maşallah canım.
arabayla mı yolculuk,uçakla mı?
gerçi ikisinde de bir şey olacağını sanmam,sağlıklı bir gebelik kolay kolay öyle günlük hareketlerle sıkıntıya düşmüyor canım.
yine de sanki her hareketinde geriliyor insan.
Dr dan uzucu haberlerle geldim kahverengi kirmizi akintim vardi az miktarda yine de gittim rahim altinda yatim ay seklinde kanama varmis progesteron verdi ancak bu cozum degil bebegi kaybedebiliriz dedi tabi atlatip devam da edebilir dedi.sureci bekleyip gorecegiz
bugün kontrolden geldik. boyu 1,2 cm ölçüldü. bu yolk sac denilen yapı için erken dedi doktor. sizlerin ki ne zaman görülmüştü.
benim hafif mide bulantılarım da başladı gibi.:18::18: ya da psikolojim bana şaka yapıyor. yarın da ığdır - edirne arası yolculuk var umarım kötü olmaz :18:
Rabbim sana bağışlansın,o her şeye kadir.Dua et ve dinlenDr dan uzucu haberlerle geldim kahverengi kirmizi akintim vardi az miktarda yine de gittim rahim altinda yatim ay seklinde kanama varmis progesteron verdi ancak bu cozum degil bebegi kaybedebiliriz dedi tabi atlatip devam da edebilir dedi.sureci bekleyip gorecegiz
Allah yardımcın olsun canım ,inşallah artmıştır değerin ve keseni görürsünüz.
arada yaz sen biz gördükçe cevapsız bırakmayız canım senin mesajlarını inşaallah...
cnm ultrason kağıdı verdi sana verdise nerde yazıo kese ölçüsü
Benim bulantım da var hafif hafif ve psikolojik olarak gelgitler yaşıyorum.
Kızımda ilk aylarda inanılmaz bulantı yaşadım ve çok korkuyorum yine olur diye.
Halledebilir miyim iki çocukla hayat nasıl olur yeterlidir miyim vs.
Kendime ayıracak zamanım azalacak .
Sizde de var mı böyle düşünceler.
Yemek yapmak istemiyorum,içim almıyor.
İştahım azaldı.
Şikayetimvar.com:)))
Çok dındın ettim de mi
:18:.:26:
Benim bulantım da var hafif hafif ve psikolojik olarak gelgitler yaşıyorum.
Kızımda ilk aylarda inanılmaz bulantı yaşadım ve çok korkuyorum yine olur diye.
Halledebilir miyim iki çocukla hayat nasıl olur yeterlidir miyim vs.
Kendime ayıracak zamanım azalacak .
Sizde de var mı böyle düşünceler.
Yemek yapmak istemiyorum,içim almıyor.
İştahım azaldı.
Şikayetimvar.com:)))
Çok dındın ettim de mi
:18:.:26:
kağıtta GS diye bi yer ver karşısında 1.20 cm yazıyor canım
canım burda bir arkadaşın daha 17 kan sonucuyla idrarda silik çizgi çıkmıştı.
bugün tekrar kan testi yaptıracaktı,daha gelmedi.
hemde adetinden birkaç gün sonra bu değer çıktı.
ama idrarda 20 ve üzeri değerler çıkar yazıyor,bu sonuçlarla idrarda nasıl ikinci çizgi çıkıyor ki.
belki de artmaya eğilimlidir,inşallah ikinizin de artar değeri.
önemli değil kuzum ben tok gitmiştim çünkü
kızlar bir de size danışmak istediğim bir şey var. ben bebeğimi dün öğrendim. adet günüm 6 gün geçmişti idrarda silik çıktı üç ayrı markayı her gün denedim her gün biraz daha koyulaştı ama gene silikti. beta hcg 15.21 çıktı. dr kesin var dedi. perşembe günü değerlerim çıkıyor mu diye bakacak. 15 düşük değil değil mi? morale çok ihtiyacım var. her gün daha koyu çıktığı için ben değerlerimin arttığını düşünüyorum. sizce?
kızlar bir de size danışmak istediğim bir şey var. ben bebeğimi dün öğrendim. adet günüm 6 gün geçmişti idrarda silik çıktı üç ayrı markayı her gün denedim her gün biraz daha koyulaştı ama gene silikti. beta hcg 15.21 çıktı. dr kesin var dedi. perşembe günü değerlerim çıkıyor mu diye bakacak. 15 düşük değil değil mi? morale çok ihtiyacım var. her gün daha koyu çıktığı için ben değerlerimin arttığını düşünüyorum. sizce?
Beni de ekler misiniz listeyeee :) suan 5haftaligiz.. 27yasindayim,Ankara..
Bugun neler yasadigimi bir ben bir allah bilir 2 kere kan verdim biri yanlis cikti biriside deger dusmus 15.96 oldu 17.45ten dusmus. Kafam allak bullak dış gebelikse bile degerin artmasi gerekmez mi yaBenim 17 çıkmıştı.. 4gun sonra 197 oldu cnm ben de cok endiselenmistim :) Bi de dışgebelik felan korkuyo insan,buguuugn keseyi gördük :) endiselenme
Bugun neler yasadigimi bir ben bir allah bilir 2 kere kan verdim biri yanlis cikti biriside deger dusmus 15.96 oldu 17.45ten dusmus. Kafam allak bullak dış gebelikse bile degerin artmasi gerekmez mi ya((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?