2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canım dur hemen sıkılma. Bu fitil progesteron takviyesi ise cogu kişiye transferden sonra başlanıyor. Sen yine doktoruna söylersin eger cok onemlı ise dondurursunuz bir sonraki aya olur transferin.
Daha öncede transferden önce başlamıştım hersey niye tersine gidiyo bn anlamıyorum ki eşim unuttuğumu bilmiyor nasil söylim ki unuttum dıye off .

buarada arkdaslar bu ılacları nereden alıyorsunz ? bazıeczanelerde cok uygun bazılarında cok pahalı olduğunu duydum sızın onerdıgınz bıryer var mı Anadolu yakasında?????
buarada arkdaslar bu ılacları nereden alıyorsunz ? bazıeczanelerde cok uygun bazılarında cok pahalı olduğunu duydum sızın onerdıgınz bıryer var mı Anadolu yakasında?????
canm hangi hastanede baslicaksan ordan al ben oyle yapmistim

Daha öncede transferden önce başlamıştım hersey niye tersine gidiyo bn anlamıyorum ki eşim unuttuğumu bilmiyor nasil söylim ki unuttum dıye off .
Ya bundada bir hayır vardır en kotu obur ay olur. Kasılma bence doktora bırak yönlendirsin sizi

Sali gununu bekliyorum ebos iyi habetini almak icin.dualarim seninle ve isteyen herkesle.bakarsiniz haxiran ayi pozitif sonuc rekorunu kirariz...ayni grup subat annelerine tasinir...

hayırlısı olsun canı. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah.

bendede oluyordu canım.inşallah iyi haberlerini beklıyoruz

Yarın transferim var ve bn büyğk bi hata yapmışım 2 haftadır fıtıl kullanmam gerekiyormuş unutmuşum resmen bn naptım böyle
biley olmaz herhalde ya bende transferden önce baslamıatım ama.sordun mu peki?

Doğum tarihi hesaplanirken son adet tarihi mi baz aliniyor,transfer günü mu baz aliniyor acaba?
son adet tarihi canım.kızımda öyle yapmişti doktorum

Rabbim nasip eylesin bebeğin tutunsun sana canım, dikkat et kendine ve hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme sadece ve sadece bebeğini düşün...

mrb arkadaşlar bnde bu ayki adetimle başlamak istiyorum henüz adet olmadım bikaç güne olurum herhalde. çok kararsızım eşimin yıllık izni var hazıranın ilk iki haftası tamda tedaviye denk geliyor ve ailesi şehir dışında bi yandan onlarada gtmek istiyo bi yıldır görmüyor napiyim bilemedim tedaviye başlamak istiyorum bi yandanda bunu düşünüyorum fikir vercek olan varmı

arkadaşlar selam . bugün transferimin 10. günü 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi 7-8 hücreli. test günüm perşembe ve ben meraktan çatlamak üzereyim. yarın akşam kan testi yapmayı düşünüyorum. bana öneriniz var mı.
dönüşlerinizi bekliyorum. sevgiler.

kizlar lutfen cevap yazin bana kisa protkolde catlatma igneniz olana kadar kac gun yumurta gelistirici igne oldunuz?

kizlar lutfen cevap yazin bana kisa protkolde catlatma igneniz olana kadar kac gun yumurta gelistirici igne oldunuz?
selam. bunun bir standardı yok. doktor gelişimini izliyor ona göre devam ediyor. yani herkesin bünyesi farklı ayrıca her tedavi sürecinde de farklı olabilir. doktorun söylediğine uygun yapacaksın ve söylediği tarihte kontrole gideceksin. başka yolu yok bunun

bence bekle benim de test günüm yarın ben de dayanamayıp dün yaptırdım değerim 7.78 çıktı düşük geldi bi de onu takıyosun kafaya ne olacak dye.aslında acele etmemek gerek.

bence bekle benim de test günüm yarın ben de dayanamayıp dün yaptırdım değerim 7.78 çıktı düşük geldi bi de onu takıyosun kafaya ne olacak dye.aslında acele etmemek gerek.
dün senin kaçıncı gündü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…