2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aralikta da adetim 6 gun gecikmisti inatla test yapmamistim simdi dusunuyorum da belkide kimyasal gebelikti.. Ben artik hoc test uapmiyodum bunuda adetim 5 gun gecince arkadaslarim zorla yaptirdi :) yoksa yapmicaktm test tatil planlarimi yapmistim ohh gezip tozmak vardi sadece aklimda

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

benim adetimin bir gün bile gecikme huyu olmadıgı için, geciktigim an hamileyim demek oluyor..test sadece teyid için Ben de aynen tatil planları yapmıştım..özellikle de umudu kestiğim için diyordum ki, nasılsa bundan sonraki hayatımı allah ömrünü versin oğlumla herşeyi yaparak gecireceğim, onu da alıp kayınvalideme gideyim filan..şimdi hiçbiyere gidemeyip oğlumu babasıyla yollamayı düşünüyorum..Ama mutluyum şükür..

selam arkadaşlar dün öğrendim çok şükür hamileyim. çok heyecanlıyım sanki rüyada gibiyim. Allahım isteyen herkse bu duyguyu yaşatır inş. benim ilk aşılamada tuttu. Benide listenize ekleyin. 28 yaşındayım izmirden yazıyorum 19 martta tahmini doğum

Rabbim in bildigi bisey var demekki ben midemden zaten eahatsizdim okullar tatile girdi hamile kaldim evde öğür miden bulansin problem yok ya okulda olsaydim bunlara nasil katlancaktim mecbur rapor alcam bu sefer de ordaki cocuklarim yariyolda kalacak .. Rabbim en hayirlisini verdi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

selam kızlaaarrrrr. dün doktora gittik. çok şükür kesemiz göründü ve kalp atışlarını bile duyduk.
internetim de sorun vardı anca bugün girip yazabildim. birazcık düşük riskim varmış ama doktor ilaçlara haplara devam dedi.

Tebrikler canım..hayırlı olsun..allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah..aramıza hoşgeldin

cok sevindim.. hadi hayırlı olsun..bizim de randevumuz 2 saat sonra..nasıl heyecanlıyım...darısı basımıza ınsallah..

kızlar merhaba bişi sorucam ya bugün kan sonucumu aldım 155 diyor çok mu düşük ??? nolur rahatlatacak bişi yazın

kızlar merhaba bişi sorucam ya bugün kan sonucumu aldım 155 diyor çok mu düşük ??? nolur rahatlatacak bişi yazın

Bu bilgiler sana yardımcı olacaktır arkadaşım..Hayırlı olsun :)

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

hadi gözünüz aydın kızlar

Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hoşgeldiniz

cok sevindim.. hadi hayırlı olsun..bizim de randevumuz 2 saat sonra..nasıl heyecanlıyım...darısı basımıza ınsallah..

sormaaaa çok heyecanlı bişeyy. benimde dün heyecandan kalbim duracaktı. kötü bişey duyarsam eğer diye. ama iyi haberler alcaksın inş .

bence kan sonucun gayet iyi arkadaşım . adetin kaçıncı günü yaptırmıştın ???

hadi gözünüz aydın kızlar

Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hoşgeldiniz

aminnn inş hepimize. çok teşekkürler.

reglin geçelimi 9 gün oldu .eğer bu şekildeyse test yapsana .

Kesinlikle katiliyorumm 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün 4. günüm canım. arkadaşlarım düşük dediler moralim yerle bir oldu

Son düzenleme:
meraba ben de mart annesi olucam inşallah. sat'ım 06.06.2014. hamileliğimi önceki gün öğrendim. dünde sağlık ocağında beta hcg'me baktırdım 900 lerde dediler. bi rahatsızlığım yoktu bugüne kadar boğazım şişmiş hatta iltihaplanmış bugün. ilaç alamam ki ama ben şu dönemde hayatta almam. nasıl geçer ilaçsız faranjit bilmiyorum. ikinci bebeğim olacak inşallah Rabbim nasip ederse. kızım 3 yaşını doldurcak yakında. doktora haftaya 5+6 da gitmeyi planlıyorum kalp atışını duyabilmek için erteliyorum ama çok merak ediyorum aslında. umarım keseyi görür kalbini duyarız. yıllar sonra bu heyecan güzel oldu.

yok canım adetim söyle diyeyim 5 gündür bitti.. ama ağrı ondan sonra idrar falan farklı şeyler yaşayınca tecrubesizim buraya atladım..

cnm bu şekilde hamile değilsindirki .istersen ovulasyon testi kullan .reglinin ilk gününden say 10.gün testi yapmaya başla iki çizgiyi koyu yakaladığın günler eşinle birlikte ol .bu ayı kaçırmamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…