aynen katılıyorum valla..ben de iki senedir bekliyorum..bu ay dedim ki "amaann olmuyor demekki, vardır bir hayır"...ve hiç beklentim yoktu..adet iki gün gecti bi baktım idrar testi pozitif..şok yaşadım..iyi şeyler sen onu beklemediğinde olur sözü çok doğru ya :)
Aralikta da adetim 6 gun gecikmisti inatla test yapmamistim simdi dusunuyorum da belkide kimyasal gebelikti.. Ben artik hoc test uapmiyodum bunuda adetim 5 gun gecince arkadaslarim zorla yaptirdi :) yoksa yapmicaktm test tatil planlarimi yapmistim ohh gezip tozmak vardi sadece aklimda
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim adetimin bir gün bile gecikme huyu olmadıgı için, geciktigim an hamileyim demek oluyor..test sadece teyid içinBen de aynen tatil planları yapmıştım..özellikle de umudu kestiğim için diyordum ki, nasılsa bundan sonraki hayatımı allah ömrünü versin oğlumla herşeyi yaparak gecireceğim, onu da alıp kayınvalideme gideyim filan..şimdi hiçbiyere gidemeyip oğlumu babasıyla yollamayı düşünüyorum..Ama mutluyum şükür..
selam arkadaşlar dün öğrendim çok şükür hamileyim. çok heyecanlıyım sanki rüyada gibiyim. Allahım isteyen herkse bu duyguyu yaşatır inş. benim ilk aşılamada tuttu. Benide listenize ekleyin. 28 yaşındayım izmirden yazıyorum 19 martta tahmini doğum
selam kızlaaarrrrr. dün doktora gittik. çok şükür kesemiz göründü ve kalp atışlarını bile duyduk.
internetim de sorun vardı anca bugün girip yazabildim. birazcık düşük riskim varmış ama doktor ilaçlara haplara devam dedi.
kızlar merhaba bişi sorucam ya bugün kan sonucumu aldım 155 diyor çok mu düşük ??? nolur rahatlatacak bişi yazın
selam kızlaaarrrrr. dün doktora gittik. çok şükür kesemiz göründü ve kalp atışlarını bile duyduk.
internetim de sorun vardı anca bugün girip yazabildim. birazcık düşük riskim varmış ama doktor ilaçlara haplara devam dedi.
selam arkadaşlar dün öğrendim çok şükür hamileyim. çok heyecanlıyım sanki rüyada gibiyim. Allahım isteyen herkse bu duyguyu yaşatır inş. benim ilk aşılamada tuttu. Benide listenize ekleyin. 28 yaşındayım izmirden yazıyorum 19 martta tahmini doğum
cok sevindim..hadi hayırlı olsun..bizim de randevumuz 2 saat sonra..nasıl heyecanlıyım...darısı basımıza ınsallah..
günaydın fatma
haklısın aslında her yerde herşey için bekliyoruz sonu güzel olacaksa beklemeye değer
bu arada biz keseyi gördük
cok sevindim..hadi hayırlı olsun..bizim de randevumuz 2 saat sonra..nasıl heyecanlıyım...darısı basımıza ınsallah..
kızlar merhaba bişi sorucam ya bugün kan sonucumu aldım 155 diyor çok mu düşük ??? nolur rahatlatacak bişi yazın
hadi gözünüz aydın kızlar
Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hoşgeldiniz
bayanlar bişey soracam.. biz eşimle bu ay çocuk istiyoruz ilk adetımden 9 gün geçti ve çok su içen biriyim idrar berraktır bende fakat bu ara afedersiniz çok sarı ve kokuyor.. sizde böyle bir belirti oldu mu şimdiden teşk. bi de testi ne zaman yapsam. 4 dündür sarı :44:
aynen katılıyorum valla..ben de iki senedir bekliyorum..bu ay dedim ki "amaann olmuyor demekki, vardır bir hayır"...ve hiç beklentim yoktu..adet iki gün gecti bi baktım idrar testi pozitif..şok yaşadım..iyi şeyler sen onu beklemediğinde olur sözü çok doğru ya :)
sormaaaa çok heyecanlı bişeyy. benimde dün heyecandan kalbim duracaktı. kötü bişey duyarsam eğer diye. ama iyi haberler alcaksın inş .
bence kan sonucun gayet iyi arkadaşım . adetin kaçıncı günü yaptırmıştın ???
aminnn inş hepimize. çok teşekkürler.
yok canım adetim söyle diyeyim 5 gündür bitti.. ama ağrı ondan sonra idrar falan farklı şeyler yaşayınca tecrubesizim buraya atladım..
Canim gayet guzel degerin 😉adetin kac gun gecti?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?