• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

arkadaşlar selam . bugün transferimin 10. günü 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi 7-8 hücreli. test günüm perşembe ve ben meraktan çatlamak üzereyim. yarın akşam kan testi yapmayı düşünüyorum. bana öneriniz var mı.
dönüşlerinizi bekliyorum. sevgiler.
Canım transferin hayırlı olsun ben tüm tedavilerimde bekleyemedim ve Yaptım test.için içini yemektense yaptır Kurtul bence.kanda sonuç kesinlikle çıkıyor.idrar da da silik ikinci çizgiyi görebiliyorsun.

kizlar lutfen cevap yazin bana kisa protkolde catlatma igneniz olana kadar kac gun yumurta gelistirici igne oldunuz?
Canım ben ilk iki tedavide 9 gün ,bir tedavide 8 gün bu tedavimde de 7 gün ilaç kullandım.son gün çatlatmayı vurulup bi gün iğneniz geçirdim ve ertesi gün opuya gittim.genel de opu Süreci 10 ila 12 gün arası sürüyor

Canım transferin hayırlı olsun ben tüm tedavilerimde bekleyemedim ve Yaptım test.için içini yemektense yaptır Kurtul bence.kanda sonuç kesinlikle çıkıyor.idrar da da silik ikinci çizgiyi görebiliyorsun.
düşük çıkıp artacak mı diye beklemek yada yüksek çıkıp düşmesinden korkmak yani ürkütüyor beni. benim yarın 11. gün olacak

düşük çıkıp artacak mı diye beklemek yada yüksek çıkıp düşmesinden korkmak yani ürkütüyor beni. benim yarın 11. gün olacak
Canım zaten illaki 2 gün sonra testi tekrarlayacaksın ve bu korkuları o zaman da yaşayacaksın.ben iki tedavimde de sevincimi 2 gün sonraki testte yaşayabildim.çünkü ilkinde değerlerim biraz düşüktü ve 6 gün tekrarladık testi ve kimyasal gebelik yaşadım.en son tedavim de de değerlerim iyiydi ve iki gün sonra da 2 ye katladı ama korkumdan ben dr randevuma kadar 2 günde 3 günde bir test yaptırdım.yani malesef bizim gibi anneler için o korku malesef ki her daim oluyor.kararı sen ver canım hakkında Hayırlısı olsun benim de yarın transferim olacak

Canım zaten illaki 2 gün sonra testi tekrarlayacaksın ve bu korkuları o zaman da yaşayacaksın.ben iki tedavimde de sevincimi 2 gün sonraki testte yaşayabildim.çünkü ilkinde değerlerim biraz düşüktü ve 6 gün tekrarladık testi ve kimyasal gebelik yaşadım.en son tedavim de de değerlerim iyiydi ve iki gün sonra da 2 ye katladı ama korkumdan ben dr randevuma kadar 2 günde 3 günde bir test yaptırdım.yani malesef bizim gibi anneler için o korku malesef ki her daim oluyor.kararı sen ver canım hakkında Hayırlısı olsun benim de yarın transferim olacak
teşekkür e
doğru söylüyorsun canım biza rahat huzur yok malesef

arkadaşlar selam . bugün transferimin 10. günü 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi 7-8 hücreli. test günüm perşembe ve ben meraktan çatlamak üzereyim. yarın akşam kan testi yapmayı düşünüyorum. bana öneriniz var mı.
dönüşlerinizi bekliyorum. sevgiler.
Canm Benm bugun 9.günüm test günüm YARIN ama bana pazartesi yap demişlerdi bana kalırsa önce idrar testi yap idrarda varsa git kan ver o daha az strsli bence çünkü ben hep dedim ben idrarda silik görmeden kan vermem diye adeti beklerim göremezsemde dedim Allah'ıma şükür dünkü kan testi pozitif ama önemli olan Yarınki kan Değeri eğer YARIN katlanırsa Ozman hamile olduğuna inanıcam daha önce 7 .4.ve 5haftalık düşüklerim oldu bu Yüzden bu kan testinin katlama Süreci Çık önemli yerinde sayan yada daha sonra kanamaya Düşen hamileliğin olduğundan suan sevinmeye dahi KORKUYORM YARIN terar edilicek test ve bu arada güzel dilekte bulunan dualarını esirgemeyen yarında dualarında olacağımı bildiğim tüm dostlara sevgiler teşekkürler Allah Razı olsun (saricicek)

Benm de ilki duşuk oldu şuan regl olmayı bekliyorum dondurulmuşlarla denencek sizce tutarmı ve bidaha duşermi ki kan pıhtılaşmasından duşmuş testler yapldı

kizlar seytan durtuyo bugun 7 gunum idrar yapsammi diyorum ama ya gormezsem cif cizgi ozman ne olurum morelim bozulur offf yaaa dayanamiyorum
İdrarda çıkmıyor eğer ikiz bebeğin tutmuşsa ozaman çıkar 7.gun kan testinde çıkıyor bende öyle olmuştu idrar testi yapmıştm negatf çıkmştı aynı gün kan verdm pozitf olduğunu ogrenmiştm

mavi.su bence en az 10. güne kadar beklemelisin. kafa karışıklığıda ayrı bir kabus sonuçta. bak ben 10. gündeyim bugün yarın yapsam mı diye düşünüyorum . doktor perşembe dedi bana yanı 13. güne

arkdaslar bende bugun ıtıbarı ıle ılk ıgnemı vurulmuş bulunmaktyım gonal-f 900 verdı doktorum dozum 137.5 dusuk doz kullanıcaz dedı 5 tanede çatlatma onleyıcı cetrotıde 0.25 ve bırtane de çatlatma ıgnesı vermıs bız bugun yalnızca gonalf ı aldık ve nasıl vurulacağımı ogrendım kolay gozukuyo kendı kendıme yapabılırım:) hazır kalem seklınde ztn.. bakalım perşembe gunu kontrolüm var

İdrarda çıkmıyor eğer ikiz bebeğin tutmuşsa ozaman çıkar 7.gun kan testinde çıkıyor bende öyle olmuştu idrar testi yapmıştm negatf çıkmştı aynı gün kan verdm pozitf olduğunu ogrenmiştm
yok yapmam ozman azicik daha sabir ediyim ben bu arada kasikklarimda adet olucakmisim gibi bir his oluyo korkuyorum sanki heran kanama gelicekmis gibi odum patliyor

arkdaslar bende bugun ıtıbarı ıle ılk ıgnemı vurulmuş bulunmaktyım gonal-f 900 verdı doktorum dozum 137.5 dusuk doz kullanıcaz dedı 5 tanede çatlatma onleyıcı cetrotıde 0.25 ve bırtane de çatlatma ıgnesı vermıs bız bugun yalnızca gonalf ı aldık ve nasıl vurulacağımı ogrendım kolay gozukuyo kendı kendıme yapabılırım:) hazır kalem seklınde ztn.. bakalım perşembe gunu kontrolüm var
hayirli olsun

yok yapmam ozman azicik daha sabir ediyim ben bu arada kasikklarimda adet olucakmisim gibi bir his oluyo korkuyorum sanki heran kanama gelicekmis gibi odum patliyor
5.gun embriyosu transfer edildiyse çıkar kanda çok heycanlıysan bence yaptr

3.gün embriyo transferi

TransferdenSonraki günler

Embriyo Gelişimi

1.gün

6-8 hücreli embriyo dönerek, büyümeye ve gelişmeye devam eder.

2.gün

Embriyo Morula evresine geçmiş ve hücre yoğunluğu artmıştır. Bölünme devam eder.

3.gün

Hücre sayısı 120 yi geçmiştir artık sayılamayacak durumdadır.Embriyonun içinde sıvı dolu boşluk oluşmuşturbuna blastokist denir.Balastokist etrafını saran kabuktan çıkmaya başlar (Hatching).

4.gün

Kabuktan çıkma devam eder aynı zamanda embriyo tutunmaya başlamıştır.

5.gün

Yerleşme başlamıştır.

6.gün

Yerleşme (implantasyon) devam ediyor.

7.gün

İmplantasyon tamamlandığında, sonunda plasenta ve fetus olacak hücreler gelişmeye başlar.

8.gün

HCG bu gün itibari ile kanda dolaşmaya başlar.

9.gün

Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG artar.

10.gün

Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG daha da artar.

11.gün

HCG düzeyleri şimdi bir gebelik algılamak için yeterince yüksek

12.gün

Kanda gebelik testi zamanı

Back