• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

belkide cnm .ben c.teside başka dr.a gideceğim iğnlerimi yazdırabilmek için beğenirsem belkide ona devam ederim.

diğer dr.umdanda çok memnunum ama tüp dr.u sadece bir yerde doğuma gidiyor orasıda bana fazla fiyat olarak

Bu isler baya masrafli sanirim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar dr geldimm. Tek kese 4+6 gunluk. Allahim bu duyguyu herkese yasatsin ins

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dr geldimm. Tek kese 4+6 gunluk. Allahim bu duyguyu herkese yasatsin ins

Aaa benmki gibi :) bnmde ilk gordugumde 4+5 ti kac mm olmus canm seninki

Bu isler baya masrafli sanirim

evet cnm tüp bebek süreci baya masraflı .demekki bizde bunları yaşayacakmışız allah yaptırmak isteyenlerede nasip etsin parasal konular yüzünden erteleyen arabasını atan çok kişi gördüm yani

evet cnm tüp bebek süreci baya masraflı .demekki bizde bunları yaşayacakmışız allah yaptırmak isteyenlerede nasip etsin parasal konular yüzünden erteleyen arabasını atan çok kişi gördüm yani

Rabbim herkesin yardimcisi olsun

Kizlar araniza yeni katildim. Iki gun once kan verdim adetime iki gun vardi degerim 20, 82 cikti. Bugün tekrar olcturdum 67 li bi değer cikti dr degerin güzel dedi. Ilk gebeliğim dış gebelikle sonuclandigi için iki gune bi takip edicez. Dua edin insallah sorunsuz gecer ve keseyi kalp atışlarıni da duyariz. Beklemek ne zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar araniza yeni katildim. Iki gun once kan verdim adetime iki gun vardi degerim 20, 82 cikti. Bugün tekrar olcturdum 67 li bi değer cikti dr degerin güzel dedi. Ilk gebeliğim dış gebelikle sonuclandigi için iki gune bi takip edicez. Dua edin insallah sorunsuz gecer ve keseyi kalp atışlarıni da duyariz. Beklemek ne zor

Hayirli olsun canm Allah tamamina erdirsin insallah

Aaay orda unuttum heyecandan 😂😂

Bende unutacaktim doktorum dalga gecti biraz buyuyunce gosterirsin bak bu senin kesen dersin dedi ;)

merhaba arkadaşlar bende nihayet bugün keseyi gördüm.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarada hayırlı olsun
4 yaşında bir oğlum var onunla ilgileniyorum genelde,yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum fakat bazen çok vakit bulamıyorum yazmak için.

merhaba kızlar ben 2014 mart annesiyim :34:
geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile oldugumu nasılda hızlı geçti zaman şu an bebegim 3,5 aylık zeytin gözleriyle bana bakıyor :nazar:
sizleride Allah hayırlısıyla kurtarsın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah bir sorun çıkmadan bebişini kucağına alırsın olumsuz düşünmemeye çalış .

geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile oldugumu nasılda hızlı geçti zaman şu an bebegim 3,5 aylık zeytin gözleriyle bana bakıyor :nazar:
sizleride Allah hayırlısıyla kurtarsın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayyy rabbim saglik versin o kuzuyaa.. İnsallah bizimkilerde oyle olur yaaa simdi nasil heves ettim :)

• Beğen
Reactions: h2o

güle güle büyüt zeytin gözlünü allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ailesiyle birlikte

• Beğen
Reactions: h2o
Kızlar bende bugün keseyi görenlerdenim. Çok şükür bir sıkıntı yok. Haftaya tekrar çağırdı. Bebeklerimizi Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Back
X