• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet fazla canım 80.000 se eğer yani biz emin olamayız tabi doktor bilir sen yine de umudunu kaybetme internette bişey bulamadın mı
ben umudumu kaybettim artık yoruldum çünkü. herşey var zaten kese bozuk kanama var değer çok yüksek. kesin mol gebelik. eğer öyleyse 1 yıl korunmak zorundayım zaten. allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. ben çok çok çok üzgünüm...

ben umudumu kaybettim artık yoruldum çünkü. herşey var zaten kese bozuk kanama var değer çok yüksek. kesin mol gebelik. eğer öyleyse 1 yıl korunmak zorundayım zaten. allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. ben çok çok çok üzgünüm...
Bunların hepsini tek doktordanmı öğrendin yoksa farklı doktorlar gördü mü

Hayır ümidini yitirme ne olursun. Bak ben de kötü durumdayım ama umidimi asla yitirmiyorum. Araştırmadim mol gebelik nasıl oluyor bilmiyorum. Kanama ve kesenin bozukluğuna takılma. Doktorun ne dedi değerine.

Bunların hepsini tek doktordanmı öğrendin yoksa farklı doktorlar gördü mü
daha önceki dr kese bozuk kanama var acil kürtaj dedi. sonraki dr kanama önemli değil kese bozuk onu beğenmedim amma haftaya tekrar bakalım belki düzelir dedi ama değer çok yüksek çıktı işte bugün. yarın dr a sorucaz normal mi diye ama hiç sanmıyorum.

Hayır ümidini yitirme ne olursun. Bak ben de kötü durumdayım ama umidimi asla yitirmiyorum. Araştırmadim mol gebelik nasıl oluyor bilmiyorum. Kanama ve kesenin bozukluğuna takılma. Doktorun ne dedi değerine.
değeri yarın soruccaz bakalım ama çok yüksek. mol gebelik daha önce de yaşadım yine tekrarladı işte. üzüm tanesi gibi şeyler oluyo rahimde ve hamilelik ilerldikçe çoğalıyor. kürtajla temizleniyo. bhcg kürtajdan sonra 1 yıl takip ediliyor ve düşmesi bekleniyo. düşmezse kemoterapiye kadar gidiyo çünkü mol gebelik kanserin en iyi türüymüş. bakalım hayırlısı. Allahtan gelene yapcak bişey yok...

kızlar yorum yapın lütfn hiç bişey yolunda gitmiyor zaten. kanama lekelenme bozuk kese kürtaj derken bugün de bhcg 80000 çıktı. 6+1 im. dr a yarın sorucaz ama çok yükselmiş birden. sizlerin kaç ölçtüren yok mu? mol gebelik olabilir galiba. daha önce de yaşamıştım. normal dğil dimi değer?
benim
80 bin maalesef. iki gün önce 12 bindi.
Allah büyüktür canımm umudunu kaybetme belki başka bişeyden artmıştır

daha önceki dr kese bozuk kanama var acil kürtaj dedi. sonraki dr kanama önemli değil kese bozuk onu beğenmedim amma haftaya tekrar bakalım belki düzelir dedi ama değer çok yüksek çıktı işte bugün. yarın dr a sorucaz normal mi diye ama hiç sanmıyorum.
Şimdi araştırdım mol gebeligini. Üzüm gibi parçalar dusuyormus kanama ile birlikte. Ve normal gebeliklerden çok daha şiddetli bulantı ve kusma oluyormuş. Bir de Tüylenme fazlalisiyormus. Hcg değeri 100.000 e cikmadan teşhis konulmuyirmus. Bir de ultrason da hemen gorulebiliyormus ve rahim daha çok büyüyorMuş. Yani doktorlar kesin teşhis koyabilirdi eğer mol gebelik olsaydı ultrasona bakınca. Ben mol gebeligi olduğunu düşünmüyorum. Belki ikizdir...

Canım mol gebeliksede lütfen üzülme arkadaşım mol gebelik sonrası 2 ay sonra hamile kaldı yarında sağlıkla inşallah bebeğini kucağına alacak.. Yavrunun nefesini alacağı gün var onu bekliyorsun rahat ol Allah gönlüne göre versin..

değeri yarın soruccaz bakalım ama çok yüksek. mol gebelik daha önce de yaşadım yine tekrarladı işte. üzüm tanesi gibi şeyler oluyo rahimde ve hamilelik ilerldikçe çoğalıyor. kürtajla temizleniyo. bhcg kürtajdan sonra 1 yıl takip ediliyor ve düşmesi bekleniyo. düşmezse kemoterapiye kadar gidiyo çünkü mol gebelik kanserin en iyi türüymüş. bakalım hayırlısı. Allahtan gelene yapcak bişey yok...
Illa ki Yaradan ne yazdiysa hepimiz onu yaşıyoruz. Ama sen bu kadar çabuk kabullenme sen daha önce de gecirmissin biliyorsundur. Ama yine de.içini ferah tut. Allahim bizim için hayırlısı ne ise onu ver yarabbim. ..

Anladım canım bu seferde mol gebelikse araştırılır neden tekrarladı diye ama arkadaşımım dediği gibi ikiz olabilirmi acaba. Gerçi ozaman keseden anlaşılırdı sanırım. Önceki mol gebeliğin ne zamandı

Kızlar iyi ki varsınız ya
Ne annem ne babam ne eş dost siz kadar rahatlatmıyor beni
Yakınımdan kimsenin sorunlarıyla bukadar yekından ilgilenmiyorum. Mesela hukukcu ya dua ediyorum. Civcivx işyerinde anlayşlı çalşnlarla karşılaşsın istiyorum.
Edatuccar stresini atsın rahatlasin istiyorum.
Gulsee hayırlı haberlerle karşılaşsın istiyorum.

Şimdi ismini hatırlamadığım arkadaşlar içün iyi şeyler istiyorum. Kalp sesini duyamayanlar duysun istiyorum.
Kötü doktorlar istifa etsin istiyorum.
Midesi bulananlar çubuk yesin istiyorum.
Elevit kullananlara samimi olaral üzülüyorum.
Ne zamandır böyle yakınlık hissetmemiştim eş dostla. Bebişlerimiz bizi yakınlaştırıyor. Allah hepimizi ve bebişlerimizi iyi etsin. Mayısa kadar yoldaş olalım inş birbirimize :)

Kızlar iyi ki varsınız ya
Ne annem ne babam ne eş dost siz kadar rahatlatmıyor beni
Yakınımdan kimsenin sorunlarıyla bukadar yekından ilgilenmiyorum. Mesela hukukcu ya dua ediyorum. Civcivx işyerinde anlayşlı çalşnlarla karşılaşsın istiyorum.
Edatuccar stresini atsın rahatlasin istiyorum.
Gulsee hayırlı haberlerle karşılaşsın istiyorum.

Şimdi ismini hatırlamadığım arkadaşlar içün iyi şeyler istiyorum. Kalp sesini duyamayanlar duysun istiyorum.
Kötü doktorlar istifa etsin istiyorum.
Midesi bulananlar çubuk yesin istiyorum.
Elevit kullananlara samimi olaral üzülüyorum.
Ne zamandır böyle yakınlık hissetmemiştim eş dostla. Bebişlerimiz bizi yakınlaştırıyor. Allah hepimizi ve bebişlerimizi iyi etsin. Mayısa kadar yoldaş olalım inş birbirimize :)
Vallahi canım benim. Duygularıma tercüman olmuşsun. Ne zamandır ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Kimseyle konusamadigini burada konuşuyorsun. Birbirini tanımadan samimiyetle cevaplar veriliyor. Arkadan kuyu kazan da yok. Ben bayılıyorum burada dertlesmeye. Hatta öyle oldu ki kimseyle dertlesmiyorum. Artık soruyor millet noldu ne gidiyo ağız arıyorlar :) o kadar iyi geliyor ki hu site bana. Psikoloğa gitsem bu kadar rahatlama yani o derece... :)

Vallahi canım benim. Duygularıma tercüman olmuşsun. Ne zamandır ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Kimseyle konusamadigini burada konuşuyorsun. Birbirini tanımadan samimiyetle cevaplar veriliyor. Arkadan kuyu kazan da yok. Ben bayılıyorum burada dertlesmeye. Hatta öyle oldu ki kimseyle dertlesmiyorum. Artık soruyor millet noldu ne gidiyo ağız arıyorlar :) o kadar iyi geliyor ki hu site bana. Psikoloğa gitsem bu kadar rahatlama yani o derece... :)
Buna bende katiliyorum arkadasim her derdini skintini rahatlikla anlata biliyosun indanin icinde bi guven huzur duygusu oluyo iyi ki varsiniz kisceler :-) :-D

Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..:( birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum..:( ne yapcam ben simdi.. Dua edin..

Merhaba arkadaşlar. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Bende inşaallah 2015 mayıs anne adayıyım. Geçen sene 6. haftalarında 2 tane bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. Şimdi iğne kullanıyorum hergün. SAT göre 6+6 dayım. 3 gün önce dr a gittim. Doktor ultrasonda uzuuun uzuuun baktı. Yakınlaştırdı. Kesen güzel gelişmış. Yolk kesende var. Bebeği göremedim. Yalnîz şu köşede hafif bi kıpırtı var. Bekleyelum dedi. Sizce yine aynı şeyi mi yaşıycam? Tekrar doktora gitmekten ödüm kopuyor. Fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Iş yerinde dolu kasa kaldırdım. Usta boşta kalıyorum diye bağırmasin diye kaldırdım. Çok kötü bağırıyor rencide olmak istemedim. Keşke kaldırmasaydim da bağırsaydi. Zaten 15 dk sonra sıcak bir şey geldi normal akinti olmadığının farkındaydim. Hemen kostüm wc ye hemen apar topar ağlaya ağlaya gittik. Eşim de üzerime geliyor. Sen yapıyorsun senin yüzü den oluyor diye. O zaman çalışma işi bırak diyecek bana. Ise gidince mecbur kalıyorsun yapmaya. Vallahi çıkarsınlar diye dua ediyorum. Oğlum beni ödevler dışında yormuyor şükürler olsun... bilmiyor ama yavrum hissediyor sanki. Anne sen yorulma deyip duruyor...
bence dikkat etmeye değer en kötü ihtimalle yine hamiş olursun ama kürtajla düşükle vücut yıpranıyo kendini düşün ve bebişle birbirinize sımsıkı sarılın bi kere başarmışsınız ne kadar güçlü olduğunu göstermişsin moralini bozma ama dikkat et ya kimse senin kadar üzülmeyecek o yüzden kimseyi ne düşündüğünü umursama ustanın lafını unutursun ama bu yaralar unutulmuyo biraz acı konuştum ama bazen gerçekler bizi daha iyi toparlar...

benim doktor sorunum var arkadaşlar zeytinburnu avrasya hastanesinde burcan hanıma gittim ilk muayneye ama çok hoşlanmadım o hasta ben doktordum sanki bide bana ismimle veya canım cicim diyerek değil kızım diye hitap ediyo hoşlanmadım zeytinburnuna yakın gidip memnun kaldığınız doktor varsa önerebilirmisiniz

Merhaba,
Bende zeytinburnunda oturuyorum. Şimdilik bağcılar da bulunan Medipol hastanesine gidiyorum. Yarın eşimle beraber Hizmet Hastanesini, medicalpark hastanesini falan araştırıcaz. Medipol yeni bir hastane fiyatlar da uygun ama malesef kendime düzgün bir doktor bulamadım sizin gibi. yarın ki araştırmalarımdan sonra yine yazarım. Hizmet hastanesinde nadide hanımı çok met ediyorlar ona kontrole gitmek istiyorum.

Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..:KK43: birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum..:KK43: ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
canm umarım kötü bişey değildir çok üzüldüm doktoruna git hemen umarım düşük değildir dua edecem sana bol bol :KK43:

Back