• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Dün doktora gittim.Maalesef tedaviye başlayamadık.Sebebi yumurtalarımın yarısı büyüklük olarak normal.Yarısı neredeyse görülmeyecek kadar küçük.
İlaç tedavisine başlattı gelecek aya bir daha kontrol var.
Moralmen başlamdan bitik durumdayım.İNCİR ve HAYIT a başladım.
Rabbim hakkımda hayırlısını versin:KK61:

Kızlar dün 6.günümdü evde test yaptım kocaman koyu renklı tek çizgi gördüm cok moralim bozuldu anlatamam.acaba yanlıs olabilir mi?
canım çok erken yapmışsın çıkmaması normal.. ben de 7.gün yapmıştım çıkmamıştın 12.gün kan testinde çıkmıştı.. sonra kendime kızdım neden üzüldüm diye.. üzülme test tarihini bekle..

Kızlar dün 6.günümdü evde test yaptım kocaman koyu renklı tek çizgi gördüm cok moralim bozuldu anlatamam.acaba yanlıs olabilir mi?
Cnm daha cok erken ama ya cikmazki.. uzme hemen kendini..
Hende bu sabah yumurtlama testi yaptim kopkoyu 2. Cizgi cikti dun ultrasonda 18mm gozukuyodu sanirim bugun yarin catlick tuo bebekten bir once son denemeler :))))

canım bugun senın 6.gunun degılmı yanlıs hatırlamıyorsam 8.gunden önce ıdrarda cıkmaz oda erken gebelık testınde cıkar a hemen erkenden yapıp hem kendını hem bızı uzme 8.gunu anda blkı cıkar canm 6.gunde ne kanda ne ıdrarda cıkar sen benden ıyı bılıyo olman lazım kesınlıkle ıdrara ınanma kanda bıle en erken 8.gunde cıkıyorken ıdrarda kesınlıkle cıkmaz

Dün doktora gittim.Maalesef tedaviye başlayamadık.Sebebi yumurtalarımın yarısı büyüklük olarak normal.Yarısı neredeyse görülmeyecek kadar küçük.
İlaç tedavisine başlattı gelecek aya bir daha kontrol var.
Moralmen başlamdan bitik durumdayım.İNCİR ve HAYIT a başladım.
Rabbim hakkımda hayırlısını versin:KK61:
çok üzüldüm canm ama bak herseyde bı hayır var suan ılac baslamıssın bak onumuzdekı adette hıcbır engel kalmayacak ınanıyorm buna hem zaman nasıl cabuk gecıyor ben gecen ay tedavım ıptal oldugunda aglaamktan hal oldum ama bak bır dahakı ay basladm canm baslasan olumsuz sonuc alsan daha uzuluceksın oyle dsun ve suan ılaclar sayesınde onumuzdekı ay hıc sorunsuz baslayacaksın ve ilk ve son tedavın olucak ınsallah

Canm Hoşgeldin Senide garagızıda diğer topikte ara ara baktım göremedim herkes kayboldu senin daha önce tedavin oldu diye HATIRLIYORM aşılama değilse,yeni tedavin hayırlı olsn Canm bu son olur inşallah

Sağol canım benim hoşbulduk. Ben tüp bebek dışında bütün tedavileri gördüm. Bi tüp bebek kalmıştı onu da bu ay denicem :)

iyi bari canım içim rahat etti bana 2 tane kullan sabah ac aksam ac dedi östojen hormonuymus içindeki kagıtta kanama yapabılır yazınca gıcıklandım

evet canm banada progestan pitil gunde 3tane bır tane antbıyotık ısmı aklımda degıl 3 tane var ıcnd bıde o dedıgm lc ı verdıler

maşallah canm ınsallah soruz bı sekıldedevam eder buyuk ıhtımal bu haftcuma gunu catlatma iğneni verir

Canı toplamda kac yumrtan vrdı benimde henüz blli değil bugun arayacaklar cok korkuyom ck dua ediyorum canm transfern hayırlı olsn ınsallah gebelıkle sonlanır dualarımız senınle canm allaha emanetsın
Saol canım inşallah emeklerimize değer, küçüklerle birlikte 21 yumurtam toplandı 16 sı işleme alınmış 13 ü döllendi 4 tanesi 1. Kalite dediler fragmantasyon yok dedi sanırım. ikisini transfer ettiler bugün diğer ikisini de dondurduk. Artık dua edip bekleme zamanı dualarımızı kabuş etsin Rabbim.

İnşallah senin de yumoşların çok iyi gelişir gönlüne göre olur canım.

Bu arada ohss değil dedi doktorum 21 yumurta alındığı için bu ağrılar normal dedi ama yine de dikkat etmem gerekenleri söyledi su protein vb inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerim..

Saol canım inşallah emeklerimize değer, küçüklerle birlikte 21 yumurtam toplandı 16 sı işleme alınmış 13 ü döllendi 4 tanesi 1. Kalite dediler fragmantasyon yok dedi sanırım. ikisini transfer ettiler bugün diğer ikisini de dondurduk. Artık dua edip bekleme zamanı dualarımızı kabuş etsin Rabbim.

İnşallah senin de yumoşların çok iyi gelişir gönlüne göre olur canım.
canm cok korktum sımdı ben ya sendemı ankadadaydın? benmı yanlıs hatırlıyorm canm 13 taneden 4 tanesımı bugune geldıı ya senın gelmedıyse benm hıc gelmez benm toplanan sayı 10 tane senın ısleme alınan 13 tane miş benm de gıtmez sanır 5.gun ama ben cok pımpırıklıyım cnm sen belkı benden daha dırhanetlısn ama ben 3.gun emrıyosuna kesın kafayı takarım ıllakı 3.gun 5.gun rabbım verdıkten sonra verır ama benmde umudum kalmadı sımdı seın 13 tane ısleme alınmıs 5.gune gıtmemısler benım toplamda toplanan hepsı 10 tane ınsallah canm 3.gun emrıyon tutar hem 2 tane koyulmu masallah sansın daha yuksek ınsallah canm bu sıon olur donmuslarda sadece kardes ıcın kullanırsın dualarımz senınle sende bızlere dua et rabm hepımıze yardım etsın

Canım benim ki transfer den sonra oldu zaten li o da gebelik belirtisiymiş. Korkma bakımla atlatırsın. Biraz sıkıntılı bir süreç eğer doktorunuz bekleyelim derse itiraz etmeyin bence

Canım ben adanada feza bey. Aman cnm doktoru dinleyin şayey bekleyelim diyorsa bekleyin. Benim transfrrden sonra oldu cnm 5. Gün başladı
Yok canım sordum gerekirse iptal edelim dedim ama çok yumurta olduğu için ağrılar normal dedi dikkat et beslenmene dedi sadece. Dua et bebişlerim bana tutunsun canım senin duan kabul olur;)

canm cok korktum sımdı ben ya sendemı ankadadaydın? benmı yanlıs hatırlıyorm canm 13 taneden 4 tanesımı bugune geldıı ya senın gelmedıyse benm hıc gelmez benm toplanan sayı 10 tane senın ısleme alınan 13 tane miş benm de gıtmez sanır 5.gun ama ben cok pımpırıklıyım cnm sen belkı benden daha dırhanetlısn ama ben 3.gun emrıyosuna kesın kafayı takarım ıllakı 3.gun 5.gun rabbım verdıkten sonra verır ama benmde umudum kalmadı sımdı seın 13 tane ısleme alınmıs 5.gune gıtmemısler benım toplamda toplanan hepsı 10 tane ınsallah canm 3.gun emrıyon tutar hem 2 tane koyulmu masallah sansın daha yuksek ınsallah canm bu sıon olur donmuslarda sadece kardes ıcın kullanırsın dualarımz senınle sende bızlere dua et rabm hepımıze yardım etsın
Canım hiç panik yapma orası hiç belli olmaz 5 tane döllenip 5.güne giden de var nasip bu. Bir de 3.gün ama 10 hücreli dedi sanırım önemli olan kalitesi canım takılma başta ben de çok takılmıştım ama araştırdıkça rahatladım 2. Gün embriyosu 4 hücreli olup gebe kalan da çok yeterki Rabbim ol desin. Saol canım dua ediyorum hepimiz için. Ben ankada değilim canım izmitte doktorum ama transferi istanbulda yaptı

canım çok erken yapmışsın çıkmaması normal.. ben de 7.gün yapmıştım çıkmamıştın 12.gün kan testinde çıkmıştı.. sonra kendime kızdım neden üzüldüm diye.. üzülme test tarihini bekle..
9.gün perşembe yapicam testi kızımda günğ beklemiştim ama bunda bekleyemedim.

canım bugun senın 6.gunun degılmı yanlıs hatırlamıyorsam 8.gunden önce ıdrarda cıkmaz oda erken gebelık testınde cıkar a hemen erkenden yapıp hem kendını hem bızı uzme 8.gunu anda blkı cıkar canm 6.gunde ne kanda ne ıdrarda cıkar sen benden ıyı bılıyo olman lazım kesınlıkle ıdrara ınanma kanda bıle en erken 8.gunde cıkıyorken ıdrarda kesınlıkle cıkmaz

çok üzüldüm canm ama bak herseyde bı hayır var suan ılac baslamıssın bak onumuzdekı adette hıcbır engel kalmayacak ınanıyorm buna hem zaman nasıl cabuk gecıyor ben gecen ay tedavım ıptal oldugunda aglaamktan hal oldum ama bak bır dahakı ay basladm canm baslasan olumsuz sonuc alsan daha uzuluceksın oyle dsun ve suan ılaclar sayesınde onumuzdekı ay hıc sorunsuz baslayacaksın ve ilk ve son tedavın olucak ınsallah
inşallah cıkar perşembe günü ben belkı cıkar dedim ama hayırlısı artık.5.gün embiriyosu ya belkı cıkar dedim gerçi son adet tarıhım 18 nisan 18 mayıstan önce cıkmaz ki

KIZLAR ben 10tane dıyordum ya benm toplam 14 tane toplanmıs 11 i işlem görmş 9 u döllenmş maşallah inşallah sayı nasıl kızlar ilk gün göre ben hıc bılmıyorm umarım blasta gıder en az bır yada 2 tane az önce yazan bır arkdasm 21 tana toplandı 14ü ilk gun toplandı ama suan 3.gune 2 tane kaldı dıyınce kendımınkıne sevınemedım bıle AMA COK SUKUR BIN SUKUR

KIZLAR ben 10tane dıyordum ya benm toplam 14 tane toplanmıs 11 i işlem görmş 9 u döllenmş maşallah inşallah sayı nasıl kızlar ilk gün göre ben hıc bılmıyorm umarım blasta gıder en az bır yada 2 tane az önce yazan bır arkdasm 21 tana toplandı 14ü ilk gun toplandı ama suan 3.gune 2 tane kaldı dıyınce kendımınkıne sevınemedım bıle AMA COK SUKUR BIN SUKUR
hadi gözün aydın cnm bence en az 5 kadar 5. güne gelir inşallah :)

Gözün aydın canım.benim 7 senin 9 tane döllenmiş.inşallah sonrası da iyi devam eder.yarın netleşir biraz daha.hakkımızda hayırlısı.önemli olan sayısından çok kalitesi.hastanede bir arkadaşın 27 tane topladılar ve geriye 3 tne normal kalitede kaldı ve dondurdular. o yüzden sayıdan çok kalitesi önemli inşallah böyle devam eder.

Gözün aydın canım.benim 7 senin 9 tane döllenmiş.inşallah sonrası da iyi devam eder.yarın netleşir biraz daha.hakkımızda hayırlısı.önemli olan sayısından çok kalitesi.hastanede bir arkadaşın 27 tane topladılar ve geriye 3 tne normal kalitede kaldı ve dondurdular. o yüzden sayıdan çok kalitesi önemli inşallah böyle devam eder.
canm bende ondan korkuyorm mılletın 27 tane toplanıp 3 tane kalıyo ıste bızım 9 ılk gun e göre ıyımıdır kı ınsallah ıyıdır cnm ya

canm bende ondan korkuyorm mılletın 27 tane toplanıp 3 tane kalıyo ıste bızım 9 ılk gun e göre ıyımıdır kı ınsallah ıyıdır cnm ya

çok toplanması da sıkıntı yaratabiliyor.benim bahsettiğim arkadaşın transferi yapılamadı rahmi kötü olmuş dondurdular. ben bir kaç arkadaşla konuştum tüp bebek yaptıran gayet ideal sayın fazlasına gerek yok ki dediler. içini ferah tut en azından yarısı sona kadar gelir diye düşünüyorum ve umut ediyorum.

9 tane gayet iyi, hani içlerinden birazı fire verse donmuşun bile olur tatlım, maşallah:nazar:...az önce namazda senin içinde dua ettim, olacak inşallah hayırlısıyla...

Maşallah canım bak gayet güzel sonuçlar. Sen neden kendini başka tedavilerle kıyaslıyorsun ki burada hepimizin birbirinden farklı sorunları ve herşeyden önce farklı biyolojik yapıları var. Bak görürsün en az 5 tanesi 5.güne gelecek. He oldu ki gelmedi 1 tane olsun yeter biliyosun kiiiii burada her pozitifi görenin embriyosu 5. gün bile değil bunuda biii düşüüünnn benceeeee ;) Hemde şmdi kendine bir dur de ve rhatla transferden sonra poziitif düşüncelerle vucudunu rahatlatmalısın ki bebekler de gerilmesin :)

Back