• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlarr evde bebeğinizin kalp atışlarını istediğiniz her an duymak ister misiniz?:KK48:
aklıma geldi evde bebeğin kalp atışlarını duyabilmemiz mümkün mü acaba diye araştırırken buldum.:KK58:Kullanan var mı aramızda arkidişler :KK45:
cihazın adı Angelsounds Hamileliğin 8 – 12 haftasından itibaren seslerin duyulmasına yardımcıymış.
:KK49:
Eki Görüntüle 1259603
Kız bu tam benlikmis hahahahahahaha :D

Baktım fiyatına 80 tl civarı. İkinci el 50 tl ye de var.
Gördüm kızlar çokta pahalı,bişey diilmiş :) ama bu haftalarda duyulması zor gibi bu aletle,kullanan biri 18. Haftada çok derinden duyuyorum demiş :) bssit ultrason cihazlarına baktımda onlar baya pahalı en iyisi yine doktora gitmeyi beklemek :)

O kadar midem bulandı ki doktorlardan. Artık çekiniyorum gitmeye. Sabahtan beri ruh halim çöktü. Sınır ve üzüntüden aglamaktan içim şişti. Bir de benim de her bebek gibi değerli. Ve bunun için doktorlarin çaba sarfeymemesi beni deli ediyor. Başka bir doktora daha danisicam tabi ki ama bulamiyorum adam gibi doktor. Rapor yazmiuorlar. Ve benim ayakta çalışamaz raporu da bizim elimizde değil işyerinin insiyatifinde demek ne oluyor ya... en sonunda devlete gidicem vallahi... en azından para gutmuyorlar. ..

Canım inşallah güzel haberler alırsın. Elbette ki bebeğin çok kıymetli. Ne kadar ferah olmaya çalışırsan o kadar güzel olur. Allah yardımcın olur. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormus :KK43: cok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu :KK43: bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....

Canım en güzel dileklerimle dua ediyorum sizin için. İnşallah bayramda sonra güzel haberler alırsın. Rabbim yardımcın olsun.

ebebekte 79,90 a en düşük fiyat. Ama çok hoşuma gitti.:KK33:
Eşim sen bu gidişle ultrason da istersin işte o zaman yandım diyo garibim
istesem hemen alacak sanki :KK48: daha Angelsoundsa bile ikna edemedim:mad:
çok güzel bişey,18.haftaya kadar ikna edersin belki :KK48: o haftalardan sonra duyuluyomuş bu cihazla :60:

benim doktor sorunum var arkadaşlar zeytinburnu avrasya hastanesinde burcan hanıma gittim ilk muayneye ama çok hoşlanmadım o hasta ben doktordum sanki bide bana ismimle veya canım cicim diyerek değil kızım diye hitap ediyo hoşlanmadım zeytinburnuna yakın gidip memnun kaldığınız doktor varsa önerebilirmisiniz

çok güzel bişey,18.haftaya kadar ikna edersin belki :KK48: o haftalardan sonra duyuluyomuş bu cihazla :KK60:

banane ben 8. haftada istiyorummm :KK23:
hem belki o duyamayan kadının kulaklarında sorun var ya da karnı çok kalın ayoll:-)
almaz ki bu inat adam duymak istediğinde doktora gideriz diyo:63::KK11:
hele bir duysaydım minik kalbin sesini varsın almayı versin:KK51:

O kadar midem bulandı ki doktorlardan. Artık çekiniyorum gitmeye. Sabahtan beri ruh halim çöktü. Sınır ve üzüntüden aglamaktan içim şişti. Bir de benim de her bebek gibi değerli. Ve bunun için doktorlarin çaba sarfeymemesi beni deli ediyor. Başka bir doktora daha danisicam tabi ki ama bulamiyorum adam gibi doktor. Rapor yazmiuorlar. Ve benim ayakta çalışamaz raporu da bizim elimizde değil işyerinin insiyatifinde demek ne oluyor ya... en sonunda devlete gidicem vallahi... en azından para gutmuyorlar. ..
Canım araştırma hastanelerinde sadece gebelik bölümleri oluyor. Ayrıca kanamam var çalışamam dediğinde nasıl yazmaz rapor ona ne ki. Hayret ediyorum şu doktorlara
Allah yardımcın olsun doktorla sınanmak zor ama böyle böyle içüne sineni bulucaksındır herşey bebiş için diye düşün canım.

Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormus :KK43: cok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu :KK43: bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....
Allah yardımcın olsun en ufak stres etkiliyor burda çok okuduk 8. Haftaya kadar cansız dediklerini. Rabbim en güzelini bilir sana da bebişine de onu yaşatsın inşallah. Sen yine de dikkat et en azından kestirip atmmaış bekleyelim demiş bu da güzel bişey

geçmiş olsun canım,önemli bişey yoktur inşaallah,rapor nası vermezlerki anlamadım,özeldemi vermiyolar yoksa senin yatıp dinlenmen lazım halbuki
Sürekli kanamalarım oluyor canım. Tam geçti diyorum daha da fazlalaşıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. .. özele bir sürü para yatiriyorum rapora gelince vermiyorlar. sanki yalan söylüyorum kanama alanı da var diyorlar hey allahim dayanamıyorum. Bu ezan vaktinde yüce allahim bana ve bebeğime sağlık versin artık. Benim gibi durumda olanlara da sağlık versin yüce rabbim ....

Oğlum 7 yaşında. .. Bugün işte kasa kaldırdım ve kanamam oldu :KK43: doktorum kanamalı halinle 2 saate yakın bekletin sonra ameliyata girdi sağolsun. Bi de başka doktora gittik. Kese de kanama alanınin devam ettiğini progestan i 200 e arttırdı. Bu da düşerse düşecek rapor yazmam dedi.... eşim bile kabullendi düşerse diye konuşup duruyor beni sinir ediyor. :KK43:
ne kasası kaldırdın dikkat et ama kendine yaaa çocuk da 7 yaşında seni çok zorlamaz inş. lütfen dikkat et yaaa

yok canim ne erkeği gönlümden kız bebek geçiyor ama nedense beni gören bebek erkek diyo. Vücudumda belirtilerde yok niye herkes erkek diyo anlamış degilim

ay ne güzel yaa Hehe çok hoşuma gider böyle babalar :)
sorma hiç çekilmiyoooo ki kim kime naz yapıcak şaşırdık... dalga geçiyom artık doğum sancısı da çeker misin acaba diye

Kızlarr evde bebeğinizin kalp atışlarını istediğiniz her an duymak ister misiniz?:KK48:
aklıma geldi evde bebeğin kalp atışlarını duyabilmemiz mümkün mü acaba diye araştırırken buldum.:KK58:Kullanan var mı aramızda arkidişler :KK45:
cihazın adı Angelsounds Hamileliğin 8 – 12 haftasından itibaren seslerin duyulmasına yardımcıymış.
:KK49:
Eki Görüntüle 1259603
yaa ben evde ultrason istiyom yaaa o yok muymuş

Merhaba canım bu nasıl bir hamile annr katliamıdır ya. O nasıl bir yorum. Benim hiç teorik bilgim yok ama kanaması olması demek salak gerizrkalı mı demek. Çok yanlış çok talihsiz olmuş çok üzüldüm senin için. Bence doktorunu değiltir canım tabir olarak bile çok çirkin. Ayrıca birçok yerde okudum her şekilde kanama lekelenme düşük riski olarak kabul edilir ve progestan verilir. Sakın üzülme ve başka doktora görün derim[/QUOTE
Aynen canm benm büyük bi şanssızlıktı doktorm. Yarn tekrar diğrr dra randevum var. Ongünden sonra bir daha hç lekelenme olmadı. İnşallah yolndadr hersey. Bu arada allahım saglıkla kucagına versn bebişinii :-)

Sacmalamis resmen nedemek duserse dussun benimde lekelenmem oldu progestan verdi dr. Buna ragmen duserse sagliksiz gebelikler dogasi geregi duser uzulme dedi.sakin ol ilacini kullan ve istirahat et canim
Yni gittiğim dr da aynısını söyledi. Bazı drlar cok vicdansız gercekten. Ayrıca o lekelenmem bidaha olmadı. Umarm olmzda. Rahatladım bi nebze canım benm teşekkür edermm :-)

ne kasası kaldırdın dikkat et ama kendine yaaa çocuk da 7 yaşında seni çok zorlamaz inş. lütfen dikkat et yaaa
Iş yerinde dolu kasa kaldırdım. Usta boşta kalıyorum diye bağırmasin diye kaldırdım. Çok kötü bağırıyor rencide olmak istemedim. Keşke kaldırmasaydim da bağırsaydi. Zaten 15 dk sonra sıcak bir şey geldi normal akinti olmadığının farkındaydim. Hemen kostüm wc ye hemen apar topar ağlaya ağlaya gittik. Eşim de üzerime geliyor. Sen yapıyorsun senin yüzü den oluyor diye. O zaman çalışma işi bırak diyecek bana. Ise gidince mecbur kalıyorsun yapmaya. Vallahi çıkarsınlar diye dua ediyorum. Oğlum beni ödevler dışında yormuyor şükürler olsun... bilmiyor ama yavrum hissediyor sanki. Anne sen yorulma deyip duruyor...

Back