• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizim doktorumuz bayramı güzel geçirelim diye bugüne çağırdı ve büyük bir bayram geçireceğiz içimde kuşlar uçuyor şuan anlatamam çok mutluyum. Ultrason resmini öpüyorum konuşuyorum :confused: şimdiden koptum ben
canım ben 3 güm önce gittim görünmedi bu yüzden garanti olsun diye bayram sonu dedik inşallahh benimiçimdede kuşlar uçacak :D

geç olsun temiz olsun inşallah bayramdan sonra ikinci bayram yapıcaz bizde :D
Ama o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam bir de bende bulantı falan hiç bir şey yok sadece kasık ağrısı var o kadar bi de sabah uyanınca hafif mide bulantısı :KK51:çok mu rahatım ne :confused:

Ama o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam bir de bende bulantı falan hiç bir şey yok sadece kasık ağrısı var o kadar bi de sabah uyanınca hafif mide bulantısı :KK51:çok mu rahatım ne :confused:
bu sabaha kadar bende öyleydim canım ama bu sabah bütün düzenim altüst oldu hemen bişey deme bence :D

Kizlar nasilsiniz bugun hos okudum mesajlari Allaha sukur herkes iyi gozukuyor :) bu catlaklarin olusmamasi icin neler yapmayi dusunuyorsunuz simdiden onlem almak lazimmis

Gözünaydin canım ben de dun duymustum nasil harika bir duygu değilmi ? Rabbim tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu... Allahım hayırlısıyla devamını getirsin inşallah. ..

anlatamam o minicik kalbinin sesi de varmış yaa yerim onu ben.Amin harika bir ses inanamıyor insan o kalp atışının içindeki o minicik dünyadan geldiğine:KK68:

kızlarrr midem çok bulanıyo benim yaaa var mı tavsiyesi olan

bende de var aynı sorun gün içinde de devam eden ara ara yoklayan bugün doktorum Premesis diye bulantı kusma ilacı verdi folic ler gibi vitamin oranı da fazlaymış aç karnına olduğu için daaha başlayamadım akşama başlayacağım bakalım

canım ben 3 güm önce gittim görünmedi bu yüzden garanti olsun diye bayram sonu dedik inşallahh benimiçimdede kuşlar uçacak :D

biz geçen hafta pazartesi gittiğimizde keseyi görmüştük 1,5 hafta geçiyordu üstünden 6+6 olmuşuz bugün rahatça bebeği de duyduk, kalbinin sesini de duyduk inşallah sende bayramdan sonra bir bayram daha yapacaksın canım hayırlısıyla

Hımmm susayım en iyisi :KK17:

bence de bünyeye göre değişiyor erken başlayan da var geç te nazar demesin de bazısında bulantı hiç olmuyormuş bile

Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..:KK43: birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum..:KK43: ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Arkadaşim dualarım seninle. Inşallah bebeği ne bir şey olmaz. Kanaması olupta hamileliği sağlıklı olan bir sürü insan var. Allahim bizi böyle
Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
Ama inanmaliyiz bebeklerimize. Onlar bizimle kalacak. :) çok sevindim canım ya gerçekten. Allahim ol derse olur sen merak etme tamam mı? Sana ve hamileliğin de sorun yaşayan tüm anne adaylarina dua ediyorum her defasında. Rabbim evlat acisi yaşatmasın. ..

anlatamam o minicik kalbinin sesi de varmış yaa yerim onu ben.Amin harika bir ses inanamıyor insan o kalp atışının içindeki o minicik dünyadan geldiğine:KK68:

bende de var aynı sorun gün içinde de devam eden ara ara yoklayan bugün doktorum Premesis diye bulantı kusma ilacı verdi folic ler gibi vitamin oranı da fazlaymış aç karnına olduğu için daaha başlayamadım akşama başlayacağım bakalım

biz geçen hafta pazartesi gittiğimizde keseyi görmüştük 1,5 hafta geçiyordu üstünden 6+6 olmuşuz bugün rahatça bebeği de duyduk, kalbinin sesini de duyduk inşallah sende bayramdan sonra bir bayram daha yapacaksın canım hayırlısıyla

bence de bünyeye göre değişiyor erken başlayan da var geç te nazar demesin de bazısında bulantı hiç olmuyormuş bile
umarım olmaz ya zaten zayıfım o zaman çökerim galiba :110:

Tek tek alinti yapamiyorum kizlar allah hepinizden razi olsun.. Hepinize dua ediyorum.. Allah kimseye yasatmasin kotu seyler.. Doktor hic onemsemedi.. Cok kanadi dedim bisey olmaz dedi.. Aspirini birak kanaman bitene kadar dedi.. Hic umudum yoktu.. Sadece dua ettim.. Siz de dua edin hep.. Doktor cok rahatlatti beni saolsun. Daha bakmadan dedi bisey olmaz diye..

Canım çok sevindim. . Çok dikkat et kendine. Peki kanamanın sebebini söyledi mi

gullsee .!.:
kızlar yorum yapın lütfn hiç bişey yolunda gitmiyor zaten. kanama lekelenme bozuk kese kürtaj derken bugün de bhcg 80000 çıktı. 6+1 im. dr a yarın sorucaz ama çok yükselmiş birden. sizlerin kaç ölçtüren yok mu? mol gebelik olabilir galiba. daha önce de yaşamıştım. normal dğil dimi değer?
Mol gebelikte gorunum uzum taneleri gibi degilmi canim yasadinsa daha iyi bilirsin..bendede oldu lekelenme kesede duzensizlik vardi igne verdi toparlaniyor sukur. Kesenin ici nde embriyo varmi canim

Back