Annişler
biz geldik.Fasulyemi gördüm,kesenin içinde ufacık duruyordu :)) pıtpıtlarını da duydumşükürler olsun.içim rahatladı biraz.
ama haftamız netleşmedi henüz.sat a göre gitmiyoruz.3.ay netleşir ona göre doğum tarihini belirleriz dedi doktorum.
Benim de kafam karıştı ama bebiş şu an iyi ya başka bir şey düşünmek istemiyorum
Annişler
biz geldik.Fasulyemi gördüm,kesenin içinde ufacık duruyordu :)) pıtpıtlarını da duydumşükürler olsun.içim rahatladı biraz.
ama haftamız netleşmedi henüz.sat a göre gitmiyoruz.3.ay netleşir ona göre doğum tarihini belirleriz dedi doktorum.
Benim de kafam karıştı ama bebiş şu an iyi ya başka bir şey düşünmek istemiyorum
canım artış çok iyi maşallah bu 12. gün neyin 12. günü tüp bebek miKizlaaar selam herkeseee!! Yeni hamilelerimiz var galiba, hayirli olsun insallahhh.. Bugun 12. Gun kan verdim, 820 cikmis. 10. Gun 420 cikmisti. Sizce artis nasil?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım artış çok iyi maşallah bu 12. gün neyin 12. günü tüp bebek mi
canım 7. haftada vajinal ,8. haftada da karından yapılan ultrasonla duyuluyormuş
yani kese görüldükten tahmini 10 gün ya da 2 hafta sonra
hatta 9. haftaya çağırıyor genelde doktorlar 6. haftada kese görülüp sonra da 9. haftaya kalp atışı için çağırılıyor
ama artık her doktor farklı uygulama yapıyor
kimi 15 günde kimi 1 ayda çağırıyor
Evt canim tup bebis benimki 😊 normalde bugun yapmam gerekti testi ben 8. Gun yaptim dayanamadim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanirim bende martta anne olucam. Temmuz annesi olmak istiyodum ama kismet böyleymis balik burcu bebeklerimiz olcak :))
Pazartesi netlesir canim hosbulduk :)hadi canım inşaallah hoşgeldin:)
seni de listeye eklesin arkadaşımız yarın tam kesin sonucu söylersin canım
maşallah canım tabi insan hamile olduğu anlıyor değil mi:)slm kızlar dün çok kötü migren ağrım vardı acillik oldum sn başı kusuyordum medpamid aldım bir tane geçti şükür baş ağrım ama bende bulantılar başladı hiç aç kalmamam lazım aç kaldığım an bulantılar azıyor seviniyorum bulantılarımın başladığına
bende sadece iğne kullandım bu sefer dr. coraspine gerek yok dedi
Annişler
Pazartesi netlesir canim hosbulduk :)
maşallah canım tabi insan hamile olduğu anlıyor değil mi:)
aman fazla olmasın canım ama dayanacaksın artık sağ salim alalım da inşaallah kucağımıza
aminn inşşş sağol canım :))) evet hamiş olduğunu anlıyosun güzel bi hisss
Ben hic rahat degilim ama panik olmak istemiyorum korkuyorum ya kimyasal yada dis gebelik cikarsa ya sakatlik olursa burda da okudum bir suru sey oluyomus umitlenmek istemiyorum fazlayarın da idrar testi yap canım
ay ben heyecanlandım sen daha rahatsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?