• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..:KK43: birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum..:KK43: ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
kötü düşünme canım. inş. bir şey yoktur. doktora gidip gel bakalım hayırlısıyla.. haber ver bize

benim için yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. umarım dedikleriniz gibi güzel şeyler duyarım bugün dr dan.9 buçuk gibi gidicem inşallah. hakkımızda hayırlısı... Allah sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun.

canm umarım kötü bişey değildir çok üzüldüm doktoruna git hemen umarım düşük değildir dua edecem sana bol bol :KK43:
Allah korusun inşallah bişey yotur benim bi arkadaşım 9 ay kanamalı yatmış dr. üç pet doldırmadan gelme demiş bende hemen korkuyorum ama hayırlısı olsun üzme canını

H hukukcu_ guzel haberlerle gel insallah canim. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Dualarimiz seninle..

doktor randevusu olan tum anneleri guzel haberlerle bekliyoruz. Hep birlikte keyiflo bayramlar yasariz guzel haberlerle insallah..

Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..:KK43: birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum..:KK43: ne yapcam ben simdi.. Dua edin..
Canım ıns ıyı haberlerle geleceksın .sakin olmaya calıs.BOL BOL DUA et KENDINE VE BIZDE SANA DUA EDELİM....

Canim hemen kendini birakma allah korusun

Canım inş güzel haberlerle gelirsin uzme kendini
Merhaba arkadaşlar. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Bende inşaallah 2015 mayıs anne adayıyım. Geçen sene 6. haftalarında 2 tane bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. Şimdi iğne kullanıyorum hergün. SAT göre 6+6 dayım. 3 gün önce dr a gittim. Doktor ultrasonda uzuuun uzuuun baktı. Yakınlaştırdı. Kesen güzel gelişmış. Yolk kesende var. Bebeği göremedim. Yalnîz şu köşede hafif bi kıpırtı var. Bekleyelum dedi. Sizce yine aynı şeyi mi yaşıycam? Tekrar doktora gitmekten ödüm kopuyor. Fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Canım bende 2 düşük ten sonra igne ile kızımı kucağıma aldım şimdi yine hamileyim ve iğne oluyorum
yarın benim randevum merakla bekliyorum

Gullsee ve huhukcu dua ediyorum sizin icin ve atladigim diger sikintida olan arkadaslarim icin Allah im bu bayram afifesinde hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah.

Canım çok dua ettim sana ama bişey olmadığına inanıyorum ben üzülme hayırlı haberlerini bekliyorum....

Merhaba,
Bende zeytinburnunda oturuyorum. Şimdilik bağcılar da bulunan Medipol hastanesine gidiyorum. Yarın eşimle beraber Hizmet Hastanesini, medicalpark hastanesini falan araştırıcaz. Medipol yeni bir hastane fiyatlar da uygun ama malesef kendime düzgün bir doktor bulamadım sizin gibi. yarın ki araştırmalarımdan sonra yine yazarım. Hizmet hastanesinde nadide hanımı çok met ediyorlar ona kontrole gitmek istiyorum.
avrasya bana çok yakın die tercih ettim ama dediğim gibi memnun kalmadım bide gamze hanım varmış avrasyada onu deneyecem bayramdan sonra... bende sağlıkçıyım nisa hastanesinde mürvet hanım varmış arkadaşım işinin ehli bi kadın doğumda bi sorun olsa onu çağırırlar bilgisi felan çok iyi dedi onu mu denesem dedim ama sendende haberler belkiyorum inş güzel gönlümüze göre bir doktor bulacaz:)

canımm umarım düşündüğün gibi bişi değildir dua ediyorum sizin için..:(

Kızlar günaydın hepinize... Sevinciniz sevincim, hüznünüz hüznüm oldu... H hukukcu_ senin için ve zor durumda olan diğer arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum... Yazını okuyunca çok üzüldüm.. Ama birşey olmsmıştır bebeğine... O seninledir. Bırakmamıştır annesini... Güzel haberlerini yazacaksın inşallah bize... civcivcix civcivcix sende kaldırma bak bir daha o kasaları... Hiçbir şey miniklerimizden daha önemli değil. Sağlık ocakları bile rapor veriyor. Devlet hastanelerinin kalabalığıyla uğraşma. Bir sağlık ocağına git al raporunu.

Canim kalp atislarini duydun mu sen ben sadece keseyi gordum cok korkuyorum kalp atislarini duyamazsam die seninlede ayni zamandayiz bende 21agustos sat

Günaydın canım, ben bugün öğlen gideceğim. Bakalım ne durumda ? 4+4 iken kese ve minicikliğini görmüştük. Bugün 6 hafta bitti. Normalde pazartesi gel demişti ama bayram olduğu için ben erken davranmak istedim. Tabi birazda heyecandan :)) Ama unutma ki herkesin gebeliği aynı şekilde ilerlemiyor yani sakın kıyaslama yapıp benim ki neden görülmedi duyulmadı deme. Ve kendini boş yere strese sokma lütfen. Ben ilk gittiğimde doktora deli bir sancı ve kasık ağrısıyla gitmiştim ve bu dış gebelik büyük olasılıkla dedi. Sonra başka doktora gittim bu dış gebelik değil sadece geç döllenme dedi ve bu çocuk düşer dedi. Aynı doktor 3 gün sonra keseyi görünce "aa bak ne güzel yerleşmiş" dedi. Hala aynı doktora gidiyorum sabırla bakalım bugün ne diyecek ? Neler oluyor içimde bakalım ? :)) Sen hiç gittin mi doktora ?

Back