- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Mutlu huzurlu saglıklı yaşların olsun cnmmmKızlar aynı zamanda bugün benim doğum günüm. Hem dualarınızı hem de pozitif enerjilerinizi bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu huzurlu saglıklı yaşların olsun cnmmmKızlar aynı zamanda bugün benim doğum günüm. Hem dualarınızı hem de pozitif enerjilerinizi bekliyorum.
Gerçekten o kdr zor ve çıkılaması kötü bir durum 3 transferimin 3 de dınlenmedım asla hep ayakta yattığın zaman o kdr laf ve sorun oluyor ki[/QUOTE]canım Allah sabır versin. çok zor durumun şu dünyaya 1 kere geliyoruz ve en iyi şekilde yaşamak hepimizin hakkı. bunu elimizden alanları Allaha havale et gitsin ben öyle yaptım
a a a ne güzel Mutlu yıllar canım doğum gunun kutlu olsn mucızen senınle olsn dualarımız senınleKızlar aynı zamanda bugün benim doğum günüm. Hem dualarınızı hem de pozitif enerjilerinizi bekliyorum.
maşallah canm senınde 9 taneydı toplam 8 tanesı önden gıdıyor mekadar guzel bızım 2 tane kaldı canım kalıtesı en ıyı olan 2 taneymı dıerlerı bızımde sanırm arkadan gelıyor cok ıyı bılmıyorm ama onlarda takıpte dedı kalıtesı en ıyı olanlar 5.gune gıder dedı ınsallah senınde ha 4 ha bes evet bencede 4.gunde olabılır acaba bende 4.gun istesemıydım ama bana ya 3 ya 5 dedıler
Şükrediyorum canım ama evime giremiyorum suan bana herkes o kadar pozitif konustu kı ben hiç olmıycak demiyordum.allah bılır yapıcak bişey yok.Umudun bitmesin. Allah hayırlı zamanı biliyor unutma. Bu arada çocuğunun olmaması büyük bir imtihan ama ayrıca çecresel destek olmaması da çok zor. Allah yardımcın olsun. Sana zarar verecek görüşlerden kendini koru. O konuları açmamaya çalış. Mesafeli konuş. Eğer baş edemiyorsan" Beni üzüyorsunuz" de.
Canım vardır bir hayır. Elindeki güzelliklere şükret. Sahip olamadığına değil olduklarına bak. Hep kendimizden daha büyük imtihanda olanları düşünmeliyiz. Akışına bırak biraz.
Üzülme canım olsun ben olsam gider transfer ettirirdim şansımı denerdim.Kızlar moralim cok bozuk 9döllenen yumurtadan bugun 2tane kalmış 5.güne gidip gitmeyeceği Meçhul dedi doktor aradı şimdi isterseniz bugun gelin transfer edelim dedi ama eğer beklicem derseniz Cumartesi belli olur sabah 10.30da burda olun dediler hocam geldiğinde ya hıc kalmamıssa dedim oda olabilir ama kalitesi iyi görünüyor kalabilirde dedi ağlıyorm ya bukadar fire verilirmi nazaramı geldim BİLMİYORM kendi kendimim nazarı ya cok kötü oldum
inşallah canım ara vermeden tekrar yapıcamcanım inşallah kızına kardeşler gelir tez zamanda.
cnm ben de senin durumundayım aşırı derecede anlayışsız bir eşim var heran diken üstündeyim. şimdilik iyi kafirliği bıraktı ama yakında başlar yine. ailesi desen kendinden bin beter düşman başına. zaten diğer oğlunu nişanladılar gelin dayanamadı ayrıldı. ama Allahtan ben kendi memleketimdeyim ve eşimin memleketi 8 saat uzaklıkta :) hayırlısı bakalım çok canımı sıkmaya devam ederse kendi kaybeder....
canım benim 2.denemem de ardışık transfer yapılmıştı. yani 3. gün embriyosu 1 tane transfer edildi. 2 gün sonra 5.gün embriyosu transfer edildi. böyle bir uygulama varmış. doktora sorsana böyle bi şey yapılabilir mi diye. en azından 1 tanesini riske atmamış olursunKızlar moralim cok bozuk 9döllenen yumurtadan bugun 2tane kalmış 5.güne gidip gitmeyeceği Meçhul dedi doktor aradı şimdi isterseniz bugun gelin transfer edelim dedi ama eğer beklicem derseniz Cumartesi belli olur sabah 10.30da burda olun dediler hocam geldiğinde ya hıc kalmamıssa dedim oda olabilir ama kalitesi iyi görünüyor kalabilirde dedi ağlıyorm ya bukadar fire verilirmi nazaramı geldim BİLMİYORM kendi kendimim nazarı ya cok kötü oldum
17 mi ne kadar çokmuş ben hiç beklemeyeyim o zaman bu aralar :)
Canımm Allah yardımcın olsun çok zor bende aynı binadayım sürekli beraberiz gerçekten çok zor seni çok iyi Anlıyorum ama Allah'a havale et ne derlerse desinler hiç umursama yat dinlen ilaçları ben kullanıyorum hormonu ben yükleniyorum 12 gün ölmezsiniz de benceYemin ederim el birligiyle bni çıldırtıcaklar hasta ettiler bni 2 yık içinde psikolojimin çöküntüdeyim bn bide beraber oturuyorum
Ayyyy doğum günün kutlu olsun canımmm bu yaşın sana istediğin herseyi getirsin en başta minik mucizeni getirsin dualarımız seninleKızlar aynı zamanda bugün benim doğum günüm. Hem dualarınızı hem de pozitif enerjilerinizi bekliyorum.
:) yaa öyle yapıyorum zaten çalıyorum vakit geçiyorda aklıma geliyo arada ne yapacaksın işte :):) hadi olsun da tedavi başlasın diye düşündükce olmuyo inadına koyver gitsin
Canımm yaaa Arapça'sından okumak daha iyi bildiğim kadarıylakızlar meryem suresının Türkçe mealini okusam olurmu en azından ne okudugumu bilmem anlamak daha güzel az önce bır defa okudum okurkn agladım türkçe mealını okumak yeterlı olurmu arapca okurken yanlıs okumaktan korkuıyorm bırde ne okudgumu anlamak ıstıyorm
Himmm canim hayirlisi olsun ordaki doktorun kim orayida cok ovuyorlar ama benim evime ters diye ben medicanayi tercih ettim,ins,kendiliginden kalirsin da ugrasa gerek kalmaz,canini sikma herseyin hayirlisi baslamaninda inan bir vakti var ben her negatiften sonra asla denemem diyorum ama 1 yil sonra tekrar kendime gelip denemeliyim diyorum,iliski mevzusuna gelince adamlarin inan hepsi boyle sen ustune atlamazsan onlar simdi yapmiyorlar hersey tersine donmus vaziyette bu devirdekızlar ben mersındeyım konya novafertılı cok ovduler 4250 tl tup bebek ucretı de uygun geldı. elımde 48 tane 75lık fostımon ve 1 ovıtrelle var dolayısı ıle ılac parası odemıcem veya az odıcem.
dıger topıklerden arkadaslar bılır. 3 asılama yaptırdım ve sonuc husran. sorun olmamasına ragmen olmadı.. normal yoldan zaten olmadı bugune kadar. 3 seneye dogru gıdıyoruz. eşimi aşılamaya zor ıkna etmıstım. olmayınca tup bebek seruvenı basladı. ıkna olsa maddı anlamda yapacak bısey yoktu. parayı da buldum tam adamı ıkna etmısken bugun yıne vazgectı. sınırlerım altust oldu. beyfendı 1 hafta rapor alamazmış. hazırana kalsın dıyor. hazıran gelır yıne bır bahane bulur. cok mutsuzum sadece aglayıp sıgara ıcıyorum.
kendı aılesı defalarca sacma sapan seyler ıcın rapor aldırttı ona. belkı adam gıbı cınsel hayatımız olsaydı normal yoldan olurdu. ayda 1-2 kere ılıskı ıle zaten olmuyor. ıyıce canımı sıkmaya basladı evlendıgıme pısman olmaya basladım.
bugun adet olmam lazımdı gelmedı henuz. 29. gun oldu. keşke bır mucıze olsa da hamıle olsam ve onunla ugrasmaktan kurtulsam.
canım emın ol nerdyse hepımız kocaların sacmalıkları ıle ugrasıyoruz. sen yuzdun kuyruguna geldın. ya gırme buraya yada ondan habersız gır. ugrasıp keyfını kacırma.
teşekkür ederim canmCanımm yaaa Arapça'sından okumak daha iyi bildiğim kadarıyla
canım gıtseydım alı samı beyı tercıh edecektım. daha hıc gıtmedım oraya telefonla gorustum sadece mersınden gıdecem benHimmm canim hayirlisi olsun ordaki doktorun kim orayida cok ovuyorlar ama benim evime ters diye ben medicanayi tercih ettim,ins,kendiliginden kalirsin da ugrasa gerek kalmaz,canini sikma herseyin hayirlisi baslamaninda inan bir vakti var ben her negatiften sonra asla denemem diyorum ama 1 yil sonra tekrar kendime gelip denemeliyim diyorum,iliski mevzusuna gelince adamlarin inan hepsi boyle sen ustune atlamazsan onlar simdi yapmiyorlar hersey tersine donmus vaziyette bu devirde
canım kuranı arapça okumak en ıyısıdır. yazılışından okumak yanlış okuymaya neden olabılıyor. sen mealini oku o halde.. arada da dinle bence.. nassar al qatami dıye bır ımam var kabe ımamı. youtube dan aç dinle.. tavsiye ederim ruhuna işliyor adamın okuyuşukızlar meryem suresının Türkçe mealini okusam olurmu en azından ne okudugumu bilmem anlamak daha güzel az önce bır defa okudum okurkn agladım türkçe mealını okumak yeterlı olurmu arapca okurken yanlıs okumaktan korkuıyorm bırde ne okudgumu anlamak ıstıyorm
Canim hayirlisi olsun neden necati beyi tercih etmedin sence nasil bir doktor bana cok pozitif ve olumlu geldi
canm türkçe mealıni okuyorm sürekli anlamak ıcın aksam eve gıdıncede dinlerim canm teşekkur edermcanım kuranı arapça okumak en ıyısıdır. yazılışından okumak yanlış okuymaya neden olabılıyor. sen mealini oku o halde.. arada da dinle bence.. nassar al qatami dıye bır ımam var kabe ımamı. youtube dan aç dinle.. tavsiye ederim ruhuna işliyor adamın okuyuşu
Ayyyy senin profilini sevsinler yaa maşallah çokkk güzel bi bebiş bayıldım Gözlerine seninde böyle boncuk boncuk bakan bi kızın olsun senin gibi güçlü inşalahhhh aminnnnncanm türkçe mealıni okuyorm sürekli anlamak ıcın aksam eve gıdıncede dinlerim canm teşekkur ederm
aminn canım binlerce amin inşallh maşallah bende aynı dedim kimin kızıysa bu allahım nazardan korusun birde resimde tesadüf yalan dunya diyordu hemen yakaladım hepimize canm isteyen herkese mevlam nasip etsin emeğimizi yemez allahım inşalah zamanı geldi içim cok pozitif inan şimdi kayınvalidemi arayıp meryem suresini okutucam tedavimi bilmiyor ama hergun arayıp dua ıstıyorm ya benı hamıl sanıyor dün kızım agır kaldırma dıyor ayan oldu sanırım inşallah maşallah olucak evrene pozitif enerji gönderiyormAyyyy senin profilini sevsinler yaa maşallah çokkk güzel bi bebiş bayıldım Gözlerine seninde böyle boncuk boncuk bakan bi kızın olsun senin gibi güçlü inşalahhhh aminnnnn