Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldın canm benım rabbım bagıslasın ıns kızının ismi cok tatlıymısmerhabalar ben de yeni dr gittim.. 5 haftalık hamileyim.. ikinci çocuğum olacak.. sadem adında 3 yaşında kızım var.. umarım hepimiz için herşey güzel ve yolunda gider..
bu arada adanalı olan var mı arkadaşlar aranızda... 20.04.2015 muhtemel doğum tarihim..
teşekkür ederim canım.. sıkma canını kısa zamanda alışırsın.. bana imza konusunda yardımcı olabilir misin acaba..kızlar canım çok sıkılıyor bugun temızlık yıne kaldı ve benım ruhum sıkılıyor .kendımı cok yalnız hıssedıyorum . butun cevremı aılemı kutahya da bıraktım ve burda eşımle bır hayat kurdum ama çok zorlanıyorum bıraz bebıste benı zorluyor sanırım. üsküdarda bana önerebılecegınız bı doktor var mı ıstanbulda
hosgeldın canm benım rabbım bagıslasın ıns kızının ismi cok tatlıymıs
ınsallah canm benım . profılınden kısısel ayarlarına gır orda hamılelık takvımı var oraya bebısının dogacagı tahmını tarıhı yaz canm sonrasında degısıklıklerı kaydet var aşağıda onunla ıslemı tamamlateşekkür ederim canım.. sıkma canını kısa zamanda alışırsın.. bana imza konusunda yardımcı olabilir misin acaba..
en son regl tarıhın ne zman benımde 5 haftalık:)merhabalar ben de yeni dr gittim.. 5 haftalık hamileyim.. ikinci çocuğum olacak.. sadem adında 3 yaşında kızım var.. umarım hepimiz için herşey güzel ve yolunda gider..
bu arada adanalı olan var mı arkadaşlar aranızda... 20.04.2015 muhtemel doğum tarihim..
teşekkürler canım.. yaptım ama olmuştur sanırım :) peki şu açıklamalı kısım var o olmamış ..ınsallah canm benım . profılınden kısısel ayarlarına gır orda hamılelık takvımı var oraya bebısının dogacagı tahmını tarıhı yaz canm sonrasında degısıklıklerı kaydet var aşağıda onunla ıslemı tamamla
14 temmuz .. tam 5 hafta 1 günlüken son regl tarıhın ne zman benımde 5 haftalık:)
benim 41 çıktı ilk tabii şuan ne durumda bilmiyorum 27sinde kontrol var[/QUO
41 cıktı yazmıssın adettın kac gun gecmıstı bu degerın cıktı
Ya sanki şimdiden gobegim şişti Kabızlıktan dolayımı gazmıdır nedir anlamadım kızlar ya daha ben gittigimde keseyi bile göremeiştim tam çatlıcam artık pazartesiye kadar
alışveriş için çok erken değil mi?ama bence bir ihtiyaç listesi hazırlasak fena olmaz diyorum ben.ne dersiniz?
benımde 7 temmuz :) aynı zmanlarda dogum yapıcaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp etsın..... AMIN..14 temmuz .. tam 5 hafta 1 günlük
inşallah canım :) senin ilk çocuk mu..benımde 7 temmuz :) aynı zmanlarda dogum yapıcaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp etsın..... AMIN..
ne alcaaz ki :)Hadiii hazırlayalımmmmmmmmm cnmmm
Alla alla direk orayi yapinca oluyordu canm bazen geç görünüyor sanirimteşekkürler canım.. yaptım ama olmuştur sanırım :) peki şu açıklamalı kısım var o olmamış ..