Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yani pek mümkün gözükmüyor canım muayne ücretleri çok yüksek maalesef .
Aynen bende gitmeyi düşünüyordum ama bu tüp bebek bizi şok yordu ve ilaçlar hala öyle yoruyor yani ama sonra dedim o kadar pahalıya gerek yok bide uzak zaten İnegöl hem yakın hem uygun Hemde doktorumu sevdim toplamda 400 yada 500 bin net gitmiştir yani o yüzden çok zorlandık bide ikiz bebeler oda var her şeyi düşünerek adım attık

Aynen bende gitmeyi düşünüyordum ama bu tüp bebek bizi şok yordu ve ilaçlar hala öyle yoruyor yani ama sonra dedim o kadar pahalıya gerek yok bide uzak zaten İnegöl hem yakın hem uygun Hemde doktorumu sevdim toplamda 400 yada 500 bin net gitmiştir yani o yüzden çok zorlandık bide ikiz bebeler oda var her şeyi düşünerek adım attık
Canım 400-500 neye gitti o kadar tek deneme de mi ? Sen hamile misin maaşallah 🥰

Canım 400-500 neye gitti o kadar tek deneme de mi ? Sen hamile misin maaşallah 🥰
Yok canım benim 3. De oldu hastane değişikliği yaptım 2 kere opu oldum ilaçlar tüp bebek paraları tahliller rahim ağzı smear testi vs vs dünya kadar tahliller ve ben ilk hastenden kalan embiriyoları da taşıdım bahçeciye onun masrafları transfer edemedi doktor onu gelişmedi sonra ilaç paraları yani aklıma gelmeyen dünya şey

Canim dün transfer hariç 7. Günümdü geç döllenme oldumu bilmiyorum. Çünkü 5. Gün 4aa kaliteydi. Senin dediğin geç tutunma olabilir mi acaba ? 🤔
Seni çok umutlandirmak istemem ama benim 11.gun aslında transfer gününü sayarsam 12.gun 69 çıktı bende korktum düşük diye 7.gun vs yapsaymisim daha düşük çıkardı.sonra katlanarak arttı.umarim seninde böyle olur 🙏sabırla bekle canım

Yok canım benim 3. De oldu hastane değişikliği yaptım 2 kere opu oldum ilaçlar tüp bebek paraları tahliller rahim ağzı smear testi vs vs dünya kadar tahliller ve ben ilk hastenden kalan embiriyoları da taşıdım bahçeciye onun masrafları transfer edemedi doktor onu gelişmedi sonra ilaç paraları yani aklıma gelmeyen dünya şey
Anladım canım bu sefer her şey yolunda gider inşaallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰

Benim de 2. Denemem bu aslında Acıbadem Şahin hoca da , ilk bebeğim de tutmuştu ama maalesef anomalili ) oldu .

Yokum ☺️ dışardan katılımım ben birazcık 🙈 hep burdayım takip ediyorum yazışmaları filan ama en başında listeye dahil olmamıştım bir daha da kaldı öyle ☺️🥰
Anladım canım sen bilirsin bebeğin sağlıklı olsun allahım yüzünü güldürsün inş benimde aslında 3. Transfer ama bi transferde embiriyolar gelişmedi o yüzden olamadık yani 4 kere hazırlık yapılmış oldu zor allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş

Back
X