2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim hepinize tesekkur ederim dis gebelik olmasinda bu sekilde bitsin öyleyse cokta umitlenmistim ama kismet boyleymis insallah 2015 temmuz yada agustos annesi olurum :)

canım sen bugün doktora gitmedin değil mi ,kendin yaptırdın kan sonucunu.
çok üzüldüm canım.
inan buraya pozitif sonuçla gelirsin diye bekliyordum.
gebeliği çok da planlamasak da ümitlenip olmayınca insana çok zor geliyor.
Allah bir daha istersen, bekletmeden versin canım.

eğer kimyasal gebelik yaşıyorsan da ,bu gerçek düşük sayılmıyormuş,o yüzden istersen yine hiç korunmayabilirsin canım.
benim kimyasal gebelik kanamam bittikten sonra o ay küçük oğluma hamile kalmıştım.

Gel kader arkadasim geeeell benim doktorda persembe dedi catlicam artik boyle beklenek test gununu beklemekten daha zormus be canim :18::18:

Bugun ilk is doktora gittim arastirma hastanesine tahlillerimi gosterdim dusuk bu dis gebelik olabilir tekrarla dedi ilk verdigim kan sonucu > 10.00 yaziyodu doktora gosterdim bu yanlis olmus dedi gene kan verdim onda 15.96 yaziyo dusme var yani kanaman varmi diye sordu yok dedim 2 gun sonra gene kan ver dedi. Cuma gunu gitsem gecmi kalirim bi sorun olurmu kendiliginden dusermi acaba kurtaja gerek varmi bu durumda

Canim gittinmi doktora? Ne dedi testlerine?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar beni de alın aranıza 4+5 günlük hamileyim Martin ilk haftası gözüküyor doğum 2011 doğumlu bi kızım var ama sanki ilk gibi heyecanlı ve tedirgin im:)

yok canım ya sanmıyorum,tabi dış gebelik değilse.
çünkü Allah korusun dış gebelikte genelde müdahaleye gerek oluyormuş ama sanmıyorum .
neden dersen dış gebelik de olsa ve düzensiz de olsa biraz daha artardı hcg.
seninki kimyasal gibi duruyor canım ,en güzeli yine kan verip bakmak tabi.
kimyasal gebelikte kesinlikle müdahale gerekmiyor canım,çünkü bu hcg ile daha gebelik kesesi ya da bebeğe ait yapılar pek oluşmadığı için düşemeyecek kadar birşey kalmıyor.
ama eğer rahim içi tamamen boşalamazsa ,kürtaj gerekir.
ve kimyasal gebelik sebebi önemli bir şey olmadığı için tekrar düşük beklenmiyor,yani tekrar düşük nedeni olarak sayılmıyor.
hiç korunmana da gerek kalmıyor.
yani adet olup temizlenince hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyorsun.

Kızlar beni de alın aranıza 4+5 günlük hamileyim Martin ilk haftası gözüküyor doğum 2011 doğumlu bi kızım var ama sanki ilk gibi heyecanlı ve tedirgin im:)

Hosgeldin caniiim 😊 benimki de 4+5. Allah kucagimiza almayi nasip etsiiinn

hoş geldin cnm ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan senide ekleyim listeye

Hayırlı olsun canım.
bunun ilki ikincisi yok canım.
benim de kısmet olursa 3. olacak.
ve annemler dahil herkes çok heyecanlı ,annem de diyor ki ''neden böyle olduk bilmiyorum ilk gibi heyecanlıyız ''diyor.:)
Allah hepimize hayırlısıyla ,sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.

Insallah dedigib gibidir kimyasaldir daha dogum yapmadan kurtaj olmak istemiyorum allah kimseye vermesin cokta korkuyorum.

Canim gittinmi doktora? Ne dedi testlerine?

canım şimdi aklıma geldi o dün sorduğum FSH,LH düşük dediğim testleri soruyorsan,
önemsiz bunlar dedi,hamile kalmak isteyenlere bakıyoruz,hamilelerden istenmez bunlar dedi.
doktor yanlış istemiş sadece hcg ye bakacaksın sen dedi.
isteyen doktor devlet hastanesinin doktoruydu,bu görüştüğüm tanıdığımız olan bir kadın doğumcu.
ama düşük görünce korktum dedim,ver o kağıdı yırtayım bari dedi.
bu testlerle senin alakan yok şu an ,anlamsız bunları konuşmak bile dedi canım çok rahatladım .
Allah ın izniyle.

Son düzenleme:

Evt canim hormonlari sormustum. Ohh icin rahatlamistir, Allaha sukur.

Evt canim hormonlari sormustum. Ohh icin rahatlamistir, Allaha sukur.

sağol canım ilgilendiğin için,evet Rabbime şükür çok rahatladım.
en son değerim 443 olduğu için doktor şu an görünmez boşuna bakmayım,ama artış çok güzel dedi.
3 temmuzda 48 di 4 gün sonra 7 temmuzda 443 olmuş canım.
son adet tarihim de 6 haziran,yani aslında çok yeni.
ben adetim gecikmeden baktırmıştım kanda,ramazan olduğu için bileyim de kendimi oruç için zorlamıyım demiştim.
haftaya inşaallah kese için gidicem.

Hosgeldin caniiim 😊 benimki de 4+5. Allah kucagimiza almayi nasip etsiiinn

Amin :) doktora gittin mi bana cuma ya randevu verdi :)

hoş geldin cnm ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan senide ekleyim listeye

23 yaşındayım bugün evlilik yıl dönümüm 4 yılı bitirdik :) psikolojik danışmanlık ve rehber öğretmenim 2011 doğumlu bi kızım var :) beklenen doğum tarihi kesin olmamakla beraber Mart 11 :)

Amin inşallah çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…