Süpersin hadi bakalım. Bende leslieye başlayım diyorum şu evimin temizliği bitsin de.Gunaydin kizlar guzel bi sabaha hazirmisinizz vallaha kizlar dun yuruyusun ardindan leslie yaparken yorgun dusmusum vallaha sumdi kalktim Allahtan oglumda uyudu bugun sadece bi defa uyandi ondada babasi kalkti bakti ben uyudum birazdan guzel bi kahvalti yapacam ustunden hemen leslie.. kizlar din aksam o kadar cok acikmistim ki var ya ama kendime hakim oldum bic bisey yemedim saat 6'dan sonra cok sukur somdi sabah oldu yeni bi gunde kilo vermeye devam sizin 1'ci gununuz nasil gecti kizlar ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...
- Konu Sahibi fatmaipek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Cok iyi canim ama ben sadece haftada 1 defa tartilacam Allahtan evde baskül yok cunku insan hergun tartilinca morali bozuluyor .. kilo vermeyince ama gunde 500 gr cok guzelTebrik ederim canım ben dayanamadım az yedim ama sporumu az fazla yaptım 500 dg gitmis dünden bugüne sadece
- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Kolay gelsin canim vallaha benim oglanda uyusa bende hem evin isini yapacam hemde leslie yapacam 45 dkkSüpersin hadi bakalım. Bende leslieye başlayım diyorum şu evimin temizliği bitsin de.
- 5 Ağustos 2010
- 1.159
- 1.112
- 208
Canim ben emzirmedigim icin basladim bugun hayirlisiyla hedefim 55 kilo olmak az on e eczanede tartildim 73 kilo cikti ben 75 diye biliyodum bebekle ugrasmaktan gitmis 3 haftada cunku en son 3 hafta once tartilmistim.. bu beni daha cok motive etti
süper o zaman , devamını diliyorum :)
Benimki de her beslenmede kusuyor. Daha dr gitmedik. Gaviskon vermeye başladın mi? Ise yaradi mi? Prospektuste yan etkiler ne diyor
Evet başladım sabah öğlen akşam dedi ama ben sadece sabah ve akşam veriyorum... okumadım bilinçaltıma yerleşmesin diye...
evet yarıyor hee gine kusuyor ama o kadar değil.. bende doktora bildiğimiz şurupmu dedim evet dedi.. 1 çay kaşığı veriyorum.işe yaradı mı? bebeklere özel gaviskon mu var yoksa bildiğimiz gaviskon mu? nasıl veriyosun kaşıkla mı?
- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Saol canim :)süper o zaman , devamını diliyorum :)
Evet başladım sabah öğlen akşam dedi ama ben sadece sabah ve akşam veriyorum... okumadım bilinçaltıma yerleşmesin diye...
evet yarıyor hee gine kusuyor ama o kadar değil.. bende doktora bildiğimiz şurupmu dedim evet dedi.. 1 çay kaşığı veriyorum.
- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Saol canim ben mile'leri hiz kotasi saniyodum vaybe ben dun 3 mile yaptim 4.8 km yurumus mu oldumMile nin türkçesi Mil yanı uzunluk birimi , bizdeki karşılığıda km 1 mil = 1,6 km eder... bilginize bayanlar soranlar olmuş.
- 5 Ağustos 2010
- 1.159
- 1.112
- 208
aynen öyle dışarı çıkmadan yerinde sayarak yapılan bir egzersiz bende yapmıştım zamanında... tam evde bebeklilere göre bişey... yoksa dışarıda temiz havada yürüyüş en güzeli yapılabiliyorsa.Saol canim ben mile'leri hiz kotasi saniyodum vaybe ben dun 3 mile yaptim 4.8 km yurumus mu oldum
- 5 Ağustos 2010
- 1.159
- 1.112
- 208
15-20 adet kaldı bitince 3 aldım ona geçicem bende... seninkinin maşallahı var canım süphanallah :)5.5 kg iken 3 kullanıyordum ben şimdi 7 olmuştur
- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Evet oyle canim bugun yine hem leslie yapacam hemde yuruyus vaktim kalirsa insallah ..aynen öyle dışarı çıkmadan yerinde sayarak yapılan bir egzersiz bende yapmıştım zamanında... tam evde bebeklilere göre bişey... yoksa dışarıda temiz havada yürüyüş en güzeli yapılabiliyorsa.
- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 29
Ahhh ahhhh 7 de ayaktayım.bebegim. gece 3 kez kalkıyor gece 12 de uyuyor. 7 de büyük kizim uyandığı için mecburen ayaktayım.
Canım senin is
Esra ,profildeki foto Kızın mı ?
Evet canım kızım :)
- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 29
Valla Kızın akıllı maşallah. Ikinci aydan sonra korkma artık. Zaten arada emziriyormuşşun. Sıkıntı olmaz
Oh içim rrahatladı şimdi :)
Uykumuz düzene oturdu demekki..
Darısı bütün annişlerin başına
- 1 Mart 2015
- 211
- 92
- 13
- 39
Kizlar Merhaba iki gundur ugrayamadim buralara. Baya ilerlemissiniz valla tebrik ediyorum sizler ne guzel kioolari vermeye baslamissiniz bis ahala gaziyla kakasiyla ugrasiyoruz. Gece uykusu ne guzelsi oglumun 1 yq da2 sefwr kalkardi simdi saat basi uyaniyo niye boyle oldu bilmiyorum ama. Aksamda 6 7 gibi uyuyo tutamiyorum daha fazla soyle 8 i gorse gece kalkmaz o kadar sabah aaten 5 te ayaktayiz. Duzen oturtan arkafaslara masallah diyorum kilo verenlerede devam diyorum. Bende simdi 65 oiloyum. Allahim bnlar nasil rakamlar evlendigimde 51 kiloydum :)))) bide bi arkadas kanamadan bahsetmis benim hala kesilmedi arada bi adette oldum amasu kahverengi leke bitmedi bi turlu. Dum doktora gittim parca aldi rahimden patolojiye gonderdi. Bakalim sonuc 10 gun sonra.insallah kotu bisey cikmaz.
- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 34
Maşallah çok tatlı ... Bu kızlar pek tatlı oluyorlar ya:))Canım senin is
Evet canım kızım :)
- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 29
Kizlar benim 40im ciktiginda kanamamda tamamen bitmisti bugun 50.gunum dun yniden leke basladi hafif bir adet sancisi gibi bir sanciyla acaba bu adet mi sizin boyle kesilip yeniden baslayaniniz var mi
Benimde 40 tan bi hafta ssonra kadar 1 günoldu o kkadar bende anlamadım niye bböyle oldu..
- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 29
Maşallah çok tatlı ... Bu kızlar pek tatlı oluyorlar ya:))
Sağol canım :) senin kızmiydi erkekmiydi bbilemedim senin isminden bi tane daha vardıya karıştırdım. ..
- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 34
Kızım var Yaren :))Sağol canım :) senin kızmiydi erkekmiydi bbilemedim senin isminden bi tane daha vardıya karıştırdım. ..
- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 29
Kizlar Merhaba iki gundur ugrayamadim buralara. Baya ilerlemissiniz valla tebrik ediyorum sizler ne guzel kioolari vermeye baslamissiniz bis ahala gaziyla kakasiyla ugrasiyoruz. Gece uykusu ne guzelsi oglumun 1 yq da2 sefwr kalkardi simdi saat basi uyaniyo niye boyle oldu bilmiyorum ama. Aksamda 6 7 gibi uyuyo tutamiyorum daha fazla soyle 8 i gorse gece kalkmaz o kadar sabah aaten 5 te ayaktayiz. Duzen oturtan arkafaslara masallah diyorum kilo verenlerede devam diyorum. Bende simdi 65 oiloyum. Allahim bnlar nasil rakamlar evlendigimde 51 kiloydum :)))) bide bi arkadas kanamadan bahsetmis benim hala kesilmedi arada bi adette oldum amasu kahverengi leke bitmedi bi turlu. Dum doktora gittim parca aldi rahimden patolojiye gonderdi. Bakalim sonuc 10 gun sonra.insallah kotu bisey cikmaz.
Inşallah canım AAllah yardımcın olsun her konuda..
- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 29
Kızım var Yaren :))
Kızım var Yaren :))
He eveet hatırladım.. :) çok ttatlılar demi..
ben bazen uyuduğu zaman özlüyorum uyandırıyorum