2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

evet canım çok zor gerçekten ikimiz içinde..inşallah cnm amin inşallah aşarız..anlatılmaz inanki yaşayan biliyor sadece rabbim kimsenin başına vermesin ..

yardm aslında karından ultrason ile de gözüküyor yumurtalar. Bende de vaji. Var hep karından oldum. Lavman da hiç yapılmadı
biiyorum canımda doktorum hep böyle istedi daha net olduğu için..düşün yoğun regliyken bile vajinadan bakdı..sonra masa bile kan olmuşdu..sendemi tüp beek yaptırıyorsun ? ve vajı durumun ne şekilde ?

evet canım çok zor gerçekten ikimiz içinde..inşallah cnm amin inşallah aşarız..anlatılmaz inanki yaşayan biliyor sadece rabbim kimsenin başına vermesin ..
amin canm aminnnn aslinda seni bir nebze anlayabiliyorum ilk evlendigimde 2 hafta bende gerdege girememistim pskolojim cok bozulmustu tabii bu oyle biseyse bilemiyorum allah yardimcin olsun

amin canm aminnnn aslinda seni bir nebze anlayabiliyorum ilk evlendigimde 2 hafta bende gerdege girememistim pskolojim cok bozulmustu tabii bu oyle biseyse bilemiyorum allah yardimcin olsun
evet cnm aynı..ama tabiki ilk günler,aylar çok daha etkili çok zor ilk yıllar..sonra mecburen alışıyor insan bu duruma..inanılmaz psikoljide oluor insan mütiş kötü bi psıkoloji..

Artık vajıyı bıraktım, aparatlarla çalıştım olmadı. Yıllar gecti. Bari bebek vaktini de kaçırmayalım dedik. Sen yine iyi durumdasın. Ben hep bol su içip karından baktırdım. Butun konrollerde 2-3 litre su içerek gittim:))) şu an yumurta toplamam yapıldı. Transferi bekliyorum. 3.tüp denemem olacak. İnş hepimiz pozitif sonuç alırız

işde bizde bırakdık artık dediğin gibi bebeğimiz bari olsun yaş geçiyor dedik..aslında sende yapardın madem aparat yapabiliyordun..bende ilk 2 sene öncesi doktora gittiğimde usg yi sadece vaji ucunda tutmuşdum itememişdim..şimdi bu tedavilerde yapabildim..aynı aparat gibi..aparatta baya iyi omuşdum ..ilk usg yi yapamayışımda o aleti ilk görüşüm bide ucunda kablo varya oda tırstırmışdı beni..çok şükür şimdi yapıyorum..
amin cnm inş.hepimizin yüzü güler..

MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen

Kızlar 2 gun kaldı test günüme heyecan dorukta.
Yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda kramplar oluyor yatakta dönerken falan birden giriveriyor. Hapşırma geldiğinde kramp girecek diye bacaklarımı karnıma Çekme ihtiyacı duyuyorum. Bugun de sanki regl olacakmışım gibi bir hareketlenme hissediyorum kasıklarımda. Göğüslerin zaten epeydir sis Umarım bu belirtiler bebıs içindir. Sizlerde yasayan var mı bu tarz belirtiler ?

Yalandunyaa inş. Kucagına almayı nasip eder rabbim. Allah yardımcın olsun. yardm canım ben transfere de hep uyutularak girdim. Sen normal uyanık yaptırabiliyormusun?
Sağol canım amin inşallah ama daha önce 3düşüğü olan bir kadın Olarak emin olmadan sevinemiyorum sevinemiyorum derken Allah'ıma SAATLERdir şükrediyorm mutluluktan ağlıyorum bu arada ÇOĞUnuz biliyo ama bilmeyen varsa ben Saricicek

Canm test günümğ aynı SANIRM ben bugun mucizemin ilk haberini aldım ama Salı tekrarlicez bundan önce 3düşüğüm var bu Yüzden doktorum kan artısının sağlıklı devam etmesinin cok önemli OLDUĞUNU söyledi düşüklerim normal hamilelikti tüp bebiş değildi belirtiye gelince hiç bir belirti yok hala yok hiç yok hatta göğüslerim beden şişmedi diye üzüldüm Günlerce ama Rabb'ime şükür inşallah devamıda gelir acaba kan artısı devam etmedini ondanmı belirtimm n yok BİLMİYORM

hayirli olsun darisi basimizaaa insssss

walla nisan ayinin 18 inden beri iciyorum iste tas catlasin belki 1 hafta ara vermisimdir oda negatifi alinca adet oldum tekrar basladim pes pese benm transferler
hımm.ben daha yeni başladım 4,5 gün kadar oldu..dr.muayene ederken hemşireye endometremi ne ölçdü sonra bu ilaca başlayalım artık dedi..

inşallah değerin artar canım..sağlıkla sımsıkı tutunur bebişin..tebrikler..darsı başımıza inş.

Yalandunyaa inş. Kucagına almayı nasip eder rabbim. Allah yardımcın olsun. yardm canım ben transfere de hep uyutularak girdim. Sen normal uyanık yaptırabiliyormusun?
malesef benimkide uyutularak olmuşdu ilk tüp bebek..buda öyle olacak..belki yaparım aslında ama o anda birden tepki falan verirsem diye korkarım riske atmak istemem..aslında bir kere spekulumlada muayene odum ben.onuda kendim aldım içeriye..sonra doktora vermişdim..transfer de belki çok hızlı olmak lazım..bilemiyorum o yzden belki uyutulmak daha iyi olur bizim için..

hayırlı olsun canım kaç çıktı?benim de 9. gündü 7.78 çıktı.baya düşük geldi bana hayuırlısı artık.

Dualarımız seninle inşallah değerin kat kat artar. Olumlu düşün olumlu olsun, kötüyü çağırma. Tebrikler ayrıca...

merhaba kızlar 6 ayı bulan uzun bi tedavi sürecinden sonra haziranda iğnelere başlıcam nasipse bende sabrım kalmadı artık çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…