• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar bisey sorcam bebekelrinize oyuncak aldimiz mi simdi nelere ilgi duyuyo sizinkiler bizimki cingiraktan sıkıldi. Su el ve ayak bileklikleri varya cingirakli alayim diyorum ne dersiniz. Siz neler aldiniz nasil oynuyorsunuz bebislerinizle

Kizlar bisey sorcam bebekelrinize oyuncak aldimiz mi simdi nelere ilgi duyuyo sizinkiler bizimki cingiraktan sıkıldi. Su el ve ayak bileklikleri varya cingirakli alayim diyorum ne dersiniz. Siz neler aldiniz nasil oynuyorsunuz bebislerinizle
Kızımın halası peluş Aslan almış ipini çekince müzik kutusu açınca müzik olur ya onun gibi sesi çıkıyır pusetine de bağlıyorum biraz ilgisini çekiyor ..( Kucaktan bir an olsun iniyor )

Merhaba kızlar bir sey sorucam sizin eşleriniz dogum hediyesi sldı mı size? Ya benim eşimin beni sevdigine eminim ama bu tarz seylerde tık yok zoraki yapıyor dogum yapalı 2.5 sy olacak hala hediye alacak bana bir kac defa söyledim tamam alıcam diyor haftaya diyor ondan beri kac hafta gecti bende cok kırılıyorum bu duruma. Devamlı söylüyor olmak ta zaten cok rahatsız edici. :KK43:((
Ben esimden 7 senelik iliskimiz boyunca 3 defa filan hediye aldim. Artik bu durumu kaniksadigim icin bisey beklemiyorum. Bana niye cicek almiyorsun dedigimde sen sevmezsinki cicek ilk citigimizda sen oyle demistin diyor. Hay dilim kopaydida demeyeydim:KK43:
xenforo-smilies-kk11.gif

Kizlar bebegi ayda 2500 gram alan var mi
Benim ogluma az kg aliyo zayif olacak bu diyolar ve surekli baska bebeklerlw yaristiriyorlar ayy bi sure sonra sinirim bozuluyo ayda 1200 gram aliyo tamam tombis degil ama en azindan kg aliyo diyorum nasil austuracam bu kadinlari ben ya simdi cift ust cift pijamadan da cikti acabq cok mu kucuk ki demeye basladim
Kusmalar azaldi sayilir bebelac ar mamadan sonra ama hala benim sutu kusuyor reflu olacak diye korkuyorum dr sordum reflu olan cocuk ayda 1 kg almaz dedi
Dogum hediyesi konusu acilmis benim esim 2 kizimda da hediye aldi oglumuz da almadi bende ustelemedim acikcasi digerlerinde aldi diye

Benim ogluma az kg aliyo zayif olacak bu diyolar ve surekli baska bebeklerlw yaristiriyorlar ayy bi sure sonra sinirim bozuluyo ayda 1200 gram aliyo tamam tombis degil ama en azindan kg aliyo diyorum nasil austuracam bu kadinlari ben ya simdi cift ust cift pijamadan da cikti acabq cok mu kucuk ki demeye basladim
Kusmalar azaldi sayilir bebelac ar mamadan sonra ama hala benim sutu kusuyor reflu olacak diye korkuyorum dr sordum reflu olan cocuk ayda 1 kg almaz dedi
Dogum hediyesi konusu acilmis benim esim 2 kizimda da hediye aldi oglumuz da almadi bende ustelemedim acikcasi digerlerinde aldi diye
Benimki 2 kilo aldı canım
Ama seninki de çok iyi almış
Sen millete bakma
Çok alınca da çok almış derler
Normali ortalama 1 kilodur

Canim yaaa zaten max. Alacagi 1 bucuk oluyo galiba yani benim hildigim oyle. Arti bizimkide dogdugunda kucucuktu erken dogum oldu cunku halada bana ufak bizimkide ayda ortalama 1 kilo aliyo yeter bence doktorda iyi dedi. Sen takma milleti bosver. Saglikli ki yavrun ona bak. Bide anne sutumu veriyosun mama mi bwnim bildigim mama biraz daha fazla sislik yapiyo o yuzden mamayla beslelenlee daha cok kilo aliyo.

Kızımın halası peluş Aslan almış ipini çekince müzik kutusu açınca müzik olur ya onun gibi sesi çıkıyır pusetine de bağlıyorum biraz ilgisini çekiyor ..( Kucaktan bir an olsun iniyor )
Hiimmm anladim canim bizimde tam pelus degil ama ona benzer pusete asilqn iyincagimiz var ama sıkıldi galiba ondan pek ilgilenmiyo artik.

kulaklarını tıka :KK47: bebeğin gayet iyi kilo almış , sağlığı yerinde olsun gerisi teferruat

Merhaba kızlar biz bugün 3 ay kontrolü ne gittik mamayı çok azalttim bu ay ama kızım 600 gram almış çok canım sıkıldı mamayı günde 3 é mi cikarsam

Benim kızımda 2800 Doğdu onda da aynısı oluyor uyurken bişi yok ağlayınca kızarıyor eller hep yanaklarını eziyor krem vs kullanıyor musun
Termal suyla ve steril kompresle siliyorum sonra biodermanin atoderm intensive kremini suruyorum kasintiyi gideriyor. Iki doktorda bunlar yeterli dedi cok sukur krem hem kasintiya iyi geliyor hem de kuruyup dokulunce yumusatmaya. Aklima geldikce uyguluyorum ikisini her emzirmede en az.

Aynennnnnn aynen .. Nasıl edecez ya sallamayı durdurunca Uyanıyor Çözümü nasıl bulacaz???!!!!!!!!
Valla canm bilmiyorum şimdi hadi sallanıyor da yarın işe başlayınca napıcam. Kvalide alıştırdı sallamaya bisuru laf söyledm anlamadı. Şimdi bende kucağa alıştırıyorum işe gidince o bakıcak görsün bakalım nası olıyomş

Ayda en az 500 alması normal ki senşnkş 1200 almi benimkidw 1300 aldı doktor çok beslemişsin dedi. Sağlıklı olması önemli kşlolu değil

Back