- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
tedavin hayırlı olsun canm bu mubarek gunlerın yuzu hurmetıne ınsallah hayırlrla sonuclanırSelam kızlar
dün iğnelere başladım
cuma günü kontrol var
Rabbim bu mübarek günlerin hatırına hepimizin gönlündekini bize versin inşallahhh
çok toplanması da sıkıntı yaratabiliyor.benim bahsettiğim arkadaşın transferi yapılamadı rahmi kötü olmuş dondurdular. ben bir kaç arkadaşla konuştum tüp bebek yaptıran gayet ideal sayın fazlasına gerek yok ki dediler. içini ferah tut en azından yarısı sona kadar gelir diye düşünüyorum ve umut ediyorum.
9 tane gayet iyi, hani içlerinden birazı fire verse donmuşun bile olur tatlım, maşallah...az önce namazda senin içinde dua ettim, olacak inşallah hayırlısıyla...
kızlar sağolun içimi rahatlattınız hepinizden allah raz olsun inşallah dediğiniz gibi 5.güne gelirim allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah azönce 15 gündür konusmadıgım kız kardesımle konustum onunla konusmak cok ıyı geldı zaten bastan berı kızkardesımın destegıne ıhtıyacm vardı oda sayımın cok guzel oldugunu ve umutlu oldugunu söyledı moralım duzeldı sımdı sırada yarın kı telefn var heyecanla beklıyorum hepsı bırden ölmesınde kuzularımınMaşallah canım bak gayet güzel sonuçlar. Sen neden kendini başka tedavilerle kıyaslıyorsun ki burada hepimizin birbirinden farklı sorunları ve herşeyden önce farklı biyolojik yapıları var. Bak görürsün en az 5 tanesi 5.güne gelecek. He oldu ki gelmedi 1 tane olsun yeter biliyosun kiiiii burada her pozitifi görenin embriyosu 5. gün bile değil bunuda biii düşüüünnn benceeeee Hemde şmdi kendine bir dur de ve rhatla transferden sonra poziitif düşüncelerle vucudunu rahatlatmalısın ki bebekler de gerilmesin :)