2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dünki hamilelik takvimine göre kuruyemiş aldım kaju badem kabak çekirdegi ceviz .abartmıyorum ama küçük bir kaseye 2 3 parça koyuyorum.tatlıdan uzak durmak lazım.her gün süt içmeye ve peynir yemeye dikkat ediyorum .özellikle kaşar kalsiyum yönünden sütten bile daha faydalı

canım benim de sat 6 haziran dün 98 çıktı iyi dedi doktor çünkü 3 gün önce 25 ti
hayırlısıyla nasib olsun da kucağımıza alalım sağlıkla

Ben ilk gebeligimde çok iştahlıydım ve hiç kısmadım desem .18 kg aldım ve gebelik şekeride çıktı.o yüzden bunda daha dikkatliyim bebege yarayacak şeyleri yiyorum digerlerininde tadına bakıyorum

Folik asidi folibol mu kullanırsunız ne kullanıyorsunuz kızlar

ben folbiol kullanıyorum 5mg. martta düşük yaptıktan sonra başladım hala devam ediyorum. bunun yanında kullandığım başka ilaçlarda var

canım benim de sat 6 haziran dün 98 çıktı iyi dedi doktor çünkü 3 gün önce 25 ti
hayırlısıyla nasib olsun da kucağımıza alalım sağlıkla

inşallah canım yaa doktoorun ne zaman çağırdı bi daha:44:

Ben ilk gebeligimde çok iştahlıydım ve hiç kısmadım desem .18 kg aldım ve gebelik şekeride çıktı.o yüzden bunda daha dikkatliyim bebege yarayacak şeyleri yiyorum digerlerininde tadına bakıyorum

maşaallah canım baya kilo almışsın ama zayıf başladıysan gebeliğe zaten 15 kilo bile normal oluyor
genelde 9 ile 12 kilo arası alınmalı diyorlar
hatta kilolular için 8 kiloymuş hamilelik boyunca alınması gereken kilo

9 gün kadar sonra kese görünür bu değere göre dedi o zamanlar giderim inşallah bir sorun olmazsa
kimyasal 2 gebeliğimi söyledim
çok yeni olduğu için hala o risklerin var dedi korktum ama rahat olmaya çalışıyorum
en azından hcg artışı iyi diyorum Allah korusun hepimizi

daha önce ben de folbiol kullanmıştım ama daha almadım bu defa ne yazdı bilmiyorum bugün alıcam inşaallah

bende en ufak bi ağrım olsa panik yapıyorum bu psikolojiden ne zaman nasıl kurtulcam hiç bilmiyorum

Ablacım boylarımız aynı imiş inşallah bende senin gibi doğum yaparım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende en ufak bi ağrım olsa panik yapıyorum bu psikolojiden ne zaman nasıl kurtulcam hiç bilmiyorum

canım aslında şikayetlerin olması hamile olduğunu gösteriyor.
benim de var bel ağrısı kasık batması ama hafif hafif
özellikle bilgisayar başında otururken çok oluyor bel ağrısı
gecenlerde 2 gün kadar bacak ağrısı oldu dizlerimin üst kısmı kas ağrısı gibi
daha önceki 2 kimyasak gebeliğimde hiç ne belirti ne ağrı hiç bir şey yoktu
gerçi şikayeti olmayanları da korkutmayalım gayet rahat gebelik geçiren de var.
şüphem de olmadığı için adetten 10 gün sonra test yapmıştım ve çok belirgin olmayan ikinci çizgi görmüştüm,
belki de hcg düşmeye başlamıştı bile
doktora gittim kan testi falan yapmadı sadece aslında 6. haftada olman gerek adetten 10 gün geçince ultrasonda görünmesi gerek dedi
1 hafta sonra gel bakalım belki geç dölleme olmuştur dedi
zaten de bikaç güne kanamam başladı
o zaman kan testi istedi hcg 36 çıkmıştı
bu haftada kesinlikle normal değil bu değer düşük yapıyorsun dedi
öyle de düştü

Son düzenleme:
Istahin psikolojik oldugu söyleniyor sizce dogru mu anne bebegi beslemeliyim dusuncesiyle surekli yemek istiyomus
ben oglumda istahli değildim simdi de değilim

Merhaba kan testi yapmadı doktor istedim ama idrar testi yaptı sadece

Türkiyeye gittiğimde gidecem

yurt dışında çok daha rahat doktorlar değil mi canım
yavaştan alıyorlar herşeyi,yani normal doğal olan şeyleri,
ben de burda okuduklarımdan biliyorum

Istahin psikolojik oldugu söyleniyor sizce dogru mu anne bebegi beslemeliyim dusuncesiyle surekli yemek istiyomus
ben oglumda istahli değildim simdi de değilim
bilmiyorum ki canım ben hiç öyle çok iştahlı olmadım hamilelikte.
ama doğrudur genel iştah değil de hamilelikle olan kısmı bence bazı besinlere gerçekten gerek duyulduğu için o yieceklere istek oluyordur
zaten vucudun neye ihtiyacı varsa gebelik dışında bile,onu insanın canı çekermiş
eskiden kireç,toprak yiyen çocuklar varmış.
şimdi yedikleri önünde yemedikleri arkasında,yemeği bile yemiyorlar:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…