2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kasik agrilari olabilir, sonucta opu yasadin. Buyuk ihtimal gazdandir. Agrilari elinden geldigince dinlememeye bak.. keyfini cikar bugunlerin. Bir haftaya kadar duyacagin guzel habere konsantre ol. Herseyin hayirlisi tabiiki. Negatifinde bir hayri vardir muhakkak. Insallah hayriyla mutlu sonuclar alacaksin..

merhaba kızlar 6 ayı bulan uzun bi tedavi sürecinden sonra haziranda iğnelere başlıcam nasipse bende sabrım kalmadı artık çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canim niye 6 ay surduki tedavin ?
Smin cnm hepimiz saglikla kucaklari z ins.miniklerimizi..

Canim niye 6 ay surduki tedavin ?
Smin cnm hepimiz saglikla kucaklari z ins.miniklerimizi..
eşim azosperm cnm ona 3 ay ilaç tedavisi uygulandı bende laparoskopi oldum sonrasında bi toparlanma süresi geçti 2 taraflı problem olunca süreç uzadı amin inşallahh cnm

inşallah bebeklerimiz bzimle canım ben inanıyorum. Yatıyormusun canım ğpeki? birde banyo olayını ne yaptın ben çok duş almak istiyorum ama eşimm bekle diyip duruyo napsam bilemedim
Neden banyo yapmiyosunuz ki? ben ilk denememde doktorun bana dedigi ilk gun biraz dinlen ikinci gun normal hayatina donebilirsin. Ki ben transfer gunu banyo yapmistim. Sonuc pozitifti. Buradaki doktorlar fazla yatmak stresli olacagindan tabiiki agir isler degil ama kendinize gore hobiler yapmayi tavsiye ediyolar. Ben yuruyusler falanda yapmistim.

gun sayiyorm bugun 6 gunum 2 ci denemem ilkinde negatifi gordum bende vok korkuyorum test yapma ama 5 gunden beri batmalarim var bugun cok daha yogun sanki ara ara adet olucakmisim gibi bir hiss ayy yaaaa allahim sen buyuksun
Adet olacakmis gibi his ve ufak agrilar hamileligin ucuncu ayina kadar oluyo. bende olmustu. Onu takma bence ..

merhaba kızlar,birçok arkadaşımızın günü gelmiş sonuçlar inşallah pozitif olur bizlere de moral olur .sarıçiçek kardeşim şimdiden tebrik ederim inşallah olumlu haberi tekrardan verirsin bizlere:)
biz de haftaya başlıyoruz tedaviye inşallah.benimde kafamda bisürü sorular var takıdığım yerde sorarım sizlere :)

ahhh o sorular hic bitmiyo canm surekli aklina bisey gelio insanin tedabin hayirli olsun

Adet olacakmis gibi his ve ufak agrilar hamileligin ucuncu ayina kadar oluyo. bende olmustu. Onu takma bence ..
hayir takmiyorum tam tersi ben mutlu oluyorum bebegim tutunduguni isaret edio sanki bana insallah ta tutunmustur simsiki bana herhangi bir lekelenme falan da olmadi olmasimi lazim ki tutunmas lekelenmesi bilmiyorum

Insallah sali gunude kesin mutlu haberi alir saglikla bebegini kucagina alirsin..

hayir takmiyorum tam tersi ben mutlu oluyorum bebegim tutunduguni isaret edio sanki bana insallah ta tutunmustur simsiki bana herhangi bir lekelenme falan da olmadi olmasimi lazim ki tutunmas lekelenmesi bilmiyorum
lekelenmede olabilir ama olmamasi daha iyi. Ben bol lekelenmeli dortbucuk aylik bir hamiellik gecirmistim. sorunlu oldugu icin. Simdi tekrar hamile kalirsam en buyuk korkum lekelenme ve kanama. O yuzden olabilirde ama olmuyosa en sagliklisi.

lekelenmede olabilir ama olmamasi daha iyi. Ben bol lekelenmeli dortbucuk aylik bir hamiellik gecirmistim. sorunlu oldugu icin. Simdi tekrar hamile kalirsam en buyuk korkum lekelenme ve kanama. O yuzden olabilirde ama olmuyosa en sagliklisi.
yaaa aaaa bende hadi azicik leke goriyimfalan die dusunuyodum aman allah korusun ozman ben oyle dusunmedim hani leke gorursek yerlesme lekenmesi bir isaret gibi dusundum

Canım doktor soylemedi yapma diye etrafimdakiler sicak iyi degil dediler diye cekindim biraz ama yarin ilikda olsa bi dus alicam kendimi daha da iyi hissedecegime eminim tesekkur ederim insallah tez elden guEl sonuclarimi paylasicam sizinle :*

igne yapilirken emin ol acimiyo hemde hic anlamiyosun bu kadar telas yapma arkadasim senn ilk tedavinmi

evet cnm ılk tedavım oyuzdn benı neler bekliyor bılmıyorum ınsallah kolay bı tedavı olur sonuda pozıtıf olur... senın transferın olmuş ne güzel ınsallah güzel sonuçlar alırsın bıze de umut olursun:)

ins sonucu guzel aliriz canm ins tutar da dedigin gibi umut olurum

buarada arkdaslar bu ılacları nereden alıyorsunz ? bazıeczanelerde cok uygun bazılarında cok pahalı olduğunu duydum sızın onerdıgınz bıryer var mı Anadolu yakasında?????

Cnmm ayy inş hamişsindir rabbim hepimize tüm isteyenlere versın inş.
Tabikş hamilelik takvimini yapıcaktım öyle seyleri kafana takma cok istiyosun yapıcaktım asıl bizler de seviniriz duam seninle

Yarın transferim var ve bn büyğk bi hata yapmışım 2 haftadır fıtıl kullanmam gerekiyormuş unutmuşum resmen bn naptım böyle
Canım dur hemen sıkılma. Bu fitil progesteron takviyesi ise cogu kişiye transferden sonra başlanıyor. Sen yine doktoruna söylersin eger cok onemlı ise dondurursunuz bir sonraki aya olur transferin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…