• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
G gullsee senden de gelecek güzel haberleri bekliyorum. Dr dan gelir gelmez yaz bize.. İnşallah iyi haberlerini alırız.

Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..:KK43: birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum..:KK43: ne yapcam ben simdi.. Dua edin..

allah korusun, çok iyi anlıyorum neler hissettiğini canım..dün de yazmıştım oğluma hamileyken bir gece benden de öyle kan gelmişti, şükür ki birşey olmadı korkuyla gittiğim hastanede kalp atışlarını duydum oğlumun..inşallah senin de öyle olur canım benim..kanaman kesildi mi önce ona da bakmak lazım..allah korusun kötü birşey olsa o kanama hiç durmadan gelir sürekli, karnına kramplar girer (ilk gebeliğimde bu şekilde düşük başladı sonu kürtaj oldu maalesef)
bu yoksa ümit var hala inşallah sen de korkuyla gittiğin doktorun odasından sevinçle çıkarsın cnm..

diğer hamişler herkes ama herkes sağ sağlim doğurur inşallah, allah kötü şeyler göstermez hiçbirimize..birçoğumuz sabırla bekledi bugünleri mutlu sona da kavuşur umarım..
ben daha göremedim kuzumu, geç dmllenme sanırsam haftaya ancak görürüz dedi doktorum..hala bir taraftan şaka gibi geliyor inanın, gözümle görsem, herşeyin iyi olduğunu bilsem o zaman içim rahatlayacak, bu dördüncü gebeliğim ilk ikisi hüsran oldu, sonra türlü mücadeleler sonucu oğlumu aldım kucağıma, şimdi de sessiz sedasız bir meleğim de yer etmiş bende umarım onu da sonuna kadar sağlıkla koruyabilirim..

H hukukcu_ cnm dualarımız senınle rabbım inş bebeğini sana bağışlar...
benimde düşük tehlikem var yarın sabah dr randevumuz var çok korkuyorum dr gitmeye ama elimizden bişey gelmiyor malesef benden ve bebeğimden dualarınız esirgemeyin güzel anne ve anne adayları

Kizlar gece bir islaklikla uyandim.. Oluk oluk kan akti benden..:KK43: birazdan doktora gidicez.. Sanirim 3. bebisimi de kaybettim.. Uzgunum..:KK43: ne yapcam ben simdi.. Dua edin..

canım Allah yardımcın olsun..güzel haberlerle gelirsin inşallah...

avrasya bana çok yakın die tercih ettim ama dediğim gibi memnun kalmadım bide gamze hanım varmış avrasyada onu deneyecem bayramdan sonra... bende sağlıkçıyım nisa hastanesinde mürvet hanım varmış arkadaşım işinin ehli bi kadın doğumda bi sorun olsa onu çağırırlar bilgisi felan çok iyi dedi onu mu denesem dedim ama sendende haberler belkiyorum inş güzel gönlümüze göre bir doktor bulacaz:)
canım bakırköydeki ethica hastanesini öneririm..orda ali paşa bey vardı esra hanım vardı halen ordlarsa önce ali paşa beyi sonrada esra hanımı öneririm..genel olarak dr.ları iyi...

Kızlar bebek gün içinde uyurmus anne hareket ettikçe içinde bulunduğu sıvı besik görevi görürmüş, gecede uyanık olurmus
canım daha önce alıntı yapmış ama gitti burdan yazayım ben folik asit 2 progestan 3 içiyorum birde coraspin içiyorum ..sen kaç tane kullnıyorusun..folik asit bebeğin kasları için gerekli vitamin...progestan düşüğü önlüyor..coraspinde kan pıhtılaşma ihtimali varsa dr.lar veriyor..hepsi da gerekli olan kişiye göre gerekli olanlar..dr. bunları bilinçli vermiştir canım...

Canimm dualarim seninle insallah birsey olmayacak bebisine ...kotu dusunme iyi haberlerle gel canim benim

Merhaba arkadaşlar. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Bende inşaallah 2015 mayıs anne adayıyım. Geçen sene 6. haftalarında 2 tane bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim. Şimdi iğne kullanıyorum hergün. SAT göre 6+6 dayım. 3 gün önce dr a gittim. Doktor ultrasonda uzuuun uzuuun baktı. Yakınlaştırdı. Kesen güzel gelişmış. Yolk kesende var. Bebeği göremedim. Yalnîz şu köşede hafif bi kıpırtı var. Bekleyelum dedi. Sizce yine aynı şeyi mi yaşıycam? Tekrar doktora gitmekten ödüm kopuyor. Fikirlerinizi ya da deneyimlerinizi paylaşır mısınız

ben de dün 6+3 te dr gittim. karından ultrason aptırabiliyorum. o yüzden kalp atışını duyamadık ama gorduk. bende de pıhtılaşma var ve ben de iğne kullanıyorum. benim de yolk kesesini gordu. bebegı de gordugunu iddia etti ama ben hıc goremedım. gelısıyor dedı. gecen hafta da oluşum başlamış demişti zaten. sıkma canını ozellıkle de karından baktıysa zaten baya bı sure bısey gorunmuyor. ben vajinadan baktıran arkadaşların ultrasonlarını gormustum cok daha net ve buyuktu.tabı aynı haftalarda olmayabilir. kafanı kotu orneklerle doldurma doktoruna güven;)

cnm senınde benım gıbı düşük tehlıkenmı var var bende senın kullandıklarını kullanıyorum

ben bir sefer dusuk yaptım ve yapılan genetik testte pıhtılaşma cıktı. o yüzden bu seferkı gebelıkte bıraz daha temkınlı başladık. risk suan yok gıbı ama belkı de basından berı ılacları kullandığımdan bilmiyorum :) senin ilk hamileliğin mi? ben ilkinde de aspirin dışındakileri yine kullanmıştım aslında. benim doktorum progestronu dusuk çıkan herkese bunu zaten başlatıyor sanırım. elevit kullanmıyordum bı de ilkinde. 3aydan sonra vereceğim demişti ama bu sefer erken verdi.

avrasya bana çok yakın die tercih ettim ama dediğim gibi memnun kalmadım bide gamze hanım varmış avrasyada onu deneyecem bayramdan sonra... bende sağlıkçıyım nisa hastanesinde mürvet hanım varmış arkadaşım işinin ehli bi kadın doğumda bi sorun olsa onu çağırırlar bilgisi felan çok iyi dedi onu mu denesem dedim ama sendende haberler belkiyorum inş güzel gönlümüze göre bir doktor bulacaz:)

Ya hu bizim işimizde ne zor :) Hem iyi bir doktor, hem de teşekkülü bir hastane hemde uygun olsun istiyoruz. Ben daha bunların hiçbirini bulamadım. Dediğim gibi yarın hastaneleri gezicez. Bakıcam odalarına falan. Sonra da Nadide hanıma gidicem. Ben haberdar ederim. Nisa hastanesini de duydum. vallahi şu dönemde hepsini araştırmam lazım ki sonra rahat edeyim. ben istiyorum bi doktorla doğuma kadar gideyim. bi o bi o olmasın. Sevgiler :)

ben bir sefer dusuk yaptım ve yapılan genetik testte pıhtılaşma cıktı. o yüzden bu seferkı gebelıkte bıraz daha temkınlı başladık. risk suan yok gıbı ama belkı de basından berı ılacları kullandığımdan bilmiyorum :) senin ilk hamileliğin mi? ben ilkinde de aspirin dışındakileri yine kullanmıştım aslında. benim doktorum progestronu dusuk çıkan herkese bunu zaten başlatıyor sanırım. elevit kullanmıyordum bı de ilkinde. 3aydan sonra vereceğim demişti ama bu sefer erken verdi.
benım ilk gebeliğim kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum 4 ay önce bu ikinci gebeliğim progestan +bebe asprını+folikasit ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendım kan pırtılasması cıkmadı bende ama dr önlem olsun dıye 12 haftya kadar kullanıcaksın dedı yarında dr kontrolum var bılmıyorum bebegım nasıl eger iyise 9+4 oluyoruz yanı 10 haftaya girmiş olucaz bakalım

Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
ohhhh cnm cok svındım rabbim bebgını sana bagısladı yat dınlen yorma sakın kendını dr ne dedi

Kızlar iyi ki varsınız ya
Ne annem ne babam ne eş dost siz kadar rahatlatmıyor beni
Yakınımdan kimsenin sorunlarıyla bukadar yekından ilgilenmiyorum. Mesela hukukcu ya dua ediyorum. Civcivx işyerinde anlayşlı çalşnlarla karşılaşsın istiyorum.
Edatuccar stresini atsın rahatlasin istiyorum.
Gulsee hayırlı haberlerle karşılaşsın istiyorum.

Şimdi ismini hatırlamadığım arkadaşlar içün iyi şeyler istiyorum. Kalp sesini duyamayanlar duysun istiyorum.
Kötü doktorlar istifa etsin istiyorum.
Midesi bulananlar çubuk yesin istiyorum.
Elevit kullananlara samimi olaral üzülüyorum.
Ne zamandır böyle yakınlık hissetmemiştim eş dostla. Bebişlerimiz bizi yakınlaştırıyor. Allah hepimizi ve bebişlerimizi iyi etsin. Mayısa kadar yoldaş olalım inş birbirimize :)
Canim ay ne kadar da güzel yazmışsın yerim ben seni, iyi dileklerimiz niyetlerimiz seninle, sizinle, iyiki varsın :)

Vallahi canım benim. Duygularıma tercüman olmuşsun. Ne zamandır ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Kimseyle konusamadigini burada konuşuyorsun. Birbirini tanımadan samimiyetle cevaplar veriliyor. Arkadan kuyu kazan da yok. Ben bayılıyorum burada dertlesmeye. Hatta öyle oldu ki kimseyle dertlesmiyorum. Artık soruyor millet noldu ne gidiyo ağız arıyorlar :) o kadar iyi geliyor ki hu site bana. Psikoloğa gitsem bu kadar rahatlama yani o derece... :)
Vallahi es dost dediğine anlatamiyor da burda anlatıyor insan,canlarım benimmmmmmm :D

Buna bende katiliyorum arkadasim her derdini skintini rahatlikla anlata biliyosun indanin icinde bi guven huzur duygusu oluyo iyi ki varsiniz kisceler :-) :-D
Sen de iyi ki varsin kizcem katılıyorum sana aynen :)
canım daha önce alıntı yapmış ama gitti burdan yazayım ben folik asit 2 progestan 3 içiyorum birde coraspin içiyorum ..sen kaç tane kullnıyorusun..folik asit bebeğin kasları için gerekli vitamin...progestan düşüğü önlüyor..coraspinde kan pıhtılaşma ihtimali varsa dr.lar veriyor..hepsi da gerekli olan kişiye göre gerekli olanlar..dr. bunları bilinçli vermiştir canım...
Unutmayip yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattin ☺

Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
CANIM ÇOK SEVINDIM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN, OH OH rahatladım simdi

Ohh canım içim rahatladı. Korkmuştum sen oluk oluk kan aktı deyince.. İtiraf etmeliyimki içim bir tuhaf oldu, çok etkilendim. Ama içimde bir umut vardı. Çok sevindim canım. İnşallah diğer arkadaşlardan da iyihaberler alırız. Allah yavrularımızı bizden ayırmasın.. Sağlıkla alalım kucağımıza...

Back
X