MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen