• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

:) canımmm sen sakin ol Allahın izniyle birlikte geçiricez hamileliğimizi inşallah. ama biraz gevşe "Allahım sana bu transferinde gebelik nasip etsin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah amin :KK66: duamı da edeyim peşin peşin :KK70:
sağol bebeğim sen gun ıcındede ara ara et opuyorm senıde o karnındakınıde :))

Bizde ocaktan beri istiyoruz ama olmadı artık Mayıs Haziran Temmuz diyelim Rabbim tümm isteyenlere versin inş
canım ınsallah en kısa sürece allahım nasıp eder hatta tedavısız kendılıgınden olur az önce bır baska topıkte okudum bır arkdas 2 basrısız tup bebek denemesı sonrası kendılgıınden hamıle kalmıs

inşallah sana da versin rabbim amin :KK66:
Inş CNN 3 deneme Yaptım 3 de tutmadı şimdi 4. Transfer için ilaç kullanıyorum cok zor ve agır oldu bnm için 1. Tutmuştu ama dışı gelişti içi gelişmedi tutunamadı sonra 2. Ve 3. De hiç tutmadı

saricicek saricicek kuzum merkezden aramadılar mı durum ne merak ettim seni :KK17::KK17:
aramadılar annem aramadılar ben ya cok panıgım acaba hıcbırımı döllenmedı :KK61: keşke benı aramayın esımı arayın deseydım sımdı kayınvalıdemı aradım tabı tedavımı demedım ama dua istedım kuran okuyacak tum gun bana inşallah bundan sonrası allahıma kaldı oldesın olsun ınsallah :KK61:

aramadılar annem aramadılar ben ya cok panıgım acaba hıcbırımı döllenmedı :KK61: keşke benı aramayın esımı arayın deseydım sımdı kayınvalıdemı aradım tabı tedavımı demedım ama dua istedım kuran okuyacak tum gun bana inşallah bundan sonrası allahıma kaldı oldesın olsun ınsallah :KK61:
canım zaten yeni gelmişlerdir merkeze. öğleden sonra ararlar korkma

Estrofem kullanan varmı aranızda östrojen hormonuymuş sabah akşam aç içiçektim bu akşam unuttum içmeyi aynı doğum KONTOL hapına benziyo kutusu bu nedir bilen varmı ne işe yarar yorumlara baktım kanama yapıyormuş falan birde transfer olurm kanama yaparda ben iyice panik olurum
Ben tok içiyorum Niğde problemim olduğu için. Kanama yapmaz canım . Hepimiz kullanıyoruz . Bişey olmaz iç sen

B batmanbeginn Y yenibidunya kızlar bu arada hersey düzgün giderde transfere kalırsm transferımı feza bey yapıcak gökhan bey yurt dısına cıkıyormus yarın akşam :KK17: kızlar bugun arayacaklar cok korkuyorm keske benı aramasalar esımı arasalar ama benı arıyorlar ya boş cıktıysa hepsı 5.gune zaten gıdemez sankı bu arada esımın spermçok iyi cıktı spermlerde hıc sıkıntı yok olmazsa benm yumurtaların kalıtesızlıgınden olmaz:KK43:
Canim merak etme bişey olmaz beni diğer gün saat 2 de aradılar bekle panik yapma inşallah güzel haberler gelecek.. canikom sen bu kadar karamsar olma ya herseyin hayırlısı . Yumisler küserlerr sonra sana .bak hemen kalitesiz ilan ettin yumileri.

Arkadaslar bugun öğrendiğim bir duayı sizlerle paylasmak istedim allah razı olsun banada tusemim tusemim arkadasım söyledi ben okumaya basladım sizlerde baslayın RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA sebeb olandanda okuyanlardanda allah razı olsun hepınız okuyun arkadaslar hz zekeriyanın duası hepinize vesile olsun inşallah

Canim merak etme bişey olmaz beni diğer gün saat 2 de aradılar bekle panik yapma inşallah güzel haberler gelecek.. canikom sen bu kadar karamsar olma ya herseyin hayırlısı . Yumisler küserlerr sonra sana .bak hemen kalitesiz ilan ettin yumileri.
aynen canm haklısın küsmesin yavrularım bana kıyamam onlara bebeklerım benm sımdı yasam mucadelesı verıyorlar canlarım benm onların emrıyo halıne kurban olurum verene Allahıma bınlerce sukur bu duruma geldım bu durum bıle bana hayallerımın otesindeydı Allahıma bınlerce kez şükür hamd olsun

selam kızlar.bugün 9.30 da aradım dün 8 tanesi işleme girmişti.bugün aradım 7 tanesi döllenmiş iyi mi sizce? yarın tekrar aynı saatte arayın transfer gününü de duruma göre konuşuruz dediler.acaba 5.güne gidecek mi bilmiyorum. 3.gün trnsferi tutanalr var mı acaba ihtimal ne kadar?

selam kızlar.bugün 9.30 da aradım dün 8 tanesi işleme girmişti.bugün aradım 7 tanesi döllenmiş iyi mi sizce? yarın tekrar aynı saatte arayın transfer gününü de duruma göre konuşuruz dediler.acaba 5.güne gidecek mi bilmiyorum. 3.gün trnsferi tutanalr var mı acaba ihtimal ne kadar?
MAŞALLAH CANM tabıkıde ıyı guzel allahım 5.güne nasp etsın ınsallah aynı sorular benmde kafamda canm bende 5.gune gıtsınler ıstıyorm ınsallah gıder hepsı canm senınde BENIMDE

iyi bari canım içim rahat etti bana 2 tane kullan sabah ac aksam ac dedi östojen hormonuymus içindeki kagıtta kanama yapabılır yazınca gıcıklandım

evet canm banada progestan pitil gunde 3tane bır tane antbıyotık ısmı aklımda degıl 3 tane var ıcnd bıde o dedıgm lc ı verdıler

maşallah canm ınsallah soruz bı sekıldedevam eder buyuk ıhtımal bu haftcuma gunu catlatma iğneni verir

Canı toplamda kac yumrtan vrdı benimde henüz blli değil bugun arayacaklar cok korkuyom ck dua ediyorum canm transfern hayırlı olsn ınsallah gebelıkle sonlanır dualarımız senınle canm allaha emanetsın
Ben 3 tane kullanıyorum sabah öğlen akşam.cok şükğr bişey olmadı şurda az kaldı 7.günüm bugun:-)
kızlar opudan sonraki ilk gün bugun mu arayıp kaçı dolu kacı boş cıktıgını söyleyecekler ? kacının döllendıgını en zor süreçmiş iğne tedavisindeki sürece kurban olayım sabaha kadar uyuyamadım hoş gündüz uyudum gece sabaha kdar kabus gördüm hatta birinde birini öldürüyordum ya cok korkuyorm aradıklarında telefnu nasıl acarım bılmem keske ıyıyse benı kötuyse esımı arayın deseymısım ben bunu kaldıramam bu heyecanı :KK17:
onlar olumsu bişey olsa hemen ararlardı benim ilk tedavımde 15 tane tıplandı 14 dü bos cıktı hemen daha eve varmadan aradılar merak etme hersey yolunda.cok merak ediyorsan sen ara

kızlar progestan bana hap gibi olandna verdler normalde ağızdan alınıyormu ama hemşire sen vajinadan yapacaksın dedi.mercimek tanesi kdar bir şey dedi ama daha çok kuru fasülyeye benziyor:) vajinadan koyduktan sonra yatmak mı gerekiyor kızlar?

A

amin Canm ben cidden kötü oldum ya senin embriyolardan ne haber Canm devam ediyorlar dimi bugun kaçıncı gün 5.güne geldimi bebişler

merhaba canım, daha iyisindir inşallah, biraz geç kaldım ama hani tuzlu şeyler ye demiştim, mideni bastırsın tansiyonun düşmesin manasında. Embriyologların arama saati belli olmaz, endişe etme, rahat olmaya çalış, bak senin endişen ve stresin hiç birşeyin sonucunu değiştirmiyor, ilk tedavilerimde aynı sen gibiydim valla, ama korktukça korkularım başıma geldi. Sakin sakin bekle, herşey güzel olacak de lütfen..

Arkadaslar bugun öğrendiğim bir duayı sizlerle paylasmak istedim allah razı olsun banada tusemim tusemim arkadasım söyledi ben okumaya basladım sizlerde baslayın RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA sebeb olandanda okuyanlardanda allah razı olsun hepınız okuyun arkadaslar hz zekeriyanın duası hepinize vesile olsun inşallah
Dua grubumuz var bizim hergun birkisiye okunuyor. Anlami cok guzel .hala yeni kisi alirlar mi bilmiyrm girmek isteyen olursa bi bakayim

MAŞALLAH CANM tabıkıde ıyı guzel allahım 5.güne nasp etsın ınsallah aynı sorular benmde kafamda canm bende 5.gune gıtsınler ıstıyorm ınsallah gıder hepsı canm senınde BENIMDE
canım benim 3.gün tutmuştu 5.gün tutmadı. doktor da evet 5. gün daha yüksek olsılığı ama bünyeden bünyeye de değişi demişti.

Kızlar dün 6.günümdü evde test yaptım kocaman koyu renklı tek çizgi gördüm cok moralim bozuldu anlatamam.acaba yanlıs olabilir mi?

Back