2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın cnm

Yaşım 25 istanbulda yaşıyorum ilk bebeğim beklenen tarih 2 Mart diyor adet tarihime göre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaaar selam herkeseee!! Yeni hamilelerimiz var galiba, hayirli olsun insallahhh.. Bugun 12. Gun kan verdim, 820 cikmis. 10. Gun 420 cikmisti. Sizce artis nasil?

gözün aydıııııııııııııın

:118::118::118::118::118:

darısı başımıza 15 gün sonra

Anladim canim tesekkur ederim

Evt canim tup bebis benimki 😊 normalde bugun yapmam gerekti testi ben 8. Gun yaptim dayanamadim..

maşallah canım Allah kucağına almayı nasib etsin ,hepimize de inşaallah.
acaba dedim adet gecikmesinin mi 12. günü ama öyle olsa daha çok çıkardı değerin
o yüzden sordum canım.
aynıyız o zaman seninle benim de 13 mart beklenen doğum,1 gün ara var.
bakalım keseyi ne zaman görücez

Sanirim bende martta anne olucam. Temmuz annesi olmak istiyodum ama kismet böyleymis balik burcu bebeklerimiz olcak :))

slm kızlar dün çok kötü migren ağrım vardı acillik oldum sn başı kusuyordum medpamid aldım bir tane geçti şükür baş ağrım ama bende bulantılar başladı hiç aç kalmamam lazım aç kaldığım an bulantılar azıyor seviniyorum bulantılarımın başladığına

maşallah canım tabi insan hamile olduğu anlıyor değil mi:)
aman fazla olmasın canım ama dayanacaksın artık sağ salim alalım da inşaallah kucağımıza

ay ne güzel, maşaallah bitterime:)
hadi gözünaydın....
inşaallah hayırlısı ile birgün bende bunları yaşarım canım....
bende mart sıpasıyım:))) 20mart:)
kocaman öpüyorum, görüşürüz
aaa bu arada ben rgl oldum, yani yokmuş bişey:)

Son düzenleme:
maşallah canım tabi insan hamile olduğu anlıyor değil mi:)
aman fazla olmasın canım ama dayanacaksın artık sağ salim alalım da inşaallah kucağımıza

aminn inşşş sağol canım :))) evet hamiş olduğunu anlıyosun güzel bi hisss

yarın da idrar testi yap canım
ay ben heyecanlandım sen daha rahatsın :)
Ben hic rahat degilim ama panik olmak istemiyorum korkuyorum ya kimyasal yada dis gebelik cikarsa ya sakatlik olursa burda da okudum bir suru sey oluyomus umitlenmek istemiyorum fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…