• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sata göre 5+1deyim saat2de doktor randevum var ilk defa gitcem çok heyecanlıyım acaba kese görünürmü karından 😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

keşke verseler cebimden olmasına razıyım ben..bakalım eczacılara danışcaz artık

Verirler cnm ben tedavi suresinde hep kendim aldım en son aldıgımı yazdırabildim.aile hekimleri bazen terslik yapıyor yazmıyorlar benim dr da özel oldugundan yazamıyor

Başka yere kaldırmış olmayasın cnm yada eczaneden 1 kutumu verdiler acaba hatırlıyormusun.yoksa nereye gidecek
resmen beynim durdu,
başka yere koymamki ilaç,yinede baktım ama yok
işk kutuyu gelir gelmez açtım,2 yi 2 gün önce açtm ama o kadar ilaç noldu anlamıyorum

Dun aksam pembe akinti ile epey korktum yatiyorum bugun nir de benim devamli kasik ve rahim agrim var arada azaliuor tekrar artiyor onceki hamileligimde olmamisti ben cuma keseyi gordum dr bes haftalik dedi ve 23 temmuza randevu verdi

Dun aksam pembe akinti ile epey korktum yatiyorum bugun nir de benim devamli kasik ve rahim agrim var arada azaliuor tekrar artiyor onceki hamileligimde olmamisti ben cuma keseyi gordum dr bes haftalik dedi ve 23 temmuza randevu verdi

Korkma canim yat dinlen bol su ic dr una haber ver.benim 4 gün kanamam oldu iğne oluyorum.

Bende persembe keseyi gordum 21 temmuza randevu verdi zaman nasil gececek ki ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

geçmiş olsun cnm şimdiki gebeliklerde kanama yada leke olmayınca şaşırıyorum artık :53:

bazen erken görülmüyorya cnm dr.un emin olmak için geç çağırmıştır giitğimde 6+2 olacağım göremeyebilirim kalp atışını bende

Bende 7+2 olcm gttigmde .. Ozele gidiyorum sürekli para vermeyim diye yapmistir :) oyle yapiyo genelde

Bende 7+2 olcm gttigmde .. Ozele gidiyorum sürekli para vermeyim diye yapmistir :) oyle yapiyo genelde

belkide cnm .ben c.teside başka dr.a gideceğim iğnlerimi yazdırabilmek için beğenirsem belkide ona devam ederim.

diğer dr.umdanda çok memnunum ama tüp dr.u sadece bir yerde doğuma gidiyor orasıda bana fazla fiyat olarak

Back
X