• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canim erken kalkan yol alir diye bosa dememisler cok dogru bisey :) o yuzden saat 8 kalkicam artik insallah kalkar kalkmaz bi spor sonra uzerine guzel bi kahvalti :KK66:
Bebeğin kaçta uyuyor seninki ? Uykusuz kalmıyorsun ANLAŞILAN sabah erken kalktığına göre ..

Bizimki çok uyuyo iyi degilmi ki o kadar uyumasi.
12..1..2 gibi uyuyo sabah 7 buçuk 8 gibi uyanıyo. Gece kaldirsamda karanlıkta sessizce once altini alip sonra emziriyorum hemen uyuyo tekrar..
Valla Kızın akıllı maşallah. Ikinci aydan sonra korkma artık. Zaten arada emziriyormuşşun. Sıkıntı olmaz

Bebeğin kaçta uyuyor seninki ? Uykusuz kalmıyorsun ANLAŞILAN sabah erken kalktığına göre ..
Yok canim nerde keske uyusa ama bi gecesi bi gecesini tutmuyo bazen 2 saat araliklarla uyaniyo mamasini veriyorum gozlerini acmadan uyuyo bazende anamdan ictigim sütü burnumdan getiriyo.. anlican bende uykusuzluktan müzdaribim ama mecbur sabah kalkiyorum cunku oglum uyutmuyo ..

Yok canım benimde sezerysn oldu ama agrız sızım yok ıkı aylık oödu kızım bence sende cekebilirsin ekstrem bir durum yoksa

Kizlar benim 40im ciktiginda kanamamda tamamen bitmisti bugun 50.gunum dun yniden leke basladi hafif bir adet sancisi gibi bir sanciyla acaba bu adet mi sizin boyle kesilip yeniden baslayaniniz var mi

Günaydın güzel anneler biz yine sabah namaziyla ayaklandik.birini uyutuyom bu kez ablamiz uyandı.şikayetçi değilim şükür hasta olmasınlar ağlayıp durmasinlar ben razıyım uykusuzluga

Kizlar benim 40im ciktiginda kanamamda tamamen bitmisti bugun 50.gunum dun yniden leke basladi hafif bir adet sancisi gibi bir sanciyla acaba bu adet mi sizin boyle kesilip yeniden baslayaniniz var mi
Ben 40 in çıkmadan regl oldum.2. Reglimi de atlattım.yalnız hala hergün lekelenmelerim var.hala tam temiz olamadım

Gunaydin kizlar guzel bi sabaha hazirmisinizz :D vallaha kizlar dun yuruyusun ardindan leslie yaparken yorgun dusmusum vallaha sumdi kalktim Allahtan oglumda uyudu bugun sadece bi defa uyandi ondada babasi kalkti bakti ben uyudum birazdan guzel bi kahvalti yapacam ustunden hemen leslie.. kizlar din aksam o kadar cok acikmistim ki var ya ama kendime hakim oldum bic bisey yemedim saat 6'dan sonra cok sukur somdi sabah oldu yeni bi gunde kilo vermeye devam :D sizin 1'ci gununuz nasil gecti kizlar ?

Gunaydin kizlar guzel bi sabaha hazirmisinizz :KK70: vallaha kizlar dun yuruyusun ardindan leslie yaparken yorgun dusmusum vallaha sumdi kalktim Allahtan oglumda uyudu bugun sadece bi defa uyandi ondada babasi kalkti bakti ben uyudum birazdan guzel bi kahvalti yapacam ustunden hemen leslie.. kizlar din aksam o kadar cok acikmistim ki var ya ama kendime hakim oldum bic bisey yemedim saat 6'dan sonra cok sukur somdi sabah oldu yeni bi gunde kilo vermeye devam :KK70: sizin 1'ci gununuz nasil gecti kizlar ?
Tebrik ederim canım ben dayanamadım az yedim ama sporumu az fazla yaptım 500 dg gitmis dünden bugüne sadece

Back