• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gunaydin kizlar guzel bi sabaha hazirmisinizz :KK70: vallaha kizlar dun yuruyusun ardindan leslie yaparken yorgun dusmusum vallaha sumdi kalktim Allahtan oglumda uyudu bugun sadece bi defa uyandi ondada babasi kalkti bakti ben uyudum birazdan guzel bi kahvalti yapacam ustunden hemen leslie.. kizlar din aksam o kadar cok acikmistim ki var ya ama kendime hakim oldum bic bisey yemedim saat 6'dan sonra cok sukur somdi sabah oldu yeni bi gunde kilo vermeye devam :KK70: sizin 1'ci gununuz nasil gecti kizlar ?
Süpersin hadi bakalım. Bende leslieye başlayım diyorum şu evimin temizliği bitsin de.

Canim ben emzirmedigim icin basladim bugun hayirlisiyla hedefim 55 kilo olmak az on e eczanede tartildim 73 kilo cikti ben 75 diye biliyodum bebekle ugrasmaktan gitmis 3 haftada cunku en son 3 hafta once tartilmistim.. bu beni daha cok motive etti :KK70:

süper o zaman , devamını diliyorum :)

Benimki de her beslenmede kusuyor. Daha dr gitmedik. Gaviskon vermeye başladın mi? Ise yaradi mi? Prospektuste yan etkiler ne diyor

Evet başladım sabah öğlen akşam dedi ama ben sadece sabah ve akşam veriyorum... okumadım bilinçaltıma yerleşmesin diye...
işe yaradı mı? bebeklere özel gaviskon mu var yoksa bildiğimiz gaviskon mu? nasıl veriyosun kaşıkla mı?
evet yarıyor hee gine kusuyor ama o kadar değil.. bende doktora bildiğimiz şurupmu dedim evet dedi.. 1 çay kaşığı veriyorum.

süper o zaman , devamını diliyorum :)

Evet başladım sabah öğlen akşam dedi ama ben sadece sabah ve akşam veriyorum... okumadım bilinçaltıma yerleşmesin diye...

evet yarıyor hee gine kusuyor ama o kadar değil.. bende doktora bildiğimiz şurupmu dedim evet dedi.. 1 çay kaşığı veriyorum.
Saol canim :)

Saol canim ben mile'leri hiz kotasi saniyodum vaybe ben dun 3 mile yaptim 4.8 km yurumus mu oldum
aynen öyle ;) dışarı çıkmadan yerinde sayarak yapılan bir egzersiz bende yapmıştım zamanında... tam evde bebeklilere göre bişey... yoksa dışarıda temiz havada yürüyüş en güzeli yapılabiliyorsa.

aynen öyle :KK66: dışarı çıkmadan yerinde sayarak yapılan bir egzersiz bende yapmıştım zamanında... tam evde bebeklilere göre bişey... yoksa dışarıda temiz havada yürüyüş en güzeli yapılabiliyorsa.
Evet oyle canim bugun yine hem leslie yapacam hemde yuruyus vaktim kalirsa insallah ..

Kizlar Merhaba iki gundur ugrayamadim buralara. Baya ilerlemissiniz valla tebrik ediyorum sizler ne guzel kioolari vermeye baslamissiniz bis ahala gaziyla kakasiyla ugrasiyoruz. Gece uykusu ne guzelsi oglumun 1 yq da2 sefwr kalkardi simdi saat basi uyaniyo niye boyle oldu bilmiyorum ama. Aksamda 6 7 gibi uyuyo tutamiyorum daha fazla soyle 8 i gorse gece kalkmaz o kadar sabah aaten 5 te ayaktayiz. Duzen oturtan arkafaslara masallah diyorum kilo verenlerede devam diyorum. Bende simdi 65 oiloyum. Allahim bnlar nasil rakamlar evlendigimde 51 kiloydum :)))) bide bi arkadas kanamadan bahsetmis benim hala kesilmedi arada bi adette oldum amasu kahverengi leke bitmedi bi turlu. Dum doktora gittim parca aldi rahimden patolojiye gonderdi. Bakalim sonuc 10 gun sonra.insallah kotu bisey cikmaz.

Kizlar benim 40im ciktiginda kanamamda tamamen bitmisti bugun 50.gunum dun yniden leke basladi hafif bir adet sancisi gibi bir sanciyla acaba bu adet mi sizin boyle kesilip yeniden baslayaniniz var mi

Benimde 40 tan bi hafta ssonra kadar 1 günoldu o kkadar bende anlamadım niye bböyle oldu..

Kizlar Merhaba iki gundur ugrayamadim buralara. Baya ilerlemissiniz valla tebrik ediyorum sizler ne guzel kioolari vermeye baslamissiniz bis ahala gaziyla kakasiyla ugrasiyoruz. Gece uykusu ne guzelsi oglumun 1 yq da2 sefwr kalkardi simdi saat basi uyaniyo niye boyle oldu bilmiyorum ama. Aksamda 6 7 gibi uyuyo tutamiyorum daha fazla soyle 8 i gorse gece kalkmaz o kadar sabah aaten 5 te ayaktayiz. Duzen oturtan arkafaslara masallah diyorum kilo verenlerede devam diyorum. Bende simdi 65 oiloyum. Allahim bnlar nasil rakamlar evlendigimde 51 kiloydum :)))) bide bi arkadas kanamadan bahsetmis benim hala kesilmedi arada bi adette oldum amasu kahverengi leke bitmedi bi turlu. Dum doktora gittim parca aldi rahimden patolojiye gonderdi. Bakalim sonuc 10 gun sonra.insallah kotu bisey cikmaz.

Inşallah canım AAllah yardımcın olsun her konuda..

Back