- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Allah arttırsın dicem de o da fazla olucak:)hamile hissini arttırsın ama bulantını çok arttırmasın:)
Ben hic rahat degilim ama panik olmak istemiyorum korkuyorum ya kimyasal yada dis gebelik cikarsa ya sakatlik olursa burda da okudum bir suru sey oluyomus umitlenmek istemiyorum fazla
he kızzz benim şaftım kaydı dün bi görseydin :))) ama migen varyaaa allahım nasıl bi ağrı kafanı duvarlara vurasın geliyor valla neyseki geçti çok şükür arada bulantı olsun tabi ki ama mümkünse arada olsun :)))
Dogru diyosun da iste ne bileyim yaAllah korusun canım
geleceği hiçbirimiz bilmiyoruz
hamileyim diyorum şu an ama ne olacak bilmiyorum,ilk 3 ay sonra düşük riski iyice azalıyor deniyor ama şimdilerde 5 aylık kalp durması çok duymaya başladım.
yani Allah korusun düşünecek olursak çok şey var.
doğuma kadar hamileyiz demiyecek miyiz yani:)
hamileyiz işte Allah ın izniyle ,ilersini bilmiyoruz,
ömürleri varsa gelecek bebişler ,Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğum nasib etsin.
inşaallah seni de pazartesi hamileyim derken görelim canım,ne olacak ne olacak ben de çok düşünüyorum ama en kötü ihtimalde bile bu yine şu anda hamile olduğum gerçeğini değiştirmez.
gebeliğin her gününde risk var aslında.
canım keseyi sormuşsun ben 4+1 de karından keseyi gördüm canım çoookk yeni oluşmaya başlamış dedi dr
canım benim de migrenim var
genelde adetim bittikten sonra oluyordu
Allah a şükür ramazan başından beri olmadı benim saatlerce ağrıdan sonra bulantı başlıyor sürekli öğürme hap içsem de çıkarıyorum zaten kusarken ve acile gidip iğne oluyorum.
ama hamile olarak ne yapıcaz bilmiyorum canım
Dogru diyosun da iste ne bileyim yaallah hayirlisini versin herkese coluguyla cocuguyla bide boyle damdan duser gibi oldu ya tutarsa hesabı oda tedirgin etti beni okul bitmeden dogmus olacak kismet olursa allah kolaylik versin hepimize banadaa :)
ahh canım yaa desene sende çekiyon inşş hiç uğramaz o ağrı bir daha dr iğne ol dedi aslında banada ama bir medpamid sorunu çözdü allah daha büyük acıdan ağrıdan korusun inşşşş :)
canım ne güzel ya ultrason makinaları daha teknolojik mi ne artık.
nette de hep daha geç belli olur diyor doktorlar da daha geç çağırıyor ultrason için ama maşallah görmüşsünüz
Allah tamamına erdirsin canım
darısı sizlere olsun inşş canım devlet hastnesne gittim görsen ultrason cihazı taş devrinden kalma bişey :) ama dr çok iyi kalp atışını duyayım inşş özele gidicem
amin canım amin
benim bu migren ,2 yıl önce doğum kontrol hapı kullanmaya başlayınca çıktı .
1 yılın sonunda bıraktım hapı ,ama migren bana kaldı.
gece görüşürüz inşallah arkadaşlar artık çıkmam lazım
Gobeginide bizim fak. Atarim artik cikamayiz okuldanben de kendime evet hamileyiz diye destekçi arıyorum aslında canım .
böyle derken kendi endişelerimi de sanki azaltıyorum:)
inşallah canım aminn.
seninle gelir gider okula artık karnında:)
Bn de birkc gun oruç tutyrm 1 gun ara veryrm gundz mukabele aksam teravih annmlerle iftar sahur derkn vakit geciyoben annemlerle iftar ediyorum,eşim başka şehirde olduğu için şu anda genelde akşamları annemlere gidiyorum çok yakın oturuyoruz.
sonra da annemle teravihe gidiyoruz.
akşam sanki gidemeyecek gibi oldum ama bari bunu bırakmayım dedim
ramazanda olduğumuzu bileyim.
çünkü namaz kılmanın hamileliğe zararı daha şimdiye kadar ortaya çıkan bir şey değil hatta yararı var:)
amin canım :)maşallah canım Allah tamamına erdirsin,bize de nasib etsin bu günleri
vajinal mi duydunuz kalp atışlarını ,çünkü takvimine göre erken gibi duruyor kese için değil de kalp atışları için.
amin darısı sizlere degözün aydıııııııııııııın
:118::118::118::118::118:
darısı başımıza 15 gün sonra
ay ne güzel, maşaallah bitterime:)
hadi gözünaydın....
inşaallah hayırlısı ile birgün bende bunları yaşarım canım....
bende mart sıpasıyım:)))20mart:)
kocaman öpüyorum, görüşürüz
aaa bu arada ben rgl oldum, yani yokmuş bişey:)
Biz iyiyz cnm senden naberselam kızlar naberrrrrrrrrr
yurt dışında çok daha rahat doktorlar değil mi canım
yavaştan alıyorlar herşeyi,yani normal doğal olan şeyleri,
ben de burda okuduklarımdan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?