- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
canım benimde aynı ilaçlar ama jeli yazdırmadan alabilirsin fiyatı uygundu veriyolar galiba
Jelin fiyatı uygun degil cnm tanıdık eczane olmasına ragmen 59 lira ödüyorduk normali 70 civarı ve sadece 15 adet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde aynı ilaçlar ama jeli yazdırmadan alabilirsin fiyatı uygundu veriyolar galiba
keşke verseler cebimden olmasına razıyım ben..bakalım eczacılara danışcaz artık
Sata göre 5+1deyim saat2de doktor randevum var ilk defa gitcem çok heyecanlıyım acaba kese görünürmü karından 😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
resmen beynim durdu,Başka yere kaldırmış olmayasın cnm yada eczaneden 1 kutumu verdiler acaba hatırlıyormusun.yoksa nereye gidecek
hadi inşallah o zaman..Verirler cnm ben tedavi suresinde hep kendim aldım en son aldıgımı yazdırabildim.aile hekimleri bazen terslik yapıyor yazmıyorlar benim dr da özel oldugundan yazamıyor
evet cnm crino jel reçetesiZ aldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağlık olsun canım...Jelin fiyatı uygun degil cnm tanıdık eczane olmasına ragmen 59 lira ödüyorduk normali 70 civarı ve sadece 15 adet
Dun aksam pembe akinti ile epey korktum yatiyorum bugun nir de benim devamli kasik ve rahim agrim var arada azaliuor tekrar artiyor onceki hamileligimde olmamisti ben cuma keseyi gordum dr bes haftalik dedi ve 23 temmuza randevu verdi
Dun aksam pembe akinti ile epey korktum yatiyorum bugun nir de benim devamli kasik ve rahim agrim var arada azaliuor tekrar artiyor onceki hamileligimde olmamisti ben cuma keseyi gordum dr bes haftalik dedi ve 23 temmuza randevu verdi
Bende persembe keseyi gordum 21 temmuza randevu verdi zaman nasil gececek ki ya
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yeniyim burda..benim tahmini dogum 14 mart..ankara ilk dogum yas 24
Beni niye gec cagrdi acaba
bazen erken görülmüyorya cnm dr.un emin olmak için geç çağırmıştır giitğimde 6+2 olacağım göremeyebilirim kalp atışını bende
Bende 7+2 olcm gttigmde .. Ozele gidiyorum sürekli para vermeyim diye yapmistir :) oyle yapiyo genelde