• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende 50 kiloyla hamile kaldım boy 1.70 olunca aşırı zayıf duruyorum şimdi 6+2 deyiz yine 50 ile devam ediyorum iştahım da iyi dolabın önünden ayrılmıyorum birazcık alabilseydim kilo çok mutlu olurdum :KK49:

ben dolaba bakmadan geçiyorum yanından :KK12: iştah O bende

Ben hayatimda gobegim ciktigini hatirlamam ama 1 haftadir pantolonlarimin dugmesi kapanmiyor.karnimizin xcikmasi icin cok erken degil mi.
bu arada artik supurge ile esimi tanistirma zamani geldi.yarin bi guzel evi supurtmeyi dusunuyorum hehee..

Ben hayatimda gobegim ciktigini hatirlamam ama 1 haftadir pantolonlarimin dugmesi kapanmiyor.karnimizin xcikmasi icin cok erken degil mi.
bu arada artik supurge ile esimi tanistirma zamani geldi.yarin bi guzel evi supurtmeyi dusunuyorum hehee..

bende hatırlamam ama artık 3,5 aydan itibaren gösterir heralde kendini bebişler,
benim eşim yapıyor artık birşey de diyemiyor normalde de hep yardım ederdi ama artık şimdi bana sen yat diyor yapabildiğini yapıyor :KK60:

günaydın mayıs anneleri inşallah bende mayıs anne adayıyım 6 hafta 2 iki günlük:KK52: normal de bugün doktor randevum vardı kalp sesini duymak için ama hemşire arkadaşım erken olduğunu bir hafta sonra gitmemi istedi siz ne zaman duydunuz kalp sesini :KK51:

benim dün 6+3tü karından duyamadık doktor alttan duyarız dedi ama ben yaptırmadım. sadece görmekle yetındık kalp atışını. elındeyse ne zaman gıdeceğin haftaya gt bnce. ama alttan baktırabılıosan hemen gıt:)

bende hatırlamam ama artık 3,5 aydan itibaren gösterir heralde kendini bebişler,
benim eşim yapıyor artık birşey de diyemiyor normalde de hep yardım ederdi ama artık şimdi bana sen yat diyor yapabildiğini yapıyor :KK60:

Ben doktora gitmeden nazlaniyordum oda yardim ediyordu sagolsun ama sevgili doktor sen hasta degilsin sadece hamilesin dediginden beri pek bir rahat davraniyor. Doktorum dusmanim oldu amaa biz yinede cok seviyoruz doktor amcamizi

Oyle
37168951 .!.:
Ben progestan 100mg kullanıyordum. Şimdi doktorum 200 mg çıkardı. Bu biraz daha fazla yan etki yapıyor ama kanama mi kesti benim. Şükürler olsun... 3 ay bitse ... Kanama lar bitse ee. ... hep bu hamileliğimi tadini çıkara çıkara geçircen diyordum. Yine nasip olmadi.. Birde ben kötü şeyler yaşayınca allahın beni cezalandırdigini düşünüyorum. Düşünüyorum kimin kalbini kırdım acaba diye :KK43: normal de sakin bir insanım ama...
Oyle dusunme bazi sikintilar yasanicak hayatta herkesin imtihani farkli canim dua edelim sonu guzel gelsin baska bir stres yasamayalim

benim dün 6+3tü karından duyamadık doktor alttan duyarız dedi ama ben yaptırmadım. sadece görmekle yetındık kalp atışını. elındeyse ne zaman gıdeceğin haftaya gt bnce. ama alttan baktırabılıosan hemen gıt:)
yok canım işte bayramdan sonraya erteledik randevuyu:KK52:

Kızlar nolur dua edin bugün doktora gideceğiz bugunde görünmezse kürtaj diyecek
inşallah güzel haberlerle dönersin canım

Kizlar buraya yazinca rahatliyorum.. Biliyorum ki ben derdimi buraya yazinca herkes dua ediyor.. Ben de dua ediyorum herkese.. Kimse bizi bizden daha iyi anlamiyor.. Allah herkesin yardimcisi olsun..
canım demek ki keseden kanaman olmuyor bu da iyi birşey. geç görüyorum hep mesajları bulantıdan bakamıyorum çoğu zaman. görünce dua mı eksik etmiyorum hatta o kadar çok kaygılanıyorum ki. inşallah hepimiz bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

Kızlar emekler gibi durmak zarar verir mi acaba, yerleri silerken felan
neden kendini zorluyorsun ki bu kadar anlamadım ilk üç ay bebek için bu kadar yorulmak zararlı belki birşey olacağından değil ama mesela viledalar var onunla silsen.

Back