• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Selam kızlar
dün iğnelere başladım
cuma günü kontrol var
Rabbim bu mübarek günlerin hatırına hepimizin gönlündekini bize versin inşallahhh
tedavin hayırlı olsun canm bu mubarek gunlerın yuzu hurmetıne ınsallah hayırlrla sonuclanır
çok toplanması da sıkıntı yaratabiliyor.benim bahsettiğim arkadaşın transferi yapılamadı rahmi kötü olmuş dondurdular. ben bir kaç arkadaşla konuştum tüp bebek yaptıran gayet ideal sayın fazlasına gerek yok ki dediler. içini ferah tut en azından yarısı sona kadar gelir diye düşünüyorum ve umut ediyorum.

9 tane gayet iyi, hani içlerinden birazı fire verse donmuşun bile olur tatlım, maşallah:nazar:...az önce namazda senin içinde dua ettim, olacak inşallah hayırlısıyla...

Maşallah canım bak gayet güzel sonuçlar. Sen neden kendini başka tedavilerle kıyaslıyorsun ki burada hepimizin birbirinden farklı sorunları ve herşeyden önce farklı biyolojik yapıları var. Bak görürsün en az 5 tanesi 5.güne gelecek. He oldu ki gelmedi 1 tane olsun yeter biliyosun kiiiii burada her pozitifi görenin embriyosu 5. gün bile değil bunuda biii düşüüünnn benceeeee :KK66: Hemde şmdi kendine bir dur de ve rhatla transferden sonra poziitif düşüncelerle vucudunu rahatlatmalısın ki bebekler de gerilmesin :)
kızlar sağolun içimi rahatlattınız hepinizden allah raz olsun inşallah dediğiniz gibi 5.güne gelirim allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah azönce 15 gündür konusmadıgım kız kardesımle konustum onunla konusmak cok ıyı geldı zaten bastan berı kızkardesımın destegıne ıhtıyacm vardı oda sayımın cok guzel oldugunu ve umutlu oldugunu söyledı moralım duzeldı sımdı sırada yarın kı telefn var heyecanla beklıyorum hepsı bırden ölmesınde kuzularımın :KK17:

9 tane gayet iyi, hani içlerinden birazı fire verse donmuşun bile olur tatlım, maşallah:nazar:...az önce namazda senin içinde dua ettim, olacak inşallah hayırlısıyla...
Allah razı olsun canım benm duaların misliyle seni bulsun inşallah senınde emegın var bu tedavımde allahım bınlerce kez razı olsun senden ve hepınızden burda bırbırıne dua eden arkdaslarım hepınızın kocaman yuregınden öpüyorm

KIZLAR ben 10tane dıyordum ya benm toplam 14 tane toplanmıs 11 i işlem görmş 9 u döllenmş maşallah inşallah sayı nasıl kızlar ilk gün göre ben hıc bılmıyorm umarım blasta gıder en az bır yada 2 tane az önce yazan bır arkdasm 21 tana toplandı 14ü ilk gun toplandı ama suan 3.gune 2 tane kaldı dıyınce kendımınkıne sevınemedım bıle AMA COK SUKUR BIN SUKUR
Güzel tabi canım devamı da gelir inşallah, 3.gün 2 tane transfer ettirdik biz Onun dışında 2 tane de dondurduk canım geri kalanları da 4-6 hücreliydi onları dondurmadık.

Maşallah canım bak gayet güzel sonuçlar. Sen neden kendini başka tedavilerle kıyaslıyorsun ki burada hepimizin birbirinden farklı sorunları ve herşeyden önce farklı biyolojik yapıları var. Bak görürsün en az 5 tanesi 5.güne gelecek. He oldu ki gelmedi 1 tane olsun yeter biliyosun kiiiii burada her pozitifi görenin embriyosu 5. gün bile değil bunuda biii düşüüünnn benceeeee :KK66: Hemde şmdi kendine bir dur de ve rhatla transferden sonra poziitif düşüncelerle vucudunu rahatlatmalısın ki bebekler de gerilmesin :)
Bence de canım çok stres yapma 3. Gün de olabilir çok kişi okudum 2.-3. Gün olup pozitif olan 5.gün olup negatif olan tamamen nasip meselesi bu Allah ol desin yeterki. Tabi inşallah gönlüne göre olur.

Güzel tabi canım devamı da gelir inşallah, 3.gün 2 tane transfer ettirdik biz Onun dışında 2 tane de dondurduk canım geri kalanları da 4-6 hücreliydi onları dondurmadık.

Canım 3. gün ve 5. gün embriyoları kaçar hücreli oluyorlar? Ben bilmiyorumda merak ettm fix bi değer varmı yoksa herkesegöre değişirmi acaba

Kizlar bende tahminimce 12 14 gun sonra adet olacam ve basliyotuz tedaviye dun itibariyle glifor basladim doktor verdi bunlar disinda beslenme olark nelere dikkat etmeli kaliteli yumirtalar icin

Kızlar bu gece çatlatma iğnemi vurulacağım. Perşembe öğle 12:30 opu olacak. Sabah psikologla da görüştüm. Ağladım içimi boşalttım. Birkaç ödev verdi. Size de söyleyim.

1- Her sabah bir niyetini söyleyeceksin. Oruca niyet eder gibi niyet edeceksin. (sizce nasıl niyet etmeliyim?)
2- Her gün kendine üç konuda "aferin" diyeceksin. Öyle büyük birşey olması gerekmiyor. Pilavım güzel olmuş "aferin" gibi
3- Çevrendeki herşeyin ve kendinin farkında olmaya çalışacaksın. Örneğin. 2. kattaki balkonda çamaşır asılmış. Merdivenler 12 basamakmış. Yani öylesine bakmayacaksın etrafa. Eşinle konuşurken içten dinleyip, gözlerinin içine bakacaksın. vb. dedi.

Canım 3. gün ve 5. gün embriyoları kaçar hücreli oluyorlar? Ben bilmiyorumda merak ettm fix bi değer varmı yoksa herkesegöre değişirmi acaba
Sanırım değişiyo canım benim 3.gün ama 8-10 hücreli dedi yanılmıyorsam, başka topiklerde 3.gün olup daha az hücreli de okudum sanırım ne değişik işler:) bir de önemli olan fragmantasyonun az olmasıymış çok şükür yok gibi bendekiler de Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar bu gece çatlatma iğnemi vurulacağım. Perşembe öğle 12:30 opu olacak. Sabah psikologla da görüştüm. Ağladım içimi boşalttım. Birkaç ödev verdi. Size de söyleyim.

1- Her sabah bir niyetini söyleyeceksin. Oruca niyet eder gibi niyet edeceksin. (sizce nasıl niyet etmeliyim?)
2- Her gün kendine üç konuda "aferin" diyeceksin. Öyle büyük birşey olması gerekmiyor. Pilavım güzel olmuş "aferin" gibi
3- Çevrendeki herşeyin ve kendinin farkında olmaya çalışacaksın. Örneğin. 2. kattaki balkonda çamaşır asılmış. Merdivenler 12 basamakmış. Yani öylesine bakmayacaksın etrafa. Eşinle konuşurken içten dinleyip, gözlerinin içine bakacaksın. vb. dedi.
canım inşallah başarılı bir opu ve transferin olur ve bebişin sana tutunur :)
niyet ettim bugün bolca gülmeye (güzel bir niyet) :nazar::KK15::KK36:

KIZLAR ben 10tane dıyordum ya benm toplam 14 tane toplanmıs 11 i işlem görmş 9 u döllenmş maşallah inşallah sayı nasıl kızlar ilk gün göre ben hıc bılmıyorm umarım blasta gıder en az bır yada 2 tane az önce yazan bır arkdasm 21 tana toplandı 14ü ilk gun toplandı ama suan 3.gune 2 tane kaldı dıyınce kendımınkıne sevınemedım bıle AMA COK SUKUR BIN SUKUR

Harika haber:) dondurulmus bile kalacak gorursun:) baskalariyla kiyaslama kendini. Herkesin embriyosu farkli. Negatif dusunceleri at kafandan:)

kızlar progestan bana hap gibi olandna verdler normalde ağızdan alınıyormu ama hemşire sen vajinadan yapacaksın dedi.mercimek tanesi kdar bir şey dedi ama daha çok kuru fasülyeye benziyor:) vajinadan koyduktan sonra yatmak mı gerekiyor kızlar?
Evet canım normalde ağız yoluyla alınıyor ama etkisini arttırmak için fitil gibi kullanıyoruz. Yumuşak zaten ıttir içeri doğru ayakta koydugunda daha rahat gidiyor. Koyduktan sonra farketmez ister yat ister yürü ben ikisini de yapiyorm.

Saricicek hayırlı olsun canım bak ne güzel benim kızımda 15 tane tıpladı 1 tanesi olgun çikti oda kızım 5.güne geldi ama nasıl geldi.

Ha
Dün doktora gittim.Maalesef tedaviye başlayamadık.Sebebi yumurtalarımın yarısı büyüklük olarak normal.Yarısı neredeyse görülmeyecek kadar küçük.
İlaç tedavisine başlattı gelecek aya bir daha kontrol var.
Moralmen başlamdan bitik durumdayım.İNCİR ve HAYIT a başladım.
Rabbim hakkımda hayırlısını versin:KK61:[/QUOTE
haktan hayırlısı canım üzülme inşallah diğer ay baslarsin tedavine

Ooo maşallah tatlım gözümüz aydın benim ki gibi seninkiler de. Benim en son 6 tanesi 5. Güne geldi. İnşallah senunkikerin hepsi gelir. Söylemiştim sana panik yapma diye. Şimdi bu evrenin keyfini çıkar annesi artık 9 tane minicik bebeğin var inşallah onlardan ikisi anneye tutunacak diğerleri doldurulup annelerinin bekliycek :) :*)

Bişi sorcam kızlar bna ilaçların yan etkisi dokunabilmiş olabilir mi devamlı burnum kanıyo başım Dönüyor

Evet canım normalde ağız yoluyla alınıyor ama etkisini arttırmak için fitil gibi kullanıyoruz. Yumuşak zaten ıttir içeri doğru ayakta koydugunda daha rahat gidiyor. Koyduktan sonra farketmez ister yat ister yürü ben ikisini de yapiyorm.
Koyduktan sonra yat yukarı dogru Dağılması daha rahat oluyor yatmazsan akıp gidiyo

Bişi sorcam kızlar bna ilaçların yan etkisi dokunabilmiş olabilir mi devamlı burnum kanıyo başım Dönüyor
Olabilir cnm yaaa hemen doktoruna görün bence. Geçmiş olsun
Merhaba kızlar.. Bugün 28. günüm. Adet olmayı bekliyorum hala.. Çok gerginim günler geçmiyor sanki ya..
cnm bu duruma alış. Her aşamasında gün zor geçiyor çünkü. ..

saricicek saricicek çok sevindim sonucuna canım. Bakalım benim durum ne olacak. Sayıya değil sonuca bakmak lazım. Olacak olacak inşallah.
Progestan kullananlar çok fazla baş dönmesi yapıyor.
Benim bugün son iğnelerim. Toplam 6 iğne vurulmuş olacağım. Bu benim için bir rekor. :KK48: Gece 1:30 da 3 tane çatlatma iğnesi vuruluyorum. Artık göbeğimin hali ne olur bilmem. Şu durumda ara ara batmalar oluyor. Yumoşlar rahat vermiyor annelerine :anneadayı: Eşime diyorum ki: üstüme fazla gelme her kadın ayda 1-2 yumurta taşırken bende irili ufaklı bir sürü yumurta var. Hormonlarım tavan yapmış. Üstüme titre, şımart beni :KK48:

Back