Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) pardon canım yabenm tek zaten kesemizi gördük bugun ben arkadasa sormuştum satlarmız aynı değeri cok yüksek ikiz olabilir mi diye canım sağol yine yorumun için :)
inş gönlünüzce olur herşey.ikiz gebeliğide zor haklısınız.teşekkür ederim .çok korkuyorum ikiz gebelikten de dış gebelikten de .Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini...çok heyecanlı bir süreç
canım baska doktora git baktır bence görünür bu kadar yüksekse betan ama içini ferah tut ilki ikizdiyse olması muhtemeldir tekrar
ARKADAŞLAR
YENİ ANNE ADAYLARI OLARAK SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR HAMİLELİK DÖNEMİ GEÇİRMEYİ DİLİYORUM. HEPİMİZİN BEBEKLERİ HAYIRLI OLSUN.ALLAH SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
AMİN CANIM İNŞALLAHH HAYIRLISIYLA HEPİMİZE NASİP ETSİN
Rabia3941 kac haftaliksiniz acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanimlat doktora ne zaman gittiniz ben henuz beta hcg testi yaptirmadim evdeki tekrarladim testte pozitif cıkti onceki gebeligimde cok acele ettim adetimin gectigi ilk gun test yaptirmistim nisanda 4lerimi dusurdum doktora haftaya gitsem gecmi olur doktorum pazartesi gunu izinden donucekmis bende persembe gitsem diye dusunuyorum ama kararsiz kaldim 6-7haftaya kadar beklesemmi diyorum sonra ha kese vardi yolk olustu olusmadi kalp sesi var yok derken panik oluyorum
Suan 4+3gunlugunuz onceki gebeligime gore belimde kasiklarimda biraz daha fazla sancima var 4haftalik hanimlar sizdede oylemi acaba
işte ben tam o panik aşamasındayım adetimin ertesi günü öğrendim dün de beta hcg yaptırdım.değerim diğer arkadaşlara göre çok düşük şimdi stresten ölcem
beklemek çok zor gerçekten:)rabbim herkesin gönlüne göre versin .sorunsuz geçsin umarım bu dönem hepimiz için
Hcgniz ne kadar benim ilkinde 25cikmisti sonra hcg takibinde yukselmisti fakat asiri yuksek degildi helede ilknonce 3z oldugunu ogrendik doktor cok dusuk 3zlerw gore demisti. Dusmeden ikigun once 4z oldugunu ogrendim keselerde olusum yeni baslamisti gelisimleri yavasti ama bende cok panik yapmistim cok doktor gezdim oyuzdende stres yaptim galiba bazen stres yapmamak gerek hic panik yapmayin
bende 4+2 günlüğüm sağ kasığımda ağrı var.bişey olcak diye aklım gidiyor.
hcg 76,02 çıktıbaşta sevindimde yukarıdaki arkadaşlarınkini okuyunca dağıldım stres bastı ne olduğumu şaşırdım.heyecanım kaçtı.
Bende ayni sekildeyim bisey olucak gibi geliyor o yuzden doktora gec gitmek istiyorum stresle ugramayayim diyorum subatta ogrenmistim ilk gebeligimi cok hirpalandim doktor doktor ultrasona bile gitmek istemiyorum o derece
Hevesiniz kacmasin yukselir yavas yavas benim 25 iki gun sonra 38 3 gun sonra 76 olmustu. Ilk zaman iyi gibi. Doktora gittinizmi o detayli bilgi verecektir sorun gorurse hcg takibi ister gonlunuzu ferah tutun ins. Adetleriniz duzensizse yada uzun araliklarda ise normal gibi :)
ben dr kontrolündeydim zaten bana adet olursan 4. günü olmazsan 10. günü gel dedi aldım randevumu cuma akşamı haftaya gidicem ozamana daha büyümüş olur inşallah sağlıklı gebelik oluşur.bende aslında erken gitme taraftarı değilim ama değer düşük olunca dış gebelik olur diye korktum yarın tekrar bi hcg yaptırırım inşallah yükselmiş olur da allahım korusun inşallah