- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 34
Maşallah yaaaa melek bebek seninki :) ahhh ahhhh benim ki tam aksineEvet karnını doyuruyorum yatıroyorum az elimle sallıyor gibi yapıyorum yatagı o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yaaaa melek bebek seninki :) ahhh ahhhh benim ki tam aksineEvet karnını doyuruyorum yatıroyorum az elimle sallıyor gibi yapıyorum yatagı o kadar
Bebeğin kaçta uyuyor seninki ? Uykusuz kalmıyorsun ANLAŞILAN sabah erken kalktığına göre ..Canim erken kalkan yol alir diye bosa dememisler cok dogru bisey :) o yuzden saat 8 kalkicam artik insallah kalkar kalkmaz bi spor sonra uzerine guzel bi kahvalti
Valla Kızın akıllı maşallah. Ikinci aydan sonra korkma artık. Zaten arada emziriyormuşşun. Sıkıntı olmazBizimki çok uyuyo iyi degilmi ki o kadar uyumasi.
12..1..2 gibi uyuyo sabah 7 buçuk 8 gibi uyanıyo. Gece kaldirsamda karanlıkta sessizce once altini alip sonra emziriyorum hemen uyuyo tekrar..
Sagol canım şimdilik böyle tabi ileride huy degiştirmezse. Kucaga alıştıracak annane babanne olmayınca iyi oluyor bir yandan :)Maşallah yaaaa melek bebek seninki :) ahhh ahhhh benim ki tam aksine
Yok canim nerde keske uyusa ama bi gecesi bi gecesini tutmuyo bazen 2 saat araliklarla uyaniyo mamasini veriyorum gozlerini acmadan uyuyo bazende anamdan ictigim sütü burnumdan getiriyo.. anlican bende uykusuzluktan müzdaribim ama mecbur sabah kalkiyorum cunku oglum uyutmuyo ..Bebeğin kaçta uyuyor seninki ? Uykusuz kalmıyorsun ANLAŞILAN sabah erken kalktığına göre ..
Benimkide kusuyor gavisyon verdi bize
Evet canım herşey denedim
S
abah yirmi aksam yirmi cekiyorum ben herkes cok güzel toparlamıs karnın diyorlar sarkma ve sislik hala var ama cok cok degil[/Q normal mi yaptin dogumu mekik cekebiliyorsun benim sezaryan korkuyorum o yuzden bir sey olacak diye
Bebisi arabasina koyuyorum hemde onun icinde iyi hava almis oluyo yuruyus cok iyi geldi bana sabahta erken kalktim insan daha dinc oluyo erken kalkinca kendimi oyle alistiracam artik
Ben ankarada yasiyorum icine citcitli badi altina ayakli pijama ustune penye bir tulum ve su nohut battaniyeler var ya ince pelus ona sariyorumKızlar dışarı çıkarken bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz?
Benim de 50gun oldu bugun ama arada hafif bir aci yanma gibi bir sey hissediyorum o yuzden cekiniyorum ama benim de baslamam lazim en kisa zamandaYok canım benimde sezerysn oldu ama agrız sızım yok ıkı aylık oödu kızım bence sende cekebilirsin ekstrem bir durum yoksa
Ben 40 in çıkmadan regl oldum.2. Reglimi de atlattım.yalnız hala hergün lekelenmelerim var.hala tam temiz olamadımKizlar benim 40im ciktiginda kanamamda tamamen bitmisti bugun 50.gunum dun yniden leke basladi hafif bir adet sancisi gibi bir sanciyla acaba bu adet mi sizin boyle kesilip yeniden baslayaniniz var mi
Penye ince yeleği herzaman üstünde.altında kisakol citcitli üzerine uzunkollu penye üzerine yelek.altında iki ince pijama var veya tulumun altında pijama.Kızlar dışarı çıkarken bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz?
Canim bizim burda havalar baya bi isindi bi uzun kollu t-shirt bide dizden asagiya gelen bi şort giydirdim ayaklarinda corap boyle isteKızlar dışarı çıkarken bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz?
Tebrik ederim canım ben dayanamadım az yedim ama sporumu az fazla yaptım 500 dg gitmis dünden bugüne sadeceGunaydin kizlar guzel bi sabaha hazirmisinizz vallaha kizlar dun yuruyusun ardindan leslie yaparken yorgun dusmusum vallaha sumdi kalktim Allahtan oglumda uyudu bugun sadece bi defa uyandi ondada babasi kalkti bakti ben uyudum birazdan guzel bi kahvalti yapacam ustunden hemen leslie.. kizlar din aksam o kadar cok acikmistim ki var ya ama kendime hakim oldum bic bisey yemedim saat 6'dan sonra cok sukur somdi sabah oldu yeni bi gunde kilo vermeye devam sizin 1'ci gununuz nasil gecti kizlar ?