- 8 Aralık 2011
- 152
- 5
- 38
inşallah canım.. senin ilk çocuk mu ..benımde 7 temmuz :) aynı zmanlarda dogum yapıcaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp etsın..... AMIN..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım.. senin ilk çocuk mu ..benımde 7 temmuz :) aynı zmanlarda dogum yapıcaz allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp etsın..... AMIN..
aslında aramızda tecrübeli anneler var onlar yazsada biz sebeplensek
5+4 uz bizde14 temmuz .. tam 5 hafta 1 günlük
neler ihtiyaç olabilir ki cnm şuan biraz erken degil mi cinsiyetler ini bari ogrenseydik meleklerimizinHadiii hazırlayalımmmmmmmmm cnmmm
,inşallah canım :) senin ilk çocuk mu..
Canım üsküdar hospital da baran hanım varmış çok tavsiye ettiler bana da ama çok yoğunmuş kararsız kaldım açıkçasıkızlar canım çok sıkılıyor bugun temızlık yıne kaldı ve benım ruhum sıkılıyor .kendımı cok yalnız hıssedıyorum . butun cevremı aılemı kutahya da bıraktım ve burda eşımle bır hayat kurdum ama çok zorlanıyorum bıraz bebıste benı zorluyor sanırım. üsküdarda bana önerebılecegınız bı doktor var mı ıstanbulda
hosgeldın canm benım rabbım bagıslasın ıns kızının ismi cok tatlıymıs
cinsiyet öğrenmeden mantıklı değil.. ama şunu söylemek isterim.. yok hediye gelir az alın.. çoçuklar çabuk büyüyor abartmayın denmesine izin vermeyin.. imkanınız varsa içinizde kalmasın..5+4 uz bizde
neler ihtiyaç olabilir ki cnm şuan biraz erken degil mi cinsiyetler ini bari ogrenseydik meleklerimizin
benim ikinci canım.. kızım var 3 yaşında sadem adında..,
ewet canım ılk :) senın?
5+4 uz bizde
neler ihtiyaç olabilir ki cnm şuan biraz erken degil mi cinsiyetler ini bari ogrenseydik meleklerimizin
allah bagıslasın canımbenim ikinci canım.. kızım var 3 yaşında sadem adında..
cinsiyet öğrenmeden mantıklı değil.. ama şunu söylemek isterim.. yok hediye gelir az alın.. çoçuklar çabuk büyüyor abartmayın denmesine izin vermeyin.. imkanınız varsa içinizde kalmasın..
cinsiyet belli olasa alınacak belli başlar şeyler vardır mutlaka pusetti zarttı zurttu :) bu kadar biliyorum demek başka birşey yazamadım
şöyle söyleyeyim güzel bir çocuk odası .. eşler bu dönemlerde kıramıyor benim ilk planım bu :) hatta yükleyebilirsem foto atayım size ama benim ikinci çocuk olacağı için bebek odası olmayacak..
Himm bi bakmak lazim cnmCanım üsküdar hospital da baran hanım varmış çok tavsiye ettiler bana da ama çok yoğunmuş kararsız kaldım açıkçası
yani orasi öyle cnm da insan kendine engel olamiyor çok seker şeyler oluncacinsiyet öğrenmeden mantıklı değil.. ama şunu söylemek isterim.. yok hediye gelir az alın.. çoçuklar çabuk büyüyor abartmayın denmesine izin vermeyin.. imkanınız varsa içinizde kalmasın..
o da doğru cnm :)))Cnm napalım oyalancak şeyler arıyoruz galiba
14 temmuz .. tam 5 hafta 1 günlük
biz çocuk odası yapmayı düşünmüyoruz.şuanda kiradayız ve evimiz çok küçük 70m2 bu nedenle 2 yaşına kadar yatağında takılacak sanırım :) boş bir odamız var boş da değil ama işte oraya bir düzenleme yapıcaz artık.
koşu bandımda o odada bebiş uyurken bende spor yaparım diye düşünüyorum ama sanırım bunlar toz pembe hayaller :)
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağsalim kucağına almayı sana ve hepimize nasip etsin amiiiiiiinMerhaba güzel anneler:) ben de dün minnak kesemi gördüm. Değerim tahminim 800lerdeydi alttan baktı direk.gorduk. Inşallah bu kez Rabbim o kese yi bebisimle doldurur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. 10 gün sonra kalp atisina bakılacak insallah
Merhaba güzel anneler:) ben de dün minnak kesemi gördüm. Değerim tahminim 800lerdeydi alttan baktı direk.gorduk. Inşallah bu kez Rabbim o kese yi bebisimle doldurur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. 10 gün sonra kalp atisina bakılacak insallah
kayın validem birşeyler örmeye başladı sizde şimdiden bişeyler örmeye başlayabiliriniz bende başladım duruyor :)Cnm napalım oyalancak şeyler arıyoruz galiba