- 2 Mart 2025
- 252
- 452
- 18
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.861
Neresinde canımBen de Bursa’nın ilçesindeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresinde canımBen de Bursa’nın ilçesindeyim![]()
Gemlik canımNeresinde canım
Bursa’da bahçeci Sabri çolak doktorumdu ama ona maalesef veda etmek zorunda kaldık İnegöl’den doktor bulduk ona gittik dün işteHangi hocayla çalışıyorsunuz Bursa’da , doktorunuz kim ?
Anladım canım benim doktorum da Acıbadem Şahin ZeteroğluBursa’da bahçeci Sabri çolak doktorumdu ama ona maalesef veda etmek zorunda kaldık İnegöl’den doktor bulduk ona gittik dün işte
Ay çok severim gemliği ya arada balık tutmaya gidiyorduk bide orada balık yemeye bende yenişehir canımGemlik canım![]()
Tüp bebek doktorunmuAnladım canım benim doktorum da Acıbadem Şahin Zeteroğlu
Evet evet canımTüp bebek doktorunmu
O zaman sen devam edicen doktorunaEvet evet canım
Yani pek mümkün gözükmüyor canım muayne ücretleri çok yüksek maalesef .O zaman sen devam edicen doktoruna
Aynen bende gitmeyi düşünüyordum ama bu tüp bebek bizi şok yordu ve ilaçlar hala öyle yoruyor yani ama sonra dedim o kadar pahalıya gerek yok bide uzak zaten İnegöl hem yakın hem uygun Hemde doktorumu sevdim toplamda 400 yada 500 bin net gitmiştir yani o yüzden çok zorlandık bide ikiz bebeler oda var her şeyi düşünerek adım attıkYani pek mümkün gözükmüyor canım muayne ücretleri çok yüksek maalesef .
Canım 400-500 neye gitti o kadar tek deneme de mi ? Sen hamile misin maaşallahAynen bende gitmeyi düşünüyordum ama bu tüp bebek bizi şok yordu ve ilaçlar hala öyle yoruyor yani ama sonra dedim o kadar pahalıya gerek yok bide uzak zaten İnegöl hem yakın hem uygun Hemde doktorumu sevdim toplamda 400 yada 500 bin net gitmiştir yani o yüzden çok zorlandık bide ikiz bebeler oda var her şeyi düşünerek adım attık
Yok canım benim 3. De oldu hastane değişikliği yaptım 2 kere opu oldum ilaçlar tüp bebek paraları tahliller rahim ağzı smear testi vs vs dünya kadar tahliller ve ben ilk hastenden kalan embiriyoları da taşıdım bahçeciye onun masrafları transfer edemedi doktor onu gelişmedi sonra ilaç paraları yani aklıma gelmeyen dünya şeyCanım 400-500 neye gitti o kadar tek deneme de mi ? Sen hamile misin maaşallah![]()
Seni çok umutlandirmak istemem ama benim 11.gun aslında transfer gününü sayarsam 12.gun 69 çıktı bende korktum düşük diye 7.gun vs yapsaymisim daha düşük çıkardı.sonra katlanarak arttı.umarim seninde böyle olurCanim dün transfer hariç 7. Günümdü geç döllenme oldumu bilmiyorum. Çünkü 5. Gün 4aa kaliteydi. Senin dediğin geç tutunma olabilir mi acaba ?![]()
Anladım canım bu sefer her şey yolunda gider inşaallah sağlıkla kucağına alırsınYok canım benim 3. De oldu hastane değişikliği yaptım 2 kere opu oldum ilaçlar tüp bebek paraları tahliller rahim ağzı smear testi vs vs dünya kadar tahliller ve ben ilk hastenden kalan embiriyoları da taşıdım bahçeciye onun masrafları transfer edemedi doktor onu gelişmedi sonra ilaç paraları yani aklıma gelmeyen dünya şey
Benim de 2. Denemem bu aslında Acıbadem Şahin hoca da , ilk bebeğim de tutmuştu ama maalesef anomalili ) oldu .Yok canım benim 3. De oldu hastane değişikliği yaptım 2 kere opu oldum ilaçlar tüp bebek paraları tahliller rahim ağzı smear testi vs vs dünya kadar tahliller ve ben ilk hastenden kalan embiriyoları da taşıdım bahçeciye onun masrafları transfer edemedi doktor onu gelişmedi sonra ilaç paraları yani aklıma gelmeyen dünya şey
Ya üzüldümBenim de 2. Denemem bu aslında Acıbadem Şahin hoca da , ilk bebeğim de tutmuştu ama maalesef anomalili ) oldu .
Canım sen listede yokmusunBenim de 2. Denemem bu aslında Acıbadem Şahin hoca da , ilk bebeğim de tutmuştu ama maalesef anomalili ) oldu .
Amin amin inşaallah canım dualarınız da bana da yer verin inşaallah bu sefer sağlıklı olurYa üzüldüminş bu sefer bir sorun çıkmaz
YokumCanım sen listede yokmusun
Anladım canım sen bilirsin bebeğin sağlıklı olsun allahım yüzünü güldürsün inş benimde aslında 3. Transfer ama bi transferde embiriyolar gelişmedi o yüzden olamadık yani 4 kere hazırlık yapılmış oldu zor allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşYokumdışardan katılımım ben birazcık
hep burdayım takip ediyorum yazışmaları filan ama en başında listeye dahil olmamıştım bir daha da kaldı öyle
![]()