Kasik agrilari olabilir, sonucta opu yasadin. Buyuk ihtimal gazdandir. Agrilari elinden geldigince dinlememeye bak.. keyfini cikar bugunlerin. Bir haftaya kadar duyacagin guzel habere konsantre ol. Herseyin hayirlisi tabiiki. Negatifinde bir hayri vardir muhakkak. Insallah hayriyla mutlu sonuclar alacaksin..Kızlar biliyosunuz cuma transferim oldu. bugun3. gün gbi kasık ağrıları normal herhalde dimi birde sık sık idrara çıkıyorum. Sanki ağrılarımın çoğu gazdan gibi ama ara ara sağ yada sol kasığımda ani ağrılar oluyo normal mi yaşayan var mı aranızda böyle şeyler?
Canim niye 6 ay surduki tedavin ?merhaba kızlar 6 ayı bulan uzun bi tedavi sürecinden sonra haziranda iğnelere başlıcam nasipse bende sabrım kalmadı artık çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
eşim azosperm cnm ona 3 ay ilaç tedavisi uygulandı bende laparoskopi oldum sonrasında bi toparlanma süresi geçti 2 taraflı problem olunca süreç uzadı amin inşallahh cnmCanim niye 6 ay surduki tedavin ?
Smin cnm hepimiz saglikla kucaklari z ins.miniklerimizi..
Neden banyo yapmiyosunuz ki? ben ilk denememde doktorun bana dedigi ilk gun biraz dinlen ikinci gun normal hayatina donebilirsin. Ki ben transfer gunu banyo yapmistim. Sonuc pozitifti. Buradaki doktorlar fazla yatmak stresli olacagindan tabiiki agir isler degil ama kendinize gore hobiler yapmayi tavsiye ediyolar. Ben yuruyusler falanda yapmistim.inşallah bebeklerimiz bzimle canım ben inanıyorum. Yatıyormusun canım ğpeki? birde banyo olayını ne yaptın ben çok duş almak istiyorum ama eşimm bekle diyip duruyo napsam bilemedim
Adet olacakmis gibi his ve ufak agrilar hamileligin ucuncu ayina kadar oluyo. bende olmustu. Onu takma bence ..gun sayiyorm bugun 6 gunum 2 ci denemem ilkinde negatifi gordum bende vok korkuyorum test yapma ama 5 gunden beri batmalarim var bugun cok daha yogun sanki ara ara adet olucakmisim gibi bir hiss ayy yaaaa allahim sen buyuksun
ahhh o sorular hic bitmiyo canm surekli aklina bisey gelio insanin tedabin hayirli olsunmerhaba kızlar,birçok arkadaşımızın günü gelmiş sonuçlar inşallah pozitif olur bizlere de moral olur .sarıçiçek kardeşim şimdiden tebrik ederim inşallah olumlu haberi tekrardan verirsin bizlere:)
biz de haftaya başlıyoruz tedaviye inşallah.benimde kafamda bisürü sorular vartakıdığım yerde sorarım sizlere :)
hayir takmiyorum tam tersi ben mutlu oluyorum bebegim tutunduguni isaret edio sanki bana insallah ta tutunmustur simsiki bana herhangi bir lekelenme falan da olmadi olmasimi lazim ki tutunmas lekelenmesi bilmiyorumAdet olacakmis gibi his ve ufak agrilar hamileligin ucuncu ayina kadar oluyo. bende olmustu. Onu takma bence ..
Insallah sali gunude kesin mutlu haberi alir saglikla bebegini kucagina alirsin..MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen
lekelenmede olabilir ama olmamasi daha iyi. Ben bol lekelenmeli dortbucuk aylik bir hamiellik gecirmistim. sorunlu oldugu icin. Simdi tekrar hamile kalirsam en buyuk korkum lekelenme ve kanama. O yuzden olabilirde ama olmuyosa en sagliklisi.hayir takmiyorum tam tersi ben mutlu oluyorum bebegim tutunduguni isaret edio sanki bana insallah ta tutunmustur simsiki bana herhangi bir lekelenme falan da olmadi olmasimi lazim ki tutunmas lekelenmesi bilmiyorum
yaaa aaaa bende hadi azicik leke goriyimfalan die dusunuyodum aman allah korusun ozman ben oyle dusunmedim hani leke gorursek yerlesme lekenmesi bir isaret gibi dusundumlekelenmede olabilir ama olmamasi daha iyi. Ben bol lekelenmeli dortbucuk aylik bir hamiellik gecirmistim. sorunlu oldugu icin. Simdi tekrar hamile kalirsam en buyuk korkum lekelenme ve kanama. O yuzden olabilirde ama olmuyosa en sagliklisi.
Neden banyo yapmiyosunuz ki? ben ilk denememde doktorun bana dedigi ilk gun biraz dinlen ikinci gun normal hayatina donebilirsin. Ki ben transfer gunu banyo yapmistim. Sonuc pozitifti. Buradaki doktorlar fazla yatmak stresli olacagindan tabiiki agir isler degil ama kendinize gore hobiler yapmayi tavsiye ediyolar. Ben yuruyusler falanda yapmistim.
igne yapilirken emin ol acimiyo hemde hic anlamiyosun bu kadar telas yapma arkadasim senn ilk tedavinmi
transferinin kacinci gunu sennCanım doktor soylemedi yapma diye etrafimdakiler sicak iyi degil dediler diye cekindim biraz ama yarin ilikda olsa bi dus alicam kendimi daha da iyi hissedecegime eminimtesekkur ederim insallah tez elden guEl sonuclarimi paylasicam sizinle :*
ins sonucu guzel aliriz canm ins tutar da dedigin gibi umut olurumevet cnm ılk tedavım oyuzdn benı neler bekliyor bılmıyorum ınsallah kolay bı tedavı olur sonuda pozıtıf olur... senın transferın olmuş ne güzel ınsallah güzel sonuçlar alırsın bıze de umut olursun:)
transferinin kacinci gunu senn
Cnmm ayy inş hamişsindir rabbim hepimize tüm isteyenlere versın inş.MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen
Canım dur hemen sıkılma. Bu fitil progesteron takviyesi ise cogu kişiye transferden sonra başlanıyor. Sen yine doktoruna söylersin eger cok onemlı ise dondurursunuz bir sonraki aya olur transferin.Yarın transferim var ve bn büyğk bi hata yapmışım 2 haftadır fıtıl kullanmam gerekiyormuş unutmuşum resmen bn naptım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?