damlasi olarak da eczacinin tavsiyesi ve dr onayi ile ferrum kullaniyorduk. Dun ogrendim ki ferrumun icinde paraben yani kanserojen madde varmis direk kestim vermeyi. Onun yerine nette arastirip ferromixin diye bi damla varmis onu buldum. 1 yasindan sonrada farkli bi kan damlasi var ama ismi simdi aklima gelmiyor. Ayrica prospektuse baktigimda icinde seker oldugunu da okudum. Acd3 icinde de potasyum sorbat yani koruyucu varmis yogurtlarda da kullanilan. Devit 3 icinde de ethanol yani alkol varmis. Peki biz ne kullanicaz sastim kaldim acikcasi ama bugun acd3 verdim. Sizde mutlaka bakin kullandiginiz ilaclarin prospektusune. Herseyden kiymetlilerimize zehir vermeyelim alternatifler varken. Sizinlede paylasmak istedim bence cok onemli bi konu bu. Isin en kotu yanida bakanlik bu zehirlere nasil izin veriyor anlamak mumkun degil
ya kızlar belkı yanlıs bısey yapıyorum ama ben saglık ocagının verıdgı kan damlasını kullanmıyorum. d vıtamınınıde 1 aydır kullanmıyorum. kan damlası karın agrısı ve kabızlık yapıyor. d vıtamınınıe hep unutuyor annem. ama hava cok guzeldı ıstanbuld ahergun gunese parka cıktı. yemesı cok guzel kızımın kılosu boyu iyi. ilaca karsı antıpatım var benım. vıtamınde olsa sevmıyorum ıste.

Kizlar banyo nasil yaptiriyorsunuz artik kuveti dar geliyor ben icine su doldurup oturtarak yikiyorum kendi yatip yuzuyo bide icinde ayaklarini ellerini cirpiyo her yerimi su yapiyo dusakabinin icine sokup bi oturma aparatlari var onlardanmi alsam acaba boylede hic usumuyo yari yerine kadar suyun icinde ama elimden kayar diye korkuyorum malum cok hareketliler artik durmuyolar siz neler yapiyosunuz
Canim ben hala küvet de yıkıyor minyon sığiyor bizimki.
Bende bu aralar desteksiz oturmaya taktım ayin 7 sinde 8 olacak hala oturamadim ama oturdu otucacak bazen duruyor sonra devriliyor hemen.
nix nix yarınki dış bugdayi nda bol eglenceler bizim disimiz yok ama kafamda tasarlamaya başladım ne yapacaklarına dair.Vakti gelince burada yapan arkadaslara tekrar danisirim:)

• Beğen
Reactions: nix
ya kızlar belkı yanlıs bısey yapıyorum ama ben saglık ocagının verıdgı kan damlasını kullanmıyorum. d vıtamınınıde 1 aydır kullanmıyorum. kan damlası karın agrısı ve kabızlık yapıyor. d vıtamınınıe hep unutuyor annem. ama hava cok guzeldı ıstanbuld ahergun gunese parka cıktı. yemesı cok guzel kızımın kılosu boyu iyi. ilaca karsı antıpatım var benım. vıtamınde olsa sevmıyorum ıste.
Canim. Bende kullanmiyorum kan damlasini benimde ilaca karsi on yatgim var.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve kesinlikle kan damlasi kullandirmiolar bebeklerde. Hatta ben sizlerden duyup bilhassa sordum ama gerek yok dedi. Sadece d vitamini kullaniyoruz, o da isvec karanlik ve gunessiz bir ulke oldugu icin.

Kizlar banyo nasil yaptiriyorsunuz artik kuveti dar geliyor ben icine su doldurup oturtarak yikiyorum kendi yatip yuzuyo bide icinde ayaklarini ellerini cirpiyo her yerimi su yapiyo dusakabinin icine sokup bi oturma aparatlari var onlardanmi alsam acaba boylede hic usumuyo yari yerine kadar suyun icinde ama elimden kayar diye korkuyorum malum cok hareketliler artik durmuyolar siz neler yapiyosunuz
Ben oturma aparatı aldım çok iyi oldu bizim kız küvetin içinden çıkmaya çalışınca almak zorunda kaldık . Oturak küvetin zeminine yapışıyor , kayma düşme tehlikesi yok CNm . Öneririm içinden çıkma durumu da olmuyor ayrıca . Önünde desteği var ve 360 derece dönebiliyor .

Ben yurtdisinda yasiyorum ve kesinlikle kan damlasi kullandirmiolar bebeklerde. Hatta ben sizlerden duyup bilhassa sordum ama gerek yok dedi. Sadece d vitamini kullaniyoruz, o da isvec karanlik ve gunessiz bir ulke oldugu icin.
Burda da vermiyorlar hatta d vitamini de vermediler . Kendin isteyip alabilirsin dediler ki güneş görmeyen ülkelerden oluyoruz bizde .

Maşallah biz yarın 7 aylik olucaz oturamiyiruz desteksiz çok endiseleniyorum :KK43:
Endişelenme CNm bazı çoçuklar farklı gelişim özelliği gösteriyor . Oğlum 10 aylık olmuştu sürekli düşüyordu . Kızım 6 aylık iken başladı mesela .kardeşler arasında bile değişkenlikler olabiliyor .

nasıl bir aparat acaba? Fotoğrafını paylaşmanız mümkün mü ya da linkini?
Canim google'a bebek yikama aparati yaz, cesit cesit cikiyor. Ben yine de bir link vereyim;
https://www.google.com.tr/search?q=bebek+yıkama+aparatı&client=safari&hl=tr-tr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjgs-SY0LHJAhXLiywKHb46Af8Q_AUIBygB#imgrc=Ryf7WkZpY46YmM:

Ben 3 ayliktan beri bunda yikiyorum, kizim su an 7 aylik. Dusakabinin icine koyuyorum, ayak kisimlarinda yapiskanlar var, o yuzden yere saglam yapisiyor. Emniyetli oluyor, ben cok memnunum. 1-2 aya da bunun oturur sekilde olani var, ona gecicem ins.

Kızlar bızımkıne bir haller oldu dünden beri.Ateş 38 lerde dolaşıyor çok huzursuz mız mız ve sürekli emmek istiyor.doktora götürdük ya grip başlangıcı yada dış dedi.

bende aynı şekilde yıkıyorum ama artık çok zorlanıyorum yıkarken elimden kayıyo ağır artık tutamıyorum

X