• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba kızlar bir sey sorucam sizin eşleriniz dogum hediyesi sldı mı size? Ya benim eşimin beni sevdigine eminim ama bu tarz seylerde tık yok zoraki yapıyor dogum yapalı 2.5 sy olacak hala hediye alacak bana bir kac defa söyledim tamam alıcam diyor haftaya diyor ondan beri kac hafta gecti bende cok kırılıyorum bu duruma. Devamlı söylüyor olmak ta zaten cok rahatsız edici. :KK43:((

merhaba birçok erkek özel gün ve hediye olayını gereksiz ve anlamsız görür altında bence sevgisizlik arama benim ki de geç aldı hem bebek olunca erkeklerde yeni hayata alışmaya çalışıyor çok fazla söyleme derim hediyen olmasın en güzel hediye evde ki huzur. Erkekler kadınların duygusa açlıklarını ne yazık ki çok iyi anlamıyor

Hele akşam misafir geldi ben alıyorum uyutmak için besigine koyuyorum. O geliyo alıyo içeriye götürüyo (kayın.v) . Kucağında tutuyo en son aldım kucağından onda niye duruyo bende dursun. Alınca öylece kala kaldı ortada. Hahahaha....:KK70:.....ben nasıl yaptım böyle bişeyi hayret ettim kendime. ..:KK53:
Ay ben de kizi yatirdm yatagina biraktm uyusun kv yanina gitti izliyor yok emzik dusmus yok daha uykusu yok. Ben esimin gozune baktim esim anne gel biz kendi uyusun birakiyoruz kiz oyle alisacak dedi. Cikmayinca ben gittim tamam ben ilgilenirim siz yorulmayin dedim kapi disari ettim. En iyi taktik kizimin agizindanmis gibi "hadi babaane hadi dede hadi herkimse varsa beni birakin ben uyuyacam iyi geceleeeer " diyorum ;)

Ben kullanıyorum cnm daha rahat kavrayabiliyor
yaaa bende alıp deniyim o zaman ama şu var benimki yalancı emzik almıyor :( onuda yalancı sanıp almazsa?
Olabilir. Ama @Cekirgee nerelerde ki
hiç bir fikrim yok canım ne yazıkki
Dr kontrolu 1 hafta sonraya erteledim. Sorup ogrenecegim. Mutlaka yazarim. Cc olarak bilEmedim simdi. Ama dedigin gibi hemen kusarsa sut, gec kusarsa kesik. Zamani hic belli olmuyor siddeti de. Bazen diyorum zaten ne kadar midesi var ki nereden geliyor bu diye :KK43: gaviscon acaba etkisini uzun vadede mi gosteriyor ki. Eger bir degisiklik olmazsa bir sure, bence bosuna verme o zaman.
inşallah geçer biran önce yaa sıkıcı bir durum , tam dışarı çıkıcam hop kusuyor.. dışarıda kendininde benimd batıyor üst baş..
Besledikten ne kadar sonra yikiyorsun ?
1-1,5 saat sonra falan mızıldanmasına bağlı... mim. 2saatte bir beslemeye çalışıyorum dr tavsiyesi ile.
tamam canım saol :) hemşire ısrarla şöyle olacak böyle olacak dedi bende bekliyorum bişeyler olacak diye olmayınca merak ettim bende..
bizimkide oladabili olmayada bilir her ikiside normal dedi.. sende endişelenme :)

Aynen canim. Cok hava yutuyor. Ama o temas dünyalara bedel...
kesinlikle öylee :)
Bizde 40i cikana kadar sabah yikadik. Simdi aksama donduk. Banyoyu isitiyor musun? Banyoda nasil giydiriyorsun? Tek basina duş başlığı ile mi yikiyorsun? Sicakligi akan suda nasil ayarliyorsun? Cok soru sordum :)
yok ısıtmıyorum banyoyu.. banyoda değil odada giydiriyorum... evet duş başlığı ile yıkıyorum.. bileğimin içi ile ölçüyorum... küvetinin tıpasını açıyorum içine yerleştiriorum yıkıyorum.. dün elimi yaktım azıcık.. eşim yıkadı tarif ettiğim gibi...

Yapma tatlim hediye ne ki...esinin kazanci zaten ailenize ait. Onemli olan seni sevsin desteklesin, evde yardim etsin, bebeginle yardim etsin, bir el atsin camasir assin, kaynana karsisinda seni savunsun :) bunlardan bisiler iste, hepsi birden yapani yok sanirsam cok beklemeyelim :) benimki cicek bile almamisti dogumda kapidan girnce heh geldi benim eli bos odunum dedim. Sonra aldi hediyesini de bu sefer de cok pahali bisi aldi kafasini kircaktim
Yok cicek görmedik ilk ve son bu 14 subatta aldı oda 9. Ayım diye helhal cok söylemiştim. Ya derdim hediye fegil olsa ilk dogum yaptıgımda kohusa psikolojisinde basını yerdim ama bekle dedim sıkıntı vermek istemedim istedigimde pahalı birsey degil di . Mesele önemsememesi kırıldıgım bu . Evde yardım ettigi tek sey kızımın banyosu onun dışında hep yorgun calısıyor .

Merhaba kizlar, hayirli kandiller. Ben de araniza yeni katildim. Yarin bebisim tam iki aylik olacak. Su an dizlerimin uzerinde uyuma savasi veriyoruz. Uykusuz geceler bir an once bitsin diye dua ediyorum :) size bir sorum olacak. Bebegim cok gazli degil ama arada bir krizi tutuyor susturamiyorum. Kayinvalidem herseferinde agrisi var bunun minoset ver diyor. Ben ilac vermekten yana degilim. Doktoru da gerek olmadikca verme dedi. Bu kriz anlarinda napmam gerek bilmiyorum. Hemen müdahil oluyor. Birsey soyleyince de bozuluyor. Kafayi yiycek gibi oliyorum bazen. Bebisimin agrisi mi var yoksa aglama krizimi nasil anlicam. Yardim edin :KK43:(
Merhaba Allah bağışlasın oğlunu... ilaç değilde gaz giderici kullanabilirsin.. kendin bitki çayı içebilirsin.. gaz masajları var uykudan önce güzel bir banyı ve masaj rahatlatır onu.. güle güle büyüt :)
merhabalar
bende yeni üyelerdenim.. yaklaşık 10 kg fzlam var ama oğlum 2 aylık henüz diyet için erken mi diye düşünmekteyim..

emziriyorsan biraz bekleyebilirsin.. emzirmek en iyi kalori yakma yöntemlerinden biri.. ama emzirmiyorsan başlayada bilirsin. ;)

merhaba birçok erkek özel gün ve hediye olayını gereksiz ve anlamsız görür altında bence sevgisizlik arama benim ki de geç aldı hem bebek olunca erkeklerde yeni hayata alışmaya çalışıyor çok fazla söyleme derim hediyen olmasın en güzel hediye evde ki huzur. Erkekler kadınların duygusa açlıklarını ne yazık ki çok iyi anlamıyor
Canım 3. Cocugumuz ilk degil ki acemilik alışma dönemi olsun kısaca odun işte maalesef düşÜncesiz , yoksa hediye yi takmam o kadar oahalı birşey istedigimde yok . Off başlasam anlatmaya uzun sürecek en iyisş susayım ben :)

Merhaba kızlar bir sey sorucam sizin eşleriniz dogum hediyesi sldı mı size? Ya benim eşimin beni sevdigine eminim ama bu tarz seylerde tık yok zoraki yapıyor dogum yapalı 2.5 sy olacak hala hediye alacak bana bir kac defa söyledim tamam alıcam diyor haftaya diyor ondan beri kac hafta gecti bende cok kırılıyorum bu duruma. Devamlı söylüyor olmak ta zaten cok rahatsız edici. :KK43:((

Benim eşimde çiçek yada hediye almadı ama olsun bana her konuda yardımcı olur sevgilim aaaaahhh bide su isten vazgecse dunyalar benim olcak.. :)

Ay ben de kizi yatirdm yatagina biraktm uyusun kv yanina gitti izliyor yok emzik dusmus yok daha uykusu yok. Ben esimin gozune baktim esim anne gel biz kendi uyusun birakiyoruz kiz oyle alisacak dedi. Cikmayinca ben gittim tamam ben ilgilenirim siz yorulmayin dedim kapi disari ettim. En iyi taktik kizimin agizindanmis gibi "hadi babaane hadi dede hadi herkimse varsa beni birakin ben uyuyacam iyi geceleeeer " diyorum :KK66:

Iyi fikir:KK48:

Hep oyle degil caniiiim. En iyi gunlerimiz boyle. Ayakta da salladigimiz oluyor, ve bazen de avucta basini poposunu tutup asagi yukari sallarken sakinlestigi de oluyor ki bu coook zor artik kol kaslarim bayagi gelisti :) cok sukur memeci degil kizim, emer doyar diliyle iter. 3 martta dogduk canim, minicikti 2800 gram. Bizim sikintimiz yuznde cikan puturler, aglayinca kizariyorlar, kasinti veriyorlar, uykusunda elleri hep yuzunde :KK43: hamilelik sirasinda benden gecen hormonlardanmis. Goz kapaklarindan boynuna kadar, cok huzursuz oluyor kuzum :KK43:
Benim kızımda 2800 Doğdu onda da aynısı oluyor uyurken bişi yok ağlayınca kızarıyor eller hep yanaklarını eziyor krem vs kullanıyor musun

Yok cicek görmedik ilk ve son bu 14 subatta aldı oda 9. Ayım diye helhal cok söylemiştim. Ya derdim hediye fegil olsa ilk dogum yaptıgımda kohusa psikolojisinde basını yerdim ama bekle dedim sıkıntı vermek istemedim istedigimde pahalı birsey degil di . Mesele önemsememesi kırıldıgım bu . Evde yardım ettigi tek sey kızımın banyosu onun dışında hep yorgun calısıyor .
Benmkide alacak inşallah depresyone gırınce iş çıkışı cıcek almş gelmişti oda sarı cicekler olur ya afedersn osuruk çiçeği derler :)öyle bile bende sağol dedm geçtm. Teşekkr etmedm diye söylendi durdu :)

Benim

Benim eşim almadı hastaneye gelirken birilerinin söylemesiyle çiçek getirdi hepsi bu kadar. Ben çözümü buldum beklememek. Bir şeyler bekleyince ve olmayınca hayal kırıklığına uğramaktansa beklememek daha iyi oluyor. Benim için en güzel hediye canım kızım.

Benmkide alacak inşallah depresyone gırınce iş çıkışı cıcek almş gelmişti oda sarı cicekler olur ya afedersn osuruk çiçeği derler :)öyle bile bende sağol dedm geçtm. Teşekkr etmedm diye söylendi durdu :)
Ay güldürdün beni :))) olsun düşünmüş ya ben maydonoza da razıyım :)))

Benim

Benim eşim almadı hastaneye gelirken birilerinin söylemesiyle çiçek getirdi hepsi bu kadar. Ben çözümü buldum beklememek. Bir şeyler bekleyince ve olmayınca hayal kırıklığına uğramaktansa beklememek daha iyi oluyor. Benim için en güzel hediye canım kızım.
En iyisi galiba bu kadınların görevi hep fedakarlık alttan almak zaten biz idare etmesek evlilikler yürümez

Back