• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşim dualarım seninle. Inşallah bebeği ne bir şey olmaz. Kanaması olupta hamileliği sağlıklı olan bir sürü insan var. Allahim bizi böyle

Ama inanmaliyiz bebeklerimize. Onlar bizimle kalacak. :) çok sevindim canım ya gerçekten. Allahim ol derse olur sen merak etme tamam mı? Sana ve hamileliğin de sorun yaşayan tüm anne adaylarina dua ediyorum her defasında. Rabbim evlat acisi yaşatmasın. ..
Canim ya cok sukur kotu birsey yokmus dinlen bolca bide kanama icin ne kulkaniyorsun progestan igne bana cok etkili geldi

Canim ya cok sukur kotu birsey yokmus dinlen bolca bide kanama icin ne kulkaniyorsun progestan igne bana cok etkili geldi
Ben progestan 100mg kullanıyordum. Şimdi doktorum 200 mg çıkardı. Bu biraz daha fazla yan etki yapıyor ama kanama mi kesti benim. Şükürler olsun... 3 ay bitse ... Kanama lar bitse ee. ... hep bu hamileliğimi tadini çıkara çıkara geçircen diyordum. Yine nasip olmadi.. Birde ben kötü şeyler yaşayınca allahın beni cezalandırdigini düşünüyorum. Düşünüyorum kimin kalbini kırdım acaba diye :( normal de sakin bir insanım ama...

Ben progestan 100mg kullanıyordum. Şimdi doktorum 200 mg çıkardı. Bu biraz daha fazla yan etki yapıyor ama kanama mi kesti benim. Şükürler olsun... 3 ay bitse ... Kanama lar bitse ee. ... hep bu hamileliğimi tadini çıkara çıkara geçircen diyordum. Yine nasip olmadi.. Birde ben kötü şeyler yaşayınca allahın beni cezalandırdigini düşünüyorum. Düşünüyorum kimin kalbini kırdım acaba diye :KK43: normal de sakin bir insanım ama...

Canim ceza deme sakın, Rabbimin imtihanı bu, sevdiğini sınar Allah, sabret, şükret, tamam mı?

günaydın nikitam:KK43:belim karnım ağrıyo sanki regl olucam normalde bugündü adet günüm..dün çok halsiz kaldım midem hiç iyi değildi
aklina kötü bisey getirme hemen , eger hamile isen rahmin büyür dogal olarak, ve bu bazi kadinlarda iyice hissedilir, karin agrisi gibi, sanki adetin olacakmis gibi...sen hemen moralini bozma, üzme kendini. Bekle ....hatta kanama olursa dahi, hemen düsük anlamina gelmez, benim en yakin arkadasiminda olmustu kanamasi, masallah oglu tosun gibi simdi. ;)

umarım olmaz ya zaten zayıfım o zaman çökerim galiba :110:

canım bende zayıfım 45 kiloyla hamileliğimi öğrendim 5 haftalıktık o zaman hiç bişey yiyemiyorum doğru dürüst bulantıdan bugün 6+6 olduk tartıldığımda 45,700 gösterdi doktor bile dedi kilo verme normal bu zamanlarda ama ben çok şaşırdım hiç yemediğim halde vermemişim kusmuyorum diye heralde şimdi bulantı için hap verdi belki o iyi gelirde yemeğe başlarız artık

bende de var aynı sorun gün içinde de devam eden ara ara yoklayan bugün doktorum Premesis diye bulantı kusma ilacı verdi folic ler gibi vitamin oranı da fazlaymış aç karnına olduğu için daaha başlayamadım akşama başlayacağım bakalım

benim doktorum normal diyo başka bişey demiyo hiç bişey de vermedi. Allah yardımcımız olsun.

aklina kötü bisey getirme hemen , eger hamile isen rahmin büyür dogal olarak, ve bu bazi kadinlarda iyice hissedilir, karin agrisi gibi, sanki adetin olacakmis gibi...sen hemen moralini bozma, üzme kendini. Bekle ....hatta kanama olursa dahi, hemen düsük anlamina gelmez, benim en yakin arkadasiminda olmustu kanamasi, masallah oglu tosun gibi simdi. :KK66:
doğru söylüyosun nikitam ben biraz fazla panik yapıyorum daha önce yaşadıklarımdan dolayı..:110:

Kızlar ya kabızlık problemi yaşayan varmı ne gibi çözüm önerirsiniz
ben hamile kalmadan önce de yaşıyordum sabah aç karına iki kuru kayısı yiyorum bir bardak ılık su içiyorum üzerine gün içinde de bol bol ılık su içiyorum acı kesinlikle yemiyorum şu an bir sıkıntım yok şükür ama suyu sık sık iç o gerçekten çok yararlı

canım bende zayıfım 45 kiloyla hamileliğimi öğrendim 5 haftalıktık o zaman hiç bişey yiyemiyorum doğru dürüst bulantıdan bugün 6+6 olduk tartıldığımda 45,700 gösterdi doktor bile dedi kilo verme normal bu zamanlarda ama ben çok şaşırdım hiç yemediğim halde vermemişim kusmuyorum diye heralde şimdi bulantı için hap verdi belki o iyi gelirde yemeğe başlarız artık
bende 50 kiloyla hamile kaldım boy 1.70 olunca aşırı zayıf duruyorum şimdi 6+2 deyiz yine 50 ile devam ediyorum iştahım da iyi dolabın önünden ayrılmıyorum birazcık alabilseydim kilo çok mutlu olurdum :KK49:

Back