• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 tüp Bebek düşünenler

Yani ilk yumurta toplama ve transfer için 70 bin iyi bence 2025 e göre İnşallah siz de o memnun kalanlardan olursunuz. Genetik test neden yapiliyor
Yok yapılmıyor ben yaptırsam mı diye düşünüyorum Burda bir kaç yazı okudum ondan evet hastaneye yeni yıl zammı gelmemiş çok şükür ama yine de
Maddi olarak zorlayan bir süreç inşallah kısa ama güzel hayırlı bir süreç olur

Yok yapılmıyor ben yaptırsam mı diye düşünüyorum Burda bir kaç yazı okudum ondan evet hastaneye yeni yıl zammı gelmemiş çok şükür ama yine de
Yani fiyatı iyi yarin bi arayıp konuşacağım olmazsa ben de orda yaptırırım dediğiniz doktoru da araştırdım biraz iyi bir doktor gibi

Bu fiyat devlet destekli değil değil mi? Dediğiniz genetik testi de araştırdım da kalıtsal hastalık şüphesi varsa yaptırın bence çok pahalı bir test değilse. Evet genel olarak hepimizi yoracak maalesef ama sonu iyi olacak biliyorum 😊🙏

Back