- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
Canim bugun cikar, yaptirabilirsin. Bende oyle bi belirti olmadi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adetin gecıkmesini bekleyin diyorlar ya ondan ya çıkmazsa diye düşündüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bugun cikar, yaptirabilirsin. Bende oyle bi belirti olmadi
Inşallah olmaz. ..
Herkes ogrendikten sonra Allah korusun bi terslik cikar sonra milletin vah vahini dinle işin yoksa
Bi de nazara çok inanirim ben
adetin gecıkmesini bekleyin diyorlar ya ondan ya çıkmazsa diye düşündümbi de sanırım tutmuşsa ilk denemeydi ya şaşkınım ve çokta merak ediyorum.. çıkar mı acaba aaa :44:
bayanlar bişey soracam.. biz eşimle bu ay çocuk istiyoruz ilk adetımden 9 gün geçti ve çok su içen biriyim idrar berraktır bende fakat bu ara afedersiniz çok sarı ve kokuyor.. sizde böyle bir belirti oldu mu şimdiden teşk. bi de testi ne zaman yapsam. 4 dündür sarı
Adet gunun mu 9 gun gecti
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benım anladıgım kadarıyla adetının 9. gununde bir deneme yapmışsınız..gecikme yok yani di mi? İdrar, tek basına belirti değildir canım..İlişkiden de en az ıkı hafta sonra kan testınde cıkar, adet gecıkmeden ıdrar testınde cıkmaz..
adetin gecıkmesini bekleyin diyorlar ya ondan ya çıkmazsa diye düşündümbi de sanırım tutmuşsa ilk denemeydi ya şaşkınım ve çokta merak ediyorum.. çıkar mı acaba aaa :44:
Adet gunun mu 9 gun gecti
ben en az bir hafta bekle derim hatta yaaptırabilirsen evde değilde knda baktır.çünkü gebelik varsa beta hormonu hemen idrara karışmıyor![]()
yok canım adetim söyle diyeyim 5 gündür bitti.. ama ağrı ondan sonra idrar falan farklı şeyler yaşayınca tecrubesizim buraya atladım..
Adet gecikmeden helede adetin daha 9 gun once olmussa hicbir belirti olmaz gibi geliyor bana biz kendimizde belirti ariyoruz canim ben aylarca butun belirtileri yasadim kendi kendime ama hep adet oldum :) hic belirtim yokken hamile kaldim adet gecikmesi en buyuk belirtisi gebeligin
bu haftasonu bi test yapsam mı diyordum bende
Canim ben galiba yanlis anlamisim, ben adetim 9 gun gecikti diyosun sandim pardon. Cikmaz, daha yumurtlama bile olamamistr belki
Arkadaşların da deiği gibi canım, test yapacaksan da kanda yaptır..şu anda mümkün değil idrarda çıkmaz..Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
sanırım sabırlı olmakta yarar var ama kızlar doğuştan meraklı![]()
Sabret kız daha ilk denemede tutmayadabilir aaa hemen oyle umutsuz olmaaa iki senedir bekliyorm ben düsün :) oyle planlayarak yasama gez toz aklima getirme takarsan olmuyo valla bebekler dalga geciyo bekletiyo boyle
ayy çok güldüm canım valla geçerlerhakkımızda hayırlısı
![]()
Sabret kız daha ilk denemede tutmayadabilir aaa hemen oyle umutsuz olmaaa iki senedir bekliyorm ben düsün :) oyle planlayarak yasama gez toz aklima getirme takarsan olmuyo valla bebekler dalga geciyo bekletiyo boyle