canım testi dün yaptırdım 4. gündü gerçekten iyimi kötümü
kızlarrr biz geldik teyzelerim kesemiz de içinde bebeğimiz gözüktü şükür haftaya salı kalp atışları için çağırdı. pruloton iğne yapıldı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün 4. günüm canım. arkadaşlarım düşük dediler moralim yerle bir oldu
bugün 4. günüm canım. arkadaşlarım düşük dediler moralim yerle bir oldu
meraba ben de mart annesi olucam inşallah. sat'ım 06.06.2014. hamileliğimi önceki gün öğrendim. dünde sağlık ocağında beta hcg'me baktırdım 900 lerde dediler. bi rahatsızlığım yoktu bugüne kadar boğazım şişmiş hatta iltihaplanmış bugün. ilaç alamam ki ama ben şu dönemde hayatta almam. nasıl geçer ilaçsız faranjit bilmiyorum. ikinci bebeğim olacak inşallah Rabbim nasip ederse. kızım 3 yaşını doldurcak yakında. doktora haftaya 5+6 da gitmeyi planlıyorum kalp atışını duyabilmek için erteliyorum ama çok merak ediyorum aslında. umarım keseyi görür kalbini duyarız. yıllar sonra bu heyecan güzel oldu.
selam arkadaşlar dün öğrendim çok şükür hamileyim. çok heyecanlıyım sanki rüyada gibiyim. Allahım isteyen herkse bu duyguyu yaşatır inş. benim ilk aşılamada tuttu. Benide listenize ekleyin. 28 yaşındayım izmirden yazıyorum 19 martta tahmini doğum
hoş geldiniz sizleride ekledim listemize
Merhaba. beni de listeden silebilirsiniz. bizim bebiş malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. ama moral bozmak yok. yola devam :)
hepinize sağlıklı ve keyifli hamilelikler geçirmenizi dilerim
selam kızlaaarrrrr. dün doktora gittik. çok şükür kesemiz göründü ve kalp atışlarını bile duyduk.
internetim de sorun vardı anca bugün girip yazabildim. birazcık düşük riskim varmış ama doktor ilaçlara haplara devam dedi.
arkadaşım sende dün keseyi görmüşşün. çok sevindimmmm. pazartesi den beri o kadar çok sayfa ilerlemişki şuan o sayfaları okumaya çalışıyorum.
sanırsam kahverengi lekelenmen olmuş ama o kötü bir şey değil korkma . bizde dün kesemizigördük kalp atışımızı duyduk çok şükür. henüz 6.ci hafta diye hiç kalp atışı beklentim yoktu ama duyunca tabi çok sevindikAllah herkese yaşatsın inş. benmde az bir düşük riskim var. ama iğne ve ilaçlaradevam dedi doktor. inş bişey olmayacak dedi.
meraba ben de mart annesi olucam inşallah. sat'ım 06.06.2014. hamileliğimi önceki gün öğrendim. dünde sağlık ocağında beta hcg'me baktırdım 900 lerde dediler. bi rahatsızlığım yoktu bugüne kadar boğazım şişmiş hatta iltihaplanmış bugün. ilaç alamam ki ama ben şu dönemde hayatta almam. nasıl geçer ilaçsız faranjit bilmiyorum. ikinci bebeğim olacak inşallah Rabbim nasip ederse. kızım 3 yaşını doldurcak yakında. doktora haftaya 5+6 da gitmeyi planlıyorum kalp atışını duyabilmek için erteliyorum ama çok merak ediyorum aslında. umarım keseyi görür kalbini duyarız. yıllar sonra bu heyecan güzel oldu.
selam kızlaaarrrrr. dün doktora gittik. çok şükür kesemiz göründü ve kalp atışlarını bile duyduk.
internetim de sorun vardı anca bugün girip yazabildim. birazcık düşük riskim varmış ama doktor ilaçlara haplara devam dedi.
Günaydın annişler
tabiki cnm bundada vardır bir hayır en kısa zamanda bebişin gelsin.
senin değerin düşükmüydüki cnm
Merhaba annisler ins bende mart annesi olmak istiyorum (kendi dogum gunumde martta) :) bunun icin baya bi calistik son regl tarihim 22 haziran duzenli olarak 28 gunde bir hafta regl oluyorum size sormak istedigim su iki gündür sol kasigimda baya agri var ve neredeyse surekli bide basimdada cok agri var bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?