• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bugun cikar, yaptirabilirsin. Bende oyle bi belirti olmadi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adetin gecıkmesini bekleyin diyorlar ya ondan ya çıkmazsa diye düşündüm :50: bi de sanırım tutmuşsa ilk denemeydi ya şaşkınım ve çokta merak ediyorum.. çıkar mı acaba aaa :44:

Inşallah olmaz. ..
Herkes ogrendikten sonra Allah korusun bi terslik cikar sonra milletin vah vahini dinle işin yoksa :(
Bi de nazara çok inanirim ben

Bir tane kurtaj yasamak zorunda kalmıstım ben ve onda herkes bılıyordu hamıle oldugumu...öyle zorluyorlar kı ınsanı ..bence de bıraz zaman gecene kadar söylememeli..ben sımdı 1.derece aılemden baska kımseye soylemedım..hatta abılerım yengelerım bıle bılmıyor..oğlum bıle bilmiyor...bugun muayenemız var bakalım hayırlısı :)

adetin gecıkmesini bekleyin diyorlar ya ondan ya çıkmazsa diye düşündüm :50: bi de sanırım tutmuşsa ilk denemeydi ya şaşkınım ve çokta merak ediyorum.. çıkar mı acaba aaa :44:

9 gun gecmis canim cikar artik

bayanlar bişey soracam.. biz eşimle bu ay çocuk istiyoruz ilk adetımden 9 gün geçti ve çok su içen biriyim idrar berraktır bende fakat bu ara afedersiniz çok sarı ve kokuyor.. sizde böyle bir belirti oldu mu şimdiden teşk. bi de testi ne zaman yapsam. 4 dündür sarı

Adet gunun mu 9 gun gecti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Adet gunun mu 9 gun gecti

Benım anladıgım kadarıyla adetının 9. gununde bir deneme yapmışsınız..gecikme yok yani di mi? İdrar, tek basına belirti değildir canım..İlişkiden de en az ıkı hafta sonra kan testınde cıkar, adet gecıkmeden ıdrar testınde cıkmaz..

Benım anladıgım kadarıyla adetının 9. gununde bir deneme yapmışsınız..gecikme yok yani di mi? İdrar, tek basına belirti değildir canım..İlişkiden de en az ıkı hafta sonra kan testınde cıkar, adet gecıkmeden ıdrar testınde cıkmaz..

adetim biteli 5 gün oluyor :) merak içerisindeyim

Adet gecikmeden helede adetin daha 9 gun once olmussa hicbir belirti olmaz gibi geliyor bana biz kendimizde belirti ariyoruz canim ben aylarca butun belirtileri yasadim kendi kendime ama hep adet oldum :) hic belirtim yokken hamile kaldim adet gecikmesi en buyuk belirtisi gebeligin

ben en az bir hafta bekle derim hatta yaaptırabilirsen evde değilde knda baktır.çünkü gebelik varsa beta hormonu hemen idrara karışmıyor:3:

Canim ben galiba yanlis anlamisim, ben adetim 9 gun gecikti diyosun sandim pardon. Cikmaz, daha yumurtlama bile olamamistr belki

yok canım adetim söyle diyeyim 5 gündür bitti.. ama ağrı ondan sonra idrar falan farklı şeyler yaşayınca tecrubesizim buraya atladım..

Canim idrarda varsada cikmaz adetim 5 gun geciktiginde cikti idrarda.. İki hafta sonra kanda baktir sen

Adet gecikmeden helede adetin daha 9 gun once olmussa hicbir belirti olmaz gibi geliyor bana biz kendimizde belirti ariyoruz canim ben aylarca butun belirtileri yasadim kendi kendime ama hep adet oldum :) hic belirtim yokken hamile kaldim adet gecikmesi en buyuk belirtisi gebeligin

sanırım sabırlı olmakta yarar var ama kızlar doğuştan meraklı :49:

sanırım sabırlı olmakta yarar var ama kızlar doğuştan meraklı :49:

Sabret kız daha ilk denemede tutmayadabilir aaa hemen oyle umutsuz olmaaa iki senedir bekliyorm ben düsün :) oyle planlayarak yasama gez toz aklima getirme takarsan olmuyo valla bebekler dalga geciyo bekletiyo boyle

Sabret kız daha ilk denemede tutmayadabilir aaa hemen oyle umutsuz olmaaa iki senedir bekliyorm ben düsün :) oyle planlayarak yasama gez toz aklima getirme takarsan olmuyo valla bebekler dalga geciyo bekletiyo boyle

ayy çok güldüm canım valla geçerler :1: hakkımızda hayırlısı :16:

aynen katılıyorum valla..ben de iki senedir bekliyorum..bu ay dedim ki "amaann olmuyor demekki, vardır bir hayır"...ve hiç beklentim yoktu..adet iki gün gecti bi baktım idrar testi pozitif..şok yaşadım..iyi şeyler sen onu beklemediğinde olur sözü çok doğru ya :)

Back
X