• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim gerilme ya,
ay biz de istanbulda otururken her bayram benim annemlere kayınvalidelere çok sıkıcı oluyordu.
şimdi aynı şehirdeyiz annemler ve kayınvalidem bayramı nerde geçircez derdi yok
gitsek de her akşam evimizde oluyoruz.
sen de sabırlı olmaya çalış canım.
bir de eşine uygun dille anlat kız,bu erkeklerin tersliği de fena oluyor,
yapmayacak olsa da inadına ister.
ama seni bu halde üzmez heralde:)
canım ben de şimdi doktordan geldim ,zaten aile dostumuz bu doktor,
elimdeki o benim kafaya taktığım tahlil sonuçlarını aldı yırttı.
bunların şu an hiçbir anlamı anlamı yok ,değerin de gayet güzel artmış,fazla bile artmış dedi.
vitamin kullanmana gerek yok,
tam tahıllı ekmek ve kuru incir ,ceviz vs. yiyeceksin sana vitamin olarak bunlar yeter dedi.
ama benim kan sayımımda kansızlık falan çıkmamıştı,değerlerim normaldi,belki bazısının ihtiyacı olabilir canım.

Ablacım ben hiç ekmek yemiyorm kepek ekmek yiyorm bir dilim napmam lazım tam buğday mı alalllm ne kadar yiyehim ekmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun neler yasadigimi bir ben bir allah bilir 2 kere kan verdim biri yanlis cikti biriside deger dusmus 15.96 oldu 17.45ten dusmus. Kafam allak bullak dış gebelikse bile degerin artmasi gerekmez mi ya :(((((

Dıs gebelikte deger azaliyor bos gebelikte artiyor ama kesede bebek olmuyor diye biliyorum ben yanlissa bi bilen düzeltsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Doktoruna gosterdin mi peki?
Degerin düşmesi kimyasal gebelikte oluyor benim bildiğim kadarıyla.
Yani adet kanamasiyla atiliyor.
Ama yine de iki gün sonra tekrarlamani oneririm...
Doktorada gösterdim net bisi demedi kontrol edicez tekrarlicaz dedi cuma giderim artik o zaman kanamada yokki of ya neyse tesekkurler :)

Ablacım ben hiç ekmek yemiyorm kepek ekmek yiyorm bir dilim napmam lazım tam buğday mı alalllm ne kadar yiyehim ekmek

canım benim ,bu iş senin kilonla da çok alakalı ben diğer iki gebeliğimde fazla kilom olmadığı için hiç ekmek ayrımı yapmadım.
yani bulantım olmadığında normal ekmek yiyordum.
ama şu an 67 kiloyla başladım gebeliğe.
Rabbim izin verirse gebelik ilerledikçe daha çok abartılı kilo almıyım diye sanırım doktor böyle dedi bana.
tam buğday ekmeği yiyeceksin dedi,ha öyle karşıdan görünen bir kilom da yok hatta zayıfsın diyorlar kalça kısmıma toplandığı için üstüm ince,boyum da kaldırıyor galiba.
(bunu da söyliyim de beni şişman sanmayın yani:))
bir de tam tahıllı ekmeğin,boş kalori olmaması yanında vucuda faydalı mineral ve vitaminleri içermesi de var.
beyaz ekmekte buğdayın kabuk kısmı ayrıldığı için bu vitaminlerden yoksun.
Ama sen de tek kepek yerine tam buğday ekmeği yersen bence daha iyi olur canım.
eğer kilon fazla değilse ekmeğin hem biraz kalori kısmını da almış olursun ki bu artık senin için lazım,hem de vitamin yönünü almış olursun.
ama bulantın olur da hiçbirini yiyemezsen de takma canım bebek gayet güzel büyüyor anneden.
zaten Allah izin verirse gün gün paylaşıcaz burda her değişikliği.

Bugun neler yasadigimi bir ben bir allah bilir 2 kere kan verdim biri yanlis cikti biriside deger dusmus 15.96 oldu 17.45ten dusmus. Kafam allak bullak dış gebelikse bile degerin artmasi gerekmez mi ya :(((((

Canım moralini bozmak istemem ama sanırım sen kimyasal gebelik yaşıyorsun. ama iyi tarafı da dış gebelik gibi operasyona gerek kalmadan kendiliğinden kaybolucak olması.Allah sağlıklı hamilelikler ,bebekler nasip etsin isteyen herkese.

Ama dustu degerim cikma ihtimali varmi yani? Adetimi 6 gün gecti bide hic sasmazdi normalde allak bullak oldum.

canım değerlerine göre bana da öyle geldi hamile kaldın ama tutunamamış gibi duruyor.
idrar testin de ne güzel çıkmıştı,ben de hamilesin diye düşünmüştüm.
eğer yıpranmayacaksan yarın bir daha kan ver,yine düşüşteyse,ya da artmıyorsa zaten emin olursun iyice.
ya da doktora git zaten o da değerin sıfırlandığını görmek için birkaç gün aralıklı ister senden bu tahlili.

Hepsi ayni yerde yapildi

benim kimyasal gebeliğimde de öyle oolmuştu ve doktor sıfırlanana kadar kan alıcaz aralıklarla dedi.
ben de kesin düşük olduğu anlaşıldıktan sonra,ki benim de kanama olduğu gün değerim 36 ydı.ama adetten 15 gün geçmişti.
dedim kendi kendime idrar testi alırım bikaç tane
iki günde bir yaparım,onlar idrarda 20 ye hassas ya ,
artık idrarda çıkmazsa demek ki düşüş oluyor ,kan vermiyim boşuna dedim.
ilk idrar testimde silik çıktı.
ikincide tamamen tek çizgi çıkınca anladım ki giderek azalıyor.

Merhaba arkadaşlar bugün kan testimi yaptırdım bhcg 81 çıktı adete iki gün var sizce nasıl?? Doktor iki gün sonra çağırdı inşallah yükselir değerim...

hoşgeldin canım 2 gün sonra yani adet günüde en az 150 olur sağlıklı bir gebelikse ve gayet normal.
çünkü beklenen adet gününde 100 civarı olması normalmiş.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.

Anladim hepinize tesekkur ederim dis gebelik olmasinda bu sekilde bitsin öyleyse cokta umitlenmistim ama kismet boyleymis insallah 2015 temmuz yada agustos annesi olurum :)

canım benim ,bu iş senin kilonla da çok alakalı ben diğer iki gebeliğimde fazla kilom olmadığı için hiç ekmek ayrımı yapmadım.
yani bulantım olmadığında normal ekmek yiyordum.
ama şu an 67 kiloyla başladım gebeliğe.
Rabbim izin verirse gebelik ilerledikçe daha çok abartılı kilo almıyım diye sanırım doktor böyle dedi bana.
tam buğday ekmeği yiyeceksin dedi,ha öyle karşıdan görünen bir kilom da yok hatta zayıfsın diyorlar kalça kısmıma toplandığı için üstüm ince,boyum da kaldırıyor galiba.
(bunu da söyliyim de beni şişman sanmayın yani:))
bir de tam tahıllı ekmeğin,boş kalori olmaması yanında vucuda faydalı mineral ve vitaminleri içermesi de var.
beyaz ekmekte buğdayın kabuk kısmı ayrıldığı için bu vitaminlerden yoksun.
Ama sen de tek kepek yerine tam buğday ekmeği yersen bence daha iyi olur canım.
eğer kilon fazla değilse ekmeğin hem biraz kalori kısmını da almış olursun ki bu artık senin için lazım,hem de vitamin yönünü almış olursun.
ama bulantın olur da hiçbirini yiyemezsen de takma canım bebek gayet güzel büyüyor anneden.
zaten Allah izin verirse gün gün paylaşıcaz burda her değişikliği.

Ablacım aksine uzun boylu ve zayıfım hatta tek popom var göbek ve belim normalin altın da zayıf dediğini yapıcam belki de o yüzden yorgun düştüm

Ablacım aksine uzun boylu ve zayıfım hatta tek popom var göbek ve belim normalin altın da zayıf dediğini yapıcam belki de o yüzden yorgun düştüm

canım Allah sağlık versin.
ben ilk hamileliğimde 44 kilo ile başladım çok zayıftım.
hamileliğin sonuna doğru 55, 56 kilo olunca herkes işte şimdi güzelleştin dedi.:)))

Son düzenleme:
Back
X