evet canım dün gittim dr a karından baktı
kese göründü
çok küçük dedi. normAlde en fazla 4 hafta 4 günlük ama tıbbi olarak sat ı baz alacağız dedi.ona göre 5 hafta 4 günlüktü
Gobeginide bizim fak. Atarim artik cikamayiz okuldan
Evet sen hamilesin galiba bende hamileyim biz hamileyiixz :))
Gobeginide bizim fak. Atarim artik cikamayiz okuldan
Evet sen hamilesin galiba bende hamileyim biz hamileyiixz :))
Aynen belkide o geriyo şimdi beni herseyi bi dert zaten :))yanii canım tabi ki de hamileyiz:)
Allah a şükürler olsun.
şöyle bir gönül rahatlığıyla hamileyim diyemiyoruz ya ,
ya kese görünmezse,ya keseyi görüp kalp atışını duyamazsak,
ya düşük olursa vs...
sık sık doktora gitmek sanırım bizi daha çok geriyor canım.
gözün aydın cnm
selaammm iyiyiz senden naberselam kızlar naberrrrrrrrrr
Bitterkuzucuk gözün aydın canım darısı bekleyenlerin başına
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen belkide o geriyo şimdi beni herseyi bi dert zaten :))
Ne kadar degisik olmus ya kismet iste ya cok istersin olmaz yada sans eseri olur :)) bende hikayemi anlaticam insallah ilerideolsun olsun tatlı dertler bunlar
benim ilk hamileliğimde daha bilmiyorum hamile olduğumu yeni evliyiz.
adetim geçmiş mi onu da şimdi hiç hatırlamıyorum.
eşimle tartıştık ve görümcemlere gittik ,orda yemek yiyorlar ben yemicem dedim ama eşime kızdığımdan oturmuyorum,
tabi görümcem bilmiyor ,yeni evlilere de hemen bebek yakıştırırlar ya;
ay sen hamile misin yoksa dedi,yoo dedim,
neyse çok ısrar etti bir test yapalım diye
doktora gittik önce karından baktı,birşey göremiyorum ama test yapın dedi
evde idrar testi yaptım o gece öğrendim ve bir daha da doktora gitmedim,
ta ki 3 aylık olduğunda gitmiştim,doktor daha çok erken ama erkeğe benziyor dedi ve erkek oldu:)yani ilk ultrasonumda cinsiyet öğrendim canım:)
stres yok ,beklemek yok.
ama o zaman ben istemiyordum ,yeni evliydik eşim öğrenciydi ve tek ben çalışıyordum ,yani aman varsa kısmette olur olmazsa da çok da lazım değil havasındaydım sanırım.
hiç bulantım falan da olmamıştı,son 40 güne kadar çalıştım.
istanbuldaydık o zaman 99 depreminden 40 gün sonra da oğlum doğdu.
Cok farkliyms gerckten :)olsun olsun tatlı dertler bunlar
eşimle tartıştık ve görümcemlere gittik ,orda yemek yiyorlar ben yemicem dedim ama eşime kızdığımdan oturmuyorum,
ta ki 3 aylık olduğunda gitmiştim,doktor daha çok erken ama erkeğe benziyor dedi ve erkek oldu:)yani ilk ultrasonumda cinsiyet öğrendim canım:)
stres yok ,beklemek yok.
ama o zaman ben istemiyordum ,yeni evliydik eşim öğrenciydi ve tek ben çalışıyordum ,yani aman varsa kısmette olur olmazsa da çok da lazım değil havasındaydım sanırım.
beni de eklemişsiniz çok mutlu oldum
yaşım 26 ilk bebek istanbul dayımsalı günü kese görmeye gidicem inşallah görürüz:44:
Kızlar herkese merhaba. Ben çok mutluyum istekliyim ama sizde de var mı bilmiyorum içimde bi korku var. Kaybedermiyim düşük hastalık falan olur mu diye. Daha söyleyemedim bebeği kimseye:18::18::18::18:
kaçıncı haftadasın canım şu an mart annelerinin hepsi emin ol aynı durumda
Allah hepimize bağışlasın bebeklerimizi
5+3 deyim çok şükür. Ama ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Daha çok minik bizimki. Dün kese 4,32 mm idi. Düşünün artık.
maşallah benim de bugün 4+1 dün kese görülmedi zaten de pek mümkün değil ,haftaya gidicem inşallah ben de
cok sevindim canimBeni diyosun galiba
Doktor artışı begenmemisti
Ama hemen başka doktora gittim o bir sorun olmadığını söyledi
Çok canını sıkma inşallah güzel çıkar degerin
Benim dr bana tutma dedi bebek kandan besleniyor dedim evet ama kan akisi yavaslar bebegin gelisimini etkiler dedi bence tutmayin derimArkadaslar birsey danismak istiyorum.
Oruc tutuyor musunuz?
Daha cok cok kucuk oldugu icin etkilenmez diye ve kesinlikle tutulmamali diye yazilar okudum. Kararsiz kaldim.
Ben tutuyorum. Ve herhangi bir sorun hissetmedim. Dayanabiliyorum da... ??
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Iyi seyler dusunun iyi olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallahKızlar herkese merhaba. Ben çok mutluyum istekliyim ama sizde de var mı bilmiyorum içimde bi korku var. Kaybedermiyim düşük hastalık falan olur mu diye. Daha söyleyemedim bebeği kimseye:18::18::18::18:
Kızlar herkese merhaba. Ben çok mutluyum istekliyim ama sizde de var mı bilmiyorum içimde bi korku var. Kaybedermiyim düşük hastalık falan olur mu diye. Daha söyleyemedim bebeği kimseye:18::18::18::18:
olsun olsun tatlı dertler bunlar
stres yok ,beklemek yok.
Pıhtılaşma ignesi kullananlar nasıl alıyorsunuz igneleri.ben 3 defadır aile hekimine yazdırıyorum ama bunları toplu alabilmek için rapor gibi bişey verilebiliyormuş heralde bilgisi olan varmı.kullananlar nasıl alıyor
neden böyle iğneler kullanıyorsunuzn kızlar
:)) hayırlısı canım inşallah daha net görürsün:)[/QUOTE]fatmacım ben kullanıyorum,bendede pıhtılaşma var..2 aylık bir kaybım var bu yüzden..
benim kardeşimdede vardı,o rapor falan almadan ama kadın doğum doktoruna,aile hekimi değilde, 3 kutu yazdırıyordu..
Cnm 5+3 bizim.ama ultrason pek net değildi yamuklugu Birak net olarak keseyi goremedim bile.başka Dr a gidicem inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?